eRCe 96 Napisano 28 Lipiec (edytowany) Piękna pogoda. Zaparkowałem rowerem, siedzę na ławce i przed 19 wciąż można się grzać w słońcu... Czemu całe lato takie nie może być? Na co komu te chłody były? A i przegląd zrobiłem dziś... Już 150 śpiewają, a 95 po 7.40 za l #DziejeSię Edytowano 28 Lipiec przez eRCe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 71 Napisano 28 Lipiec 29 minut temu, eRCe napisał: Piękna pogoda. Zaparkowałem rowerem, siedzę na ławce i przed 19 wciąż można się grzać w słońcu... Czemu całe lato takie nie może być? Na co komu te chłody były? A i przegląd zrobiłem dziś... Już 150 śpiewają, a 95 po 7.40 za l #DziejeSię Mogłoby. Ja dziś do pracy rowerem skoczyłam a po na luzaku jeszcze sie przejechałam. Jedynie zakupy to był gorszy pomysł, słabo mi sie jechało jedna reka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 71 Napisano 28 Lipiec Przed chwilą, raslup ist der Trottel napisał: Już na rolkach nie jeździsz? Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 71 Napisano 28 Lipiec Oszczegam parkowanie na rowerze i nawalanie na Kafe to 3ci stopień uzależnienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 96 Napisano 28 Lipiec 38 minut temu, krezji napisał: Mogłoby. Ja dziś do pracy rowerem skoczyłam a po na luzaku jeszcze sie przejechałam. Jedynie zakupy to był gorszy pomysł, słabo mi sie jechało jedna reka Na forum są eksperci od takich jazd... Ciekawostka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 71 Napisano 28 Lipiec 2 minuty temu, eRCe napisał: Na forum są eksperci od takich jazd... Ciekawostka. Serio? Kto tym razem? Piwosz? Smakosz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach