Mapet 56 Napisano 5 godzin temu Bukmacherka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 16 Napisano 5 godzin temu Idę pozyskać paczki i mam ochotę na chipsy solone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 4 Napisano 5 godzin temu Solone są bez smaku 🥺 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 16 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, manekin napisał: Solone są bez smaku 🥺 Wiem paprykowe najlepsze Dawno tego nie jadłam i jakoś mam ochotę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Outlawed 7 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Wiem paprykowe najlepsze Dawno tego nie jadłam i jakoś mam ochotę Co tak łagodnie? Już nie malowany-zesikany? No chorągiewka szuka przyjaciół. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 56 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Outlawed napisał: Co tak łagodnie? Już nie malowany-zesikany? No chorągiewka szuka przyjaciół. Madzia kochana przyjęła czelendz i jej wybaczamy bo jesteśmy miłosierni. A ty jesteś macicielem i chamem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 53 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Outlawed napisał: Co tak łagodnie? Już nie malowany-zesikany? No chorągiewka szuka przyjaciół. napisala ta ktora przez 2h probowala mu swoej zdjecie wyslac i to z czasow kiedy jeszcze nie pila i pewnie nie wygladala jak menel miej troche samokrytyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 56 Napisano 5 godzin temu Ale nie będziemy przyjaciółmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 56 Napisano 5 godzin temu Taka hipokryzja nie będzie wybaczana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 4 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Outlawed napisał: Co tak łagodnie? Już nie malowany-zesikany? No chorągiewka szuka przyjaciół. Przejmuję madzie, a ty judaszu precz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 53 Napisano 5 godzin temu nie ma widmoka na oficjalu nie ma beki wpadne wieczorem teraz pisz dumbo ze musialem sie w nim zakochac jak sliwka jak jeszcze troche podupadniesz na zdrowiu psychciznym to ludzie beda w tobie zakochani i tez beda tu wchodzic zeby w kraty uderzyc i patrzec jak swirujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 16 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Outlawed napisał: Co tak łagodnie? Już nie malowany-zesikany? No chorągiewka szuka przyjaciół. Przecież napisałam, że go nie lubię, a odpowiadam z grzeczności. Wiem, że lubisz tylko hejt wariatko Pijana czy zazdrosna o niego jesteś? Nic mu nie zrobię i nie wyjdę z nim z forum, więc opanuj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 4 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Czarna kawa39 napisał: Przecież napisałam, że go nie lubię, a odpowiadam z grzeczności. Wiem, że lubisz tylko hejt wariatko Pijana czy zazdrosna o niego jesteś? Nic mu nie zrobię i nie wyjdę z nim z forum, więc opanuj się Jeszcze zobaczymy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 11 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: nie ma widmoka na oficjalu nie ma beki wpadne wieczorem teraz pisz dumbo ze musialem sie w nim zakochac jak sliwka jak jeszcze troche podupadniesz na zdrowiu psychciznym to ludzie beda w tobie zakochani i tez beda tu wchodzic zeby w kraty uderzyc i patrzec jak swirujesz To ty tak piszesz ja nie sądzę że ty masz jakieś uczucia tylko jesteś glizda i robalem i mnie to zbytnio nie interesuje w skrocie spjerdalay Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 56 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, filomena napisał: To ty tak piszesz ja nie sądzę że ty masz jakieś uczucia tylko jesteś glizda i robalem i mnie to zbytnio nie interesuje w skrocie spjerdalay Przecież mun spoko gościu normalny. Już go nie kochasz? Nie można tak ludzi porzucać jak śmieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 4 Napisano 5 godzin temu Ja mam dobre serce i nawet wrogowi podam rękę (ksysiowi kutange) w potrzebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 22 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Outlawed napisał: Co tak łagodnie? Już nie malowany-zesikany? No chorągiewka szuka przyjaciół. Lepiej sie skup na swoich przyjaciołach, z masturbatorem dzieci daleko nie zajedziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 56 Napisano 5 godzin temu Roszady się robiom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 22 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, Outlawed napisał: Co tak łagodnie? Już nie malowany-zesikany? No chorągiewka szuka przyjaciół. Forum wypluwa cie jak ciało obce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 4 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Mapet napisał: Roszady się robiom Wiedziałem, że ten sojuszu dlugo nie przetrwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 16 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, filomena napisał: To ty tak piszesz ja nie sądzę że ty masz jakieś uczucia tylko jesteś glizda i robalem i mnie to zbytnio nie interesuje w skrocie spjerdalay Daj już spokój. Zjedz snickersa i przestań gwiazdorzyć, bo cię wywieziemy z forum niczym Jagnę na gnoju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 56 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, manekin napisał: Wiedziałem, że ten sojuszu dlugo nie przetrwa. Zaraz znikamy i pies ich drapal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 22 Napisano 5 godzin temu Ogolnie Gienus sprawa ma sie następująco. Nam nie przeszkadza, ze jesteś menelem. Tutaj takich pod dostatkiem. Nam przeszkadza zderzenie twoich menelskich realiów zderzonych z mniemaniem jak o hrabinie i królewnie z drewna. Dodać do tego twoje rzucanie sie jak goowno w przeręblu i powtarzanie bzdur o ludziach i sprawach o ktorych nie masz zielonego pojęcia (z prostej przyczyny a Mianowicie ile ty tu siedzisz? 3 miesiące? 5?) i mamy splot niefortunnych zdarzeń pod tytułem do widzenia ślepa Gienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 22 Napisano 5 godzin temu Nawet lizoduupy widmoka jakos sie tu umościły (nie u mnie co prawda), wiec to nawet nie to. U ciebie jest po prostu radioaktywne nagromadzenie krindzu z buszkami uwazaj bo cie libed będzie pokazywał jako ilustracja do swoich antynarkotykowych pogadanek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 56 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, krezji napisał: Ogolnie Gienus sprawa ma sie następująco. Nam nie przeszkadza, ze jesteś menelem. Tutaj takich pod dostatkiem. Nam przeszkadza zderzenie twoich menelskich realiów zderzonych z mniemaniem jak o hrabinie i królewnie z drewna. Dodać do tego twoje rzucanie sie jak goowno w przeręblu i powtarzanie bzdur o ludziach i sprawach o ktorych nie masz zielonego pojęcia (z prostej przyczyny a Mianowicie ile ty tu siedzisz? 3 miesiące? 5?) i mamy splot niefortunnych zdarzeń pod tytułem do widzenia ślepa Gienia. I pojasnianie pisowni a jak rzuje to każdy widzi na codzień najprostsza linia oporu a na to zgody być nie będzie nigdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 22 Napisano 5 godzin temu Może i powtarzałaś po madzi, ok, ale masz swój mozg czy zawsze tak tępo podchodzisz do rzeczywistości? Nikt cie nie zmuszał do powtarzania, twoje tępe czyny świadczą jedynie o tobie. haaaaa haaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 22 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, giorgio t napisał: Nie zesraj się tam damski projekcie jąkały z zaburzeniami umysłowymi O hej bicu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 11 Napisano 5 godzin temu Każdy ma w dûpie Libeda i jakaś paryska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 22 Napisano 5 godzin temu Ze tez na to wcześniej nie wpadłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 56 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, giorgio t napisał: Nie zesraj się tam damski projekcie jąkały z zaburzeniami umysłowymi Krzysztof Hubert pracuj bo nie po to chwilunia płaci za paroba dla swej damesy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach