krezji 71 Napisano 28 Lipiec Taś, taś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaktus 2 Napisano 28 Lipiec Szczur jest inteligentny, więc coś nie pykło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 28 Lipiec Elzbiete można wyrwać na szczura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 71 Napisano 28 Lipiec 1 minutę temu, kaktus napisał: Szczur jest inteligentny, więc coś nie pykło A węgorz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaktus 2 Napisano 28 Lipiec 1 minutę temu, Mapet napisał: Elzbiete można wyrwać na szczura Na białego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 71 Napisano 28 Lipiec Zawsze mam bekę jak Jeżowa używa tej myślącej emotki może jednak libed ma racje i ona jednak potrafi być ironiczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Outlawed 28 Napisano 28 Lipiec Koralgor a ja się nie przejmuje. On jest dżentelmenem i przez czas gdy trzymałam z salowa to złego słowa o niej do mnie nie powiedział. A purwy trajkoczą o nim nieustannie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach