krezji 11 Napisano 2 godziny temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
raslup ist der Trottel 24 Napisano 2 godziny temu 33 minuty temu, krezji napisał: Tak Srak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 58 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Piękna pogoda. Zaparkowałem rowerem, siedzę na ławce i przed 19 wciąż można się grzać w słońcu... Czemu całe lato takie nie może być? Na co komu te chłody były? A i przegląd zrobiłem dziś... Już 150 śpiewają, a 95 po 7.40 za l #DziejeSię Edytowano 1 godzinę temu przez eRCe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 9 Napisano 1 godzinę temu Po 30 stopni ma być cały tydzień, więc tylko się cieszyć. Bo niedługo będzie jesień i zacznie się narzekanie, że zimno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 11 Napisano 1 godzinę temu 29 minut temu, eRCe napisał: Piękna pogoda. Zaparkowałem rowerem, siedzę na ławce i przed 19 wciąż można się grzać w słońcu... Czemu całe lato takie nie może być? Na co komu te chłody były? A i przegląd zrobiłem dziś... Już 150 śpiewają, a 95 po 7.40 za l #DziejeSię Mogłoby. Ja dziś do pracy rowerem skoczyłam a po na luzaku jeszcze sie przejechałam. Jedynie zakupy to był gorszy pomysł, słabo mi sie jechało jedna reka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 54 Napisano 1 godzinę temu Nuda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
raslup ist der Trottel 24 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, krezji napisał: Mogłoby. Ja dziś do pracy rowerem skoczyłam a po na luzaku jeszcze sie przejechałam. Jedynie zakupy to był gorszy pomysł, słabo mi sie jechało jedna reka Już na rolkach nie jeździsz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 11 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, raslup ist der Trottel napisał: Już na rolkach nie jeździsz? Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 11 Napisano 1 godzinę temu Oszczegam parkowanie na rowerze i nawalanie na Kafe to 3ci stopień uzależnienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 58 Napisano 39 minut temu 38 minut temu, krezji napisał: Mogłoby. Ja dziś do pracy rowerem skoczyłam a po na luzaku jeszcze sie przejechałam. Jedynie zakupy to był gorszy pomysł, słabo mi sie jechało jedna reka Na forum są eksperci od takich jazd... Ciekawostka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 11 Napisano 37 minut temu 2 minuty temu, eRCe napisał: Na forum są eksperci od takich jazd... Ciekawostka. Serio? Kto tym razem? Piwosz? Smakosz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach