w贸r na sperm臋 (darmowy) 0 Napisano 1 godzin臋 temu Kurza twarz, znowu zarobilam bana. Pan pulsar ewidentnie ma ze mna jakis problem ale to nic cooo tam porabiacie myszki? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Pejsar 16 Napisano 1 godzin臋 temu Zabijam smoki w gierce, a Ty?聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
w贸r na sperm臋 (darmowy) 0 Napisano 1 godzin臋 temu Przed chwil膮, Pejsar napisa艂: Zabijam smoki w gierce, a Ty?聽 Siedze w pracy i sie nudze, taki fajny temat polecial ale ta mameja z poddasza musiala wyklikac Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
w贸r na sperm臋 (darmowy) 0 Napisano 1 godzin臋 temu 艁oooona widze cie, wyskakuj z krzakow czy czekasz na swojego rycerza ? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Pejsar 16 Napisano 1 godzin臋 temu a krejzi zbanowane? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
偶mija myn偶o艂贸wka podparise 2 Napisano 1 godzin臋 temu 艁ona ma swoj膮 firm臋 huh jak qwerty Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Pejsar 16 Napisano 1 godzin臋 temu Dlaczego tak obra偶asz Klaudiusza, krejzi. A mo偶e ja j膮 kocham i ranisz moje uczucia takimi wyzwiskami jak mameja z poddasza.聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
w贸r na sperm臋 (darmowy) 0 Napisano 1 godzin臋 temu 1 minut臋 temu, Pejsar napisa艂: a krejzi zbanowane? No napisalam przeciez, ogar fifi pewnie ameby zwidusiowe ze swoim guru na czele klika艂y reported Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Pejsar 16 Napisano 1 godzin臋 temu 1 minut臋 temu, w贸r na sperm臋 (darmowy) napisa艂: 聽 聽 No napisalam przeciez, ogar fifi pewnie ameby zwidusiowe ze swoim guru na czele klika艂y reported a dlaczego tak nie艂adnie wyra偶asz si臋 o Klaudiusz?聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
偶mija myn偶o艂贸wka podparise 2 Napisano 1 godzin臋 temu A ja nic nie klikam i lubi臋 zwidmo bo by dobi艂 jakiego艣 zmalowanego jakby taka gine pr贸bowa艂 zgwaucic na melina ty by艣 kibicowa艂a mu Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
w贸r na sperm臋 (darmowy) 0 Napisano 1 godzin臋 temu 1 minut臋 temu, Pejsar napisa艂: a dlaczego tak nie艂adnie wyra偶asz si臋 o Klaudiusz?聽 Sierotka sama sapac zaczela i od paryskich wyzywac, to ma za swoje;) ja sie nad mecikalska miernota nie b臋d臋 litowa膰. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
w贸r na sperm臋 (darmowy) 0 Napisano 1 godzin臋 temu 艁onaaa co tak milczysz chod藕 tutaj Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Pejsar 16 Napisano 1 godzin臋 temu 1 minut臋 temu, w贸r na sperm臋 (darmowy) napisa艂: 聽 聽 Sierotka sama sapac zaczela i od paryskich wyzywac, to ma za swoje;) ja sie nad mecikalska miernota nie b臋d臋 litowa膰. A ja kocham klaudiusza i to bardzo. Wol臋 klaudi臋 ni偶 dalil臋 i to 100 razy bardziej 聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
偶mija myn偶o艂贸wka podparise 2 Napisano 1 godzin臋 temu Pracuje tutko albo nie chce si臋 jej z tob膮 gada膰聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Pejsar 16 Napisano 1 godzin臋 temu 2 minuty temu, w贸r na sperm臋 (darmowy) napisa艂: 聽 聽 Sierotka sama sapac zaczela i od paryskich wyzywac, to ma za swoje;) ja sie nad mecikalska miernota nie b臋d臋 litowa膰. a czemu ci臋 tak nazywa od paryskich? ja nie widzia艂em, 偶eby tak pisa艂a Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
w贸r na sperm臋 (darmowy) 0 Napisano 1 godzin臋 temu Ciagle mi na rozowo posty bierze, a pisa艂am o klapkach ktorych szkoda mi jednak zwracac;) moderacja taka m膮dra i elokwencje. Normalnie niczym Sysio nasz plastickowy Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
偶mija myn偶o艂贸wka podparise 2 Napisano 1 godzin臋 temu Przed chwil膮, Pejsar napisa艂: a czemu ci臋 tak nazywa od paryskich? ja nie widzia艂em, 偶eby tak pisa艂a Ja j膮 wi臋cej wyzywam teraz bo widz臋 jaki to cz艂owiek聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Pejsar 16 Napisano 1 godzin臋 temu a na nerwicy ju偶 nie siedzisz? w ko艅cu kafe to z艂o, a nerwica super 聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Pejsar 16 Napisano 1 godzin臋 temu Przed chwil膮, 偶mija myn偶o艂贸wka podparise napisa艂: 聽 聽 Ja j膮 wi臋cej wyzywam teraz bo widz臋 jaki to cz艂owiek聽 no ja deebila nie lubi臋, ale ze wzajemno艣ci膮 oczywi艣cie 聽 聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
艢liwka is Back 56 Napisano 1 godzin臋 temu Masz zdrowie Krejzi u偶era膰 si臋 z be艂kotem.. 1 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
krezji 46 Napisano 1 godzin臋 temu Przed chwil膮, 艢liwka is Back napisa艂: Masz zdrowie Krejzi u偶era膰 si臋 z be艂kotem.. To nie ja Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Pejsar 16 Napisano 1 godzin臋 temu 1 minut臋 temu, 艢liwka is Back napisa艂: 聽 聽 Masz zdrowie Krejzi u偶era膰 si臋 z be艂kotem.. a ty zdrowia nie masz starucho i bardzo dobrze 聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
w贸r na sperm臋 (darmowy) 0 Napisano 1 godzin臋 temu 1 minut臋 temu, 偶mija myn偶o艂贸wka podparise napisa艂: Ja j膮 wi臋cej wyzywam teraz bo widz臋 jaki to cz艂owiek聽 Zejd藕 mi z oczu obrzydliwy tworze. Juz dalas popis elokwencje przez pare dni, to teraz czas na psychiatryk. Powaznie lecz sie dziewczyno Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
krezji 46 Napisano 1 godzin臋 temu Quweta sie bawi. Wida膰 milosc kwitnie w kr臋gach medycznych ze tak sp臋dza piatunio Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Pejsar 16 Napisano 1 godzin臋 temu ciekawe jak tam napompowane wary qwerty Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
w贸r na sperm臋 (darmowy) 0 Napisano 1 godzin臋 temu 2 minuty temu, Pejsar napisa艂: a na nerwicy ju偶 nie siedzisz? w ko艅cu kafe to z艂o, a nerwica super 聽 I tak malo tu zagladam w por贸wnaniu do niektorych, ale jestem tu by pojasniac pewne jednostki, a ze mam聽przy tym niesamowita rozrywk臋 to juz inna inszosc Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
艢liwka is Back 56 Napisano 1 godzin臋 temu (edytowany) 2 minuty temu, krezji napisa艂: To nie ja A. No w sumie nick nie pasowa艂 2 minuty temu, Pejsar napisa艂: a ty zdrowia nie masz starucho i bardzo dobrze 聽 Nie o tobie pisa艂am. Znowu po chwilowym pisaniu normalnie wracasz聽do wyzywania? Edytowano 1 godzin臋 temu przez 艢liwka is Back Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
偶mija myn偶o艂贸wka podparise 2 Napisano 1 godzin臋 temu 2 minuty temu, w贸r na sperm臋 (darmowy) napisa艂: Zejd藕 mi z oczu obrzydliwy tworze. Juz dalas popis elokwencje przez pare dni, to teraz czas na psychiatryk. Powaznie lecz sie dziewczyno Podszywacz Krejzi podaj膮cy si臋 za wor na sperm臋 musi by膰 zdrowym osobnikiem聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Pejsar 16 Napisano 1 godzin臋 temu 1 minut臋 temu, 艢liwka is Back napisa艂: 聽 聽 A. No w sumie nick nie pasowa艂 Nie o tobie pisa艂am. Znowu po chwilowym pisaniu normalnie wracasz聽do wyzywania? nie wracam :d skoro nie o mnie to przepraszam :d聽 聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
艢liwka is Back 56 Napisano 1 godzin臋 temu 2 minuty temu, krezji napisa艂: Quweta sie bawi. Wida膰 milosc kwitnie w kr臋gach medycznych ze tak sp臋dza piatunio Zobaczymy, czy to b臋dzie kreatywny podszyw, czy ciary za偶enowania. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach