krezji 22 Napisano 1 godzinę temu Taś, taś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaktus 2 Napisano 1 godzinę temu Szczur jest inteligentny, więc coś nie pykło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 56 Napisano 1 godzinę temu Elzbiete można wyrwać na szczura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 22 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, kaktus napisał: Szczur jest inteligentny, więc coś nie pykło A węgorz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaktus 2 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Mapet napisał: Elzbiete można wyrwać na szczura Na białego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 22 Napisano 1 godzinę temu Zawsze mam bekę jak Jeżowa używa tej myślącej emotki może jednak libed ma racje i ona jednak potrafi być ironiczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Outlawed 7 Napisano 1 godzinę temu Koralgor a ja się nie przejmuje. On jest dżentelmenem i przez czas gdy trzymałam z salowa to złego słowa o niej do mnie nie powiedział. A purwy trajkoczą o nim nieustannie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach