manekin 4 Napisano 5 godzin temu Salowa, ja rozumiem, że chciałaś mieć tutaj psiapsi, ale lepiej iść w pojedynkę niż z taką giną, bo to od razu było widać, że ma coś z garem nie tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 8 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Tylko duren bez yay zaangażuje się w takie guwnoklotnie tępych pind Edytowano 4 godziny temu przez filomena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 4 Napisano 4 godziny temu Gina teraz liże sakwe widmokowi, a Madzia jest wolnym strzelcem i ciekawe do którego obozu dołączył. Roszady jak w polityce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 8 Napisano 4 godziny temu Facet za namową babofonow da panienky tutaj to jak za namową rodziców - trochę ładny, trochę upośledzony, 13 cm ale szlachetny huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 4 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, filomena napisał: Tylko duren bez yay zaangażuje się w takie guwnoklotnie tępych pind Mogę ci na czoło jaja wywalić jak chcesz. Wypier.. mi stąd. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 8 Napisano 4 godziny temu Sakwa widmoka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 13 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, manekin napisał: Gina teraz liże sakwe widmokowi, a Madzia jest wolnym strzelcem i ciekawe do którego obozu dołączył. Roszady jak w polityce. No jak pieprz pisala. Roszady jak w koalicji Tuska. Ale nie chciała chyba sie sama zasmucać bo bardziej pasowałoby ze jak w Pisie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 54 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, filomena napisał: Tylko duren bez yay zaangażuje się w takie guwnoklotnie tępych pind I kto to mówi xD jesteś taka zalosna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 4 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Co to za pokemon Edytowano 4 godziny temu przez manekin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 13 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, filomena napisał: Facet za namową babofonow da panienky tutaj to jak za namową rodziców - trochę ładny, trochę upośledzony, 13 cm ale szlachetny huh Jezu czy ty jesteś w kazdym dosłownie temacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 13 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, manekin napisał: Co za to pokemon Pipusia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 4 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, krezji napisał: Pipusia Aaa ok 3 minuty temu, filomena napisał: Facet za namową babofonow da panienky tutaj to jak za namową rodziców - trochę ładny, trochę upośledzony, 13 cm ale szlachetny huh Po twoich wczorajszych nocnych wybrykach, to ty może się nie udzielaj, tylko poczekaj na widmoka i razem z gina możesz skakać wokół niego. Jprdl trójkąt bermudzki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 10 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, filomena napisał: Sakwa widmoka Kiedyś tęskniłaś za Krejzi i za Libedem i nagle bee? Znajomość z psycholem Moonem jak widać na załączonym obrazku, nie wychodzi Ci na dobre. Czemu nie panujesz nad tym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 13 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, manekin napisał: trójkąt bermudzki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 13 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Smiechlam a jestem w kiblu pracowym. Skapna sie ze robie kupę za hajs pracodawcy aka płaca mi za sranie Edytowano 4 godziny temu przez krezji 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 8 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Czarna kawa39 napisał: Kiedyś tęskniłaś za Krejzi i za Libedem i nagle bee? Znajomość z psycholem Moonem jak widać na załączonym obrazku, nie wychodzi Ci na dobre. Czemu nie panujesz nad tym? Ja pjerdole jak tu można tęsknić za takimi gnidami ludzkimi jak wy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 4 Napisano 4 godziny temu Nie wiem o co tam poszło, ale trochę szkoda mi Madzi, bo ona faktycznie przymykała oko na wszystkie wybryki zwichrowanej dżiny. Ostatnio chyba było widać, że jest coś na rzeczy, bo nie widziałem żeby razem gruchały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 13 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, filomena napisał: Ja pjerdole jak tu można tęsknić za takimi gnidami ludzkimi jak wy Sama siebie zapytaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 47 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, manekin napisał: Mogę ci na czoło jaja wywalić jak chcesz. Wypier.. mi stąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 13 Napisano 4 godziny temu Ej kej ej ale to ty dzwonisz dumpisiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 4 Napisano 4 godziny temu Nie wiem o co tam poszło, ale trochę szkoda mi Madzi, bo ona faktycznie przymykała oko na wszystkie wybryki zwichröwanej dżiny. Ostatnio chyba było widać, że jest coś na rzeczy, bo nie widziałem żeby razem grüchały. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 8 Napisano 4 godziny temu Salowa to ...ka zazdroszcząca ciąży geriatrycznej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 10 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, manekin napisał: Salowa, ja rozumiem, że chciałaś mieć tutaj psiapsi, ale lepiej iść w pojedynkę niż z taką giną, bo to od razu było widać, że ma coś z garem nie tak. Mam brać z ciebie przyklad, kiedy łapałeś dwie sroki na ogon? Wolę być sobą, mieć nadzieję, będąc nawet samotną w tłumie. Od dziś nie będę udawać, że nie widzę s...ysyństwa, hejtowania w ohydny sposób dzieci. Mnie Widmo też posądzał, że sypiam z ojcem, więc na tyle ślepa jeszcze nie jestem by udawać, że tego nie widzę. Gina twierdzi, że jestem zazdrosna o niego Nadal cię nie lubię i zdania nie zmienię, bo wałkowaliśmy ten temat milion razy. Możesz zakładać milion tematów o mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 10 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, filomena napisał: Ja pjerdole jak tu można tęsknić za takimi gnidami ludzkimi jak wy Mocne słowa jak na kogoś, kto zadaje się z narkomanem i alkusem z Ukrainy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 54 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Czarna kawa39 napisał: Mam brać z ciebie przyklad, kiedy łapałeś dwie sroki na ogon? Wolę być sobą, mieć nadzieję, będąc nawet samotną w tłumie. Od dziś nie będę udawać, że nie widzę s...ysyństwa, hejtowania w ohydny sposób dzieci. Mnie Widmo też posądzał, że sypiam z ojcem, więc na tyle ślepa jeszcze nie jestem by udawać, że tego nie widzę. Gina twierdzi, że jestem zazdrosna o niego Nadal cię nie lubię i zdania nie zmienię, bo wałkowaliśmy ten temat milion razy. Możesz zakładać milion tematów o mnie Chyba liczyłaś się z tym że zostaniesz kopnięta w dùpe przez swoje 2 uposledzone koleżanki. Nie warto się poniżać ani tu ani w życiu dla taniego poklasku ludzi z odbytu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Outlawed 4 Napisano 4 godziny temu Nie masz się czym ekscytować, stary torbielu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 4 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Czarna kawa39 napisał: Mam brać z ciebie przyklad, kiedy łapałeś dwie sroki na ogon? Wolę być sobą, mieć nadzieję, będąc nawet samotną w tłumie. Od dziś nie będę udawać, że nie widzę s...ysyństwa, hejtowania w ohydny sposób dzieci. Mnie Widmo też posądzał, że sypiam z ojcem, więc na tyle ślepa jeszcze nie jestem by udawać, że tego nie widzę. Gina twierdzi, że jestem zazdrosna o niego Nadal cię nie lubię i zdania nie zmienię, bo wałkowaliśmy ten temat milion razy. Możesz zakładać milion tematów o mnie No i tak trzymaj, bo ja nie jestem od lubienia. To dwie sroki chciały na mnie siadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 10 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, filomena napisał: Salowa to ...ka zazdroszcząca ciąży geriatrycznej Komu mam zazdrościć? Opanuj się wariatko, wysyłająca tzipę Moonowi. Moon Cię hejtuje na innych nickach, od wielkich, grubych dóp, ale ty tego nie widzisz. Jesteś żałosna i do leczenia zamkniętego się nadajesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 10 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, filomena napisał: Salowa to ...ka zazdroszcząca ciąży geriatrycznej Zgłoszone Nawet kosztem mojego nicku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 10 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, manekin napisał: No i tak trzymaj, bo ja nie jestem od lubienia. To dwie sroki chciały na mnie siadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach