Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Adamgerri

Czy jest szansa wrocic do bylej?

Polecane posty

Zerwalem ze swoja dziewczyna , pozniej wrocilismy do siebie, powiedziala, ze miala probe samobojcza, ktora glowna przyczyna byla jej praca, ja jeszcze dopielem swego. Po tygodniu, ona ze mna zerwala , a za pare dni chciala do mnie wrocic. Kontaktowalem sie z nia po 3 tygodniach i pytalem co u niej jak sie czuje itp. Po polterej miesiaca wyznalem, ze ja kocham i ze nie moge bez niej zyc i spytalem czy mozemy sie spotkac i powiedziala, ze tak mozemy. Nastepnego dnia odpisalem , z zapytaniem kiedy ma czas zeby sie spotkac i wogole. Akarat tego dnia jak dopytaywalem miala impreze urodzinowa u przyjaciolki i odpisala nastepnego dnia, ze jednak niechce sie spotkac, ze za dlugo czasu minelo. Nagly wzrot o 180 stopni tak jakby ktos jej doradzil albo kogos poznala, nie jestem pewien. Pisalem jeszcze pare razy wiadomosci, odczytywala, ale nie odpisywala. Minal miesiac , od kiedy przestalem wogole inicjatowac jakikolwiek kontakt. Bardzo ja kocham i chcialbym ja odzyskac jesli nawet ma kogos na oku. Czu wogole jest na to szansa i czy wogole jest jakas nadzieja na powrot. Niewiem co mam zrobic zeby do mnie wrocila , a moze po prostu zapomniec o niej? Czy warto do niej wracac? Czy naprawde za pozno sie do niej odezwalem ? Robie sobie nadzieje, znajac ja, chce przeczekac jeszcze miesiac , zebym poczul sie tak jak ona dlatego czeka... Rozne mysli mi przychodza do glowy. Natomiast nadal chce ja odzyskac. Mijalismy sie na miescie niedawno, nawet machnela mi reka , na powitanie z samochodu, ja akurat jechalem rowerem. Czy to cos oznacza? Czy robi to specjalnie, zebym sobie pomyslal, ze jest jeszcze szansa? Niewiem co myslec , jestem w rozsypce, czuje, ze stracilem milosc swojego zycia...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się