Czarna kawa39 17 Napisano 7 godzin temu To Filip blokuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 22 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Czarna kawa39 napisał: To Filip blokuje? Obstawiam menela tirowca dys tajm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 4 Napisano 7 godzin temu Nie mam pojęcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 17 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, manekin napisał: Nie mam pojęcia. A co ty dziś taki sentymentalny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 4 Napisano 6 godzin temu Miałem się przespać po pracy, ale tak mnie pobudził tamten temat, że aż cały się trzęsę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 17 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, krezji napisał: Obstawiam menela tirowca dys tajm Wylogował się. Dla mnie Filip i Widmo to pierwsi podejrzani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 57 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, manekin napisał: Miałem się przespać po pracy, ale tak mnie pobudził tamten temat, że aż cały się trzęsę. Masz uspokajacz 🦫 kiedyś miałam szmate uspokajaczke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 4 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: A co ty dziś taki sentymentalny? Chcę cię pozyskać do mojego obozu. Będziemy mieć wtedy większość kafeteryjną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 53 Napisano 6 godzin temu takie fajne nawalanki i nie mozna poczytac bo widmok blokuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 4 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Mapet napisał: Masz uspokajacz 🦫 kiedyś miałam szmate uspokajaczke Ooo boberuś, jaki sliczniutki 🥹 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 57 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: takie fajne nawalanki i nie mozna poczytac bo widmok blokuje. Ty nic o nim nie wiesz bo nie znasz Huberta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 53 Napisano 6 godzin temu a nie to nie on on ze schizolem blokuja cytujac zeby zablokowac powiadomienia jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 4 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: takie fajne nawalanki i nie mozna poczytac bo widmok blokuje. A ja w pracy byłem, jakby nie mogli poczekać do wieczora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 53 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Mapet napisał: Ty nic o nim nie wiesz bo nie znasz Huberta ciekawe czy jeżfaktycznie wierzy w to imie czy udaje tylko glupka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 57 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, manekin napisał: A ja w pracy byłem, jakby nie mogli poczekać do wieczora. Musisz wybrać priorytet albo praca albo kafeteria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 53 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, manekin napisał: A ja w pracy byłem, jakby nie mogli poczekać do wieczora. no takie dyskusje to powinny byc tylko w godzinach wieczornych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 57 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: ciekawe czy jeżfaktycznie wierzy w to imie czy udaje tylko glupka Udaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 13 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: ciekawe czy jeżfaktycznie wierzy w to imie czy udaje tylko glupka Jez to Matylda teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 4 Napisano 6 godzin temu Czy to jest możliwe, że jak zgłosisz ten długi komentarz, to dostaniesz bana z automatu za spam? Bo wczoraj tak miałem i ostatni chyba też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 13 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Robią ustawki dla upośledzonych jak wy żeby robili protesty jak rejtan pod drzwiami żeby nie gadać ze zwidmo pèdofil Edytowano 6 godzin temu przez filomena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 4 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: no takie dyskusje to powinny byc tylko w godzinach wieczornych Popcorn by człowiek sobie zrobił 3 minuty temu, Mapet napisał: Musisz wybrać priorytet albo praca albo kafeteria Praca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 17 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, manekin napisał: Czy to jest możliwe, że jak zgłosisz ten długi komentarz, to dostaniesz bana z automatu za spam? Bo wczoraj tak miałem i ostatni chyba też. Ja tak się pozbyłam dwóch nicków. A nick o Norwegii zbanował mi w niedzielę, kiedy umieściłam wpisy o zatrzymaniu przez policję na pełnej piździe.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach