Czarna kawa39 9 Napisano 4 godziny temu To Filip blokuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 13 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Czarna kawa39 napisał: To Filip blokuje? Obstawiam menela tirowca dys tajm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 4 Napisano 4 godziny temu Nie mam pojęcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 9 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, manekin napisał: Nie mam pojęcia. A co ty dziś taki sentymentalny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 4 Napisano 4 godziny temu Miałem się przespać po pracy, ale tak mnie pobudził tamten temat, że aż cały się trzęsę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 9 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, krezji napisał: Obstawiam menela tirowca dys tajm Wylogował się. Dla mnie Filip i Widmo to pierwsi podejrzani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 54 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, manekin napisał: Miałem się przespać po pracy, ale tak mnie pobudził tamten temat, że aż cały się trzęsę. Masz uspokajacz 🦫 kiedyś miałam szmate uspokajaczke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 4 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: A co ty dziś taki sentymentalny? Chcę cię pozyskać do mojego obozu. Będziemy mieć wtedy większość kafeteryjną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 53 Napisano 4 godziny temu takie fajne nawalanki i nie mozna poczytac bo widmok blokuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 4 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Mapet napisał: Masz uspokajacz 🦫 kiedyś miałam szmate uspokajaczke Ooo boberuś, jaki sliczniutki 🥹 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 54 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: takie fajne nawalanki i nie mozna poczytac bo widmok blokuje. Ty nic o nim nie wiesz bo nie znasz Huberta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 53 Napisano 4 godziny temu a nie to nie on on ze schizolem blokuja cytujac zeby zablokowac powiadomienia jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 4 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: takie fajne nawalanki i nie mozna poczytac bo widmok blokuje. A ja w pracy byłem, jakby nie mogli poczekać do wieczora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 53 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Mapet napisał: Ty nic o nim nie wiesz bo nie znasz Huberta ciekawe czy jeżfaktycznie wierzy w to imie czy udaje tylko glupka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 54 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, manekin napisał: A ja w pracy byłem, jakby nie mogli poczekać do wieczora. Musisz wybrać priorytet albo praca albo kafeteria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 53 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, manekin napisał: A ja w pracy byłem, jakby nie mogli poczekać do wieczora. no takie dyskusje to powinny byc tylko w godzinach wieczornych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 54 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: ciekawe czy jeżfaktycznie wierzy w to imie czy udaje tylko glupka Udaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 8 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: ciekawe czy jeżfaktycznie wierzy w to imie czy udaje tylko glupka Jez to Matylda teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 4 Napisano 4 godziny temu Czy to jest możliwe, że jak zgłosisz ten długi komentarz, to dostaniesz bana z automatu za spam? Bo wczoraj tak miałem i ostatni chyba też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 8 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Robią ustawki dla upośledzonych jak wy żeby robili protesty jak rejtan pod drzwiami żeby nie gadać ze zwidmo pèdofil Edytowano 4 godziny temu przez filomena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 4 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: no takie dyskusje to powinny byc tylko w godzinach wieczornych Popcorn by człowiek sobie zrobił 3 minuty temu, Mapet napisał: Musisz wybrać priorytet albo praca albo kafeteria Praca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 9 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, manekin napisał: Czy to jest możliwe, że jak zgłosisz ten długi komentarz, to dostaniesz bana z automatu za spam? Bo wczoraj tak miałem i ostatni chyba też. Ja tak się pozbyłam dwóch nicków. A nick o Norwegii zbanował mi w niedzielę, kiedy umieściłam wpisy o zatrzymaniu przez policję na pełnej piździe.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach