Mapet 58 Napisano poniedziałek o 22:47 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano poniedziałek o 22:48 Ale zaraz odejdzie do krainy snu mimo że mieszka w jukonie i czasy się nie stykajom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano poniedziałek o 22:50 Starozytni kosmici 🫶 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 47 Napisano poniedziałek o 22:51 Tylko nie nazywaj kogoś kurfą gdy cię.nazwie kurfą i szczurzy coś o dzieciach. Bo to.będzie twoja wina że tak.napisał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano poniedziałek o 22:52 Przed chwilą, Śliwka is Back napisał: Tylko nie nazywaj kogoś kurfą gdy cię.nazwie kurfą i szczurzy coś o dzieciach. Bo to.będzie twoja wina że tak.napisał Za późno dla mnie na leczenie. Tak orzekli znawcy tematu a ja nie mogę się nie zgodzić. Pokora namaste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach