Pejsar 7 Napisano 4 godziny temu (edytowany) U mnie ostatnio z zup był krupnik, a następna będzie ogórkowa Edytowano 4 godziny temu przez Pejsar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 7 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Zamów dla mnie 10 litrów tego syropu Ja nie zamówię, bo nie mam kasy. To taki w wielkim opakowaniu. Miesza się z wodą i wychodzi taki brązowy kolor. Pije się to na głód. Można dodać cytrynę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 39 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Baba napisał: Dzisiaj podam biały barszcz gotowany na wędzonym boczku i białej kiełbasie. Dodaje do tego ugotowane i pokrojone jajka. Na stole stawiam słoik ćwikły z chrzanem. Jak nas najdzie Ochota, to dodajemy pół łyżeczki do talerza. Na deser podam resztę sałatki owocowej. Dzisiaj ja wzbogaciłam o 3 gruszki i kiwi. Zrobiłam farsz na krokiety. Pierwszy raz ugotowałam łazanki z kapustą kiszoną, boczkiem, pieczarkami i smażona cebulą. Podobno tu gdzie mieszkam takie się właśnie je. Słodką kapustę można też dodać zamiast kiszonej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 7 Napisano 4 godziny temu Właściwie to nie można dodać cytrynę, tylko trzeba. Pamiętam jak miałem dzień na tym syropie, to obudziłem się potem wypoczęty i fajnie było. Może mi się uda wytrzymać tydzień bez jedzenia. Wczoraj w decathlonie kupiłem sobie przedtreningowkę z kofeiną, a następnym razem sobie kupię tabletki na spalanie, które przyspieszają metabolizm. Spalamy, a nie jemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaden 42 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 17 minut temu, Baba napisał: Dzisiaj podam biały barszcz gotowany na wędzonym boczku i białej kiełbasie. Dodaje do tego ugotowane i pokrojone jajka. Na stole stawiam słoik ćwikły z chrzanem. Jak nas najdzie Ochota, to dodajemy pół łyżeczki do talerza. Na deser podam resztę sałatki owocowej. Dzisiaj ja wzbogaciłam o 3 gruszki i kiwi. Zrobiłam farsz na krokiety. Pierwszy raz ugotowałam łazanki z kapustą kiszoną, boczkiem, pieczarkami i smażona cebulą. Podobno tu gdzie mieszkam takie się właśnie je. Super, uwielbiam barszcz biały. Ale nigdy nie robiłam innego niż z torebki Winiary, ale doprawiałam go jeszcze majerankiem, magii, śmietaną i chrzanem. Smacznego. 🩶 Edytowano 4 godziny temu przez Kaden Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 495 Napisano 4 godziny temu 21 minut temu, Pejsar napisał: Ja nie zamówię, bo nie mam kasy. To taki w wielkim opakowaniu. Miesza się z wodą i wychodzi taki brązowy kolor. Pije się to na głód. Można dodać cytrynę. Żartowałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 495 Napisano 4 godziny temu 22 minuty temu, KibicowałamNorwegii napisał: Słodką kapustę można też dodać zamiast kiszonej Właśnie ja dodaję młodą/białą. Z kiszoną to mój debiut. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 495 Napisano 4 godziny temu 20 minut temu, Pejsar napisał: Spalamy, a nie jemy. Się robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 495 Napisano 4 godziny temu 13 minut temu, Kaden napisał: Super, uwielbiam barszcz biały. Ale nigdy nie robiłam innego niż z torebki Winiary, ale doprawiałam go jeszcze majerankiem, magii, śmietaną i chrzanem. Smacznego. 🩶 Ja też z torebki. Też doprawiamy majerankiem, śmietaną i w/w ćwikłą z chrzanem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 49 Napisano 4 godziny temu 31 minut temu, Pejsar napisał: Ja nie zamówię, bo nie mam kasy. To taki w wielkim opakowaniu. Miesza się z wodą i wychodzi taki brązowy kolor. Pije się to na głód. Można dodać cytrynę. Odżywkę białkowa kiedyś sobie dodawałes do jedzenia pamiętam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 7 Napisano 4 godziny temu Kumpel mi kupował. Albo jakies tabletki napalm pak z witaminami i minerałami i 8 tabletek naraz jeeb ; p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 49 Napisano 4 godziny temu Nie pamiętam kiedy jadłam barszcz biały, tylko czerwony 🥲 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 49 Napisano 4 godziny temu Napalm xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 49 Napisano 4 godziny temu Ciekawe z czego ty masz się czyścić hm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 7 Napisano 4 godziny temu Z toksyn. Ogólnie muszę schudnąć trochę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 52 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Baba napisał: Dzisiaj czekałam na kuriera więc postałam trochę w kuchni i gotowałam kilka dań. Wszystko podszykowane, można gary myć. Gotuje się spoko, lubię... Ale potem mycie garów... Koszmar. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 7 Napisano 3 godziny temu A zmywarek nie macie? ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 49 Napisano 3 godziny temu Moi starzy majom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 7 Napisano 3 godziny temu Ja też nienawidzę zmywać, ale kiedyś czytałem wywiad z właścicielem amazon, to on sobie gadał, że uwielbia zmywać xD Na szczęście ja dużo nie gotuję, a w namiocie mam tylko jeden garnek i kuchenkę i myje sobie wodą z baniaka 5 litrów i ściereczki nasączone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 495 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, eRCe napisał: Gotuje się spoko, lubię... Ale potem mycie garów... Koszmar. Zmywanie jest przyjemniejsze od gotowania. Przynajmniej dla mnie, a myję ręcznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 49 Napisano 3 godziny temu Też lubię zmywać ale nie ma czego zmywarka zmywa a ai myśli za mnie taka sytuacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 49 Napisano 3 godziny temu Chociaż lepiej jak niektórzy nie myślom bo ai jest rozsądniejsze hm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 7 Napisano 3 godziny temu Dobra, chętnie bym popisał dumbusia, ale spadam grać w Tibijkę, lecę na behemoty i muszę się skupić, bo inaczej umrę i stracę dużo złota i doświadczenia, i będę znowu miał zjeebany humor :D Jak coś to zapraszam do Tibijki :D Pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 52 Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, Baba napisał: Mi zaproponujecie Widze że mnie zastąpiłaś dzisiaj. Dobrze bo byłam strasznie zajęta pralka mi wylała, chyba filtra nie dokręciłam po czyszczeniu U mnie kasza gryczana, indyk zapiekany z żółtym serem i sałatka z pomidorów i ogórka ze śmietaną. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 49 Napisano 3 godziny temu Musialam se ucho przeczyscic dziś strzykawka fajny brązowy czop wyszedł delicious Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 52 Napisano 3 godziny temu 52 g białka mi wyszło, to chyba mój rekord Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 49 Napisano 3 godziny temu A po tym nanoszkle to tyle syfu ze stopek wychodzi że olaboga a jeszcze sobie kupiłam maskę na wągry żeby sadło oglądać jak schodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 49 Napisano 3 godziny temu Ile syfu jest w czoowiekach niesamowite dzizaz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 49 Napisano 3 godziny temu Ciekawe czy by się dało zrobić świeczki z wosku usznego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 49 Napisano 3 godziny temu A czyszczom uszy świecami Indian też może lepsze niż strzykawa hm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach