Onaaaa 2376 Napisano 23 minuty temu 1 godzinę temu, wór na spermę (darmowy) napisał: Łoooona widze cie, wyskakuj z krzakow czy czekasz na swojego rycerza ? Gdzie ty mnie widzisz jak mnie nie było 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 41 Napisano 22 minuty temu 11 minut temu, Pejsar napisał: Oczywiście, że nie stracę, bo ja seeks po ślubie, a z Dalilą raczej bym się nie ożenił Gdzie ponad 50 stron tematu? Też przeszedł metaforę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 64 Napisano 19 minut temu 1 minutę temu, Czarna kawa39 napisał: Gdzie ponad 50 stron tematu? Też przeszedł metaforę? A z hugh i Ewka tez sie bedziesz teraz psiapsiółkować ? No i co z caryca? Odkurzycie swoja przyjazn? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 46 Napisano 18 minut temu Przed chwilą, BellaS napisał: A z hugh i Ewka tez sie bedziesz teraz psiapsiółkować ? No i co z caryca? Odkurzycie swoja przyjazn? Tak. Został ci tylko widmok i zjarana Gienia w trio. Handluj z tym ach i jeszcze koralgol, z którym czujesz sie bratnią dusza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 41 Napisano 16 minut temu Ten podszyw to może być też Widmo, bo on cały czas jest i każdego podszywał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 46 Napisano 15 minut temu (edytowany) Przed chwilą, Czarna kawa39 napisał: Ten podszyw to może być też Widmo, bo on cały czas jest i każdego podszywał Widmok zdania nie umie sklecić żeby nie brzmieć jak xix wieczny dziad olkuski. Odpada Edytowano 15 minut temu przez krezji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 16 Napisano 15 minut temu 6 minut temu, Czarna kawa39 napisał: Gdzie ponad 50 stron tematu? Też przeszedł metaforę? Nie wiem, przecież wiadomo było, że temat w końcu zniknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 46 Napisano 14 minut temu ale ten podszyw to ma chociaz ręce i nogi approvuje. Myslalam ze sie nie doczekam godnego a tu proszę. Nie to co ten od Gienka, zamulony jak jej polaczenia neuronalne po buszku daje certyfikat jakości Q Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 41 Napisano 11 minut temu 1 minutę temu, krezji napisał: Widmok zdania nie umie sklecić żeby nie brzmieć jak xix wieczny dziad olkuski. Odpada Jest zdolny do wszystkiego, bo siedzi tutaj cały czas udając zapracowanego. Kiedyś chciał płacić bitkony i podawał adres @, że szuka dowodów kompromitujących na jakiś ludzi z forum 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 41 Napisano 10 minut temu 12 minut temu, Onaaaa napisał: Gdzie ty mnie widzisz jak mnie nie było Byłaś na ambonie, bo schowałaś się przed dzikiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 41 Napisano 1 minutę temu 15 minut temu, BellaS napisał: A z hugh i Ewka tez sie bedziesz teraz psiapsiółkować ? No i co z caryca? Odkurzycie swoja przyjazn? 3 tygodnie się nie wyzywamy z Krejzi i jak widzisz da się. Można mi zarzucić wszystko, ale dane słowo potrafię dotrzymać Polecam ci taką przemianę, z przejściem w metaforę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 64 Napisano przed chwilą Przed chwilą, Czarna kawa39 napisał: 3 tygodnie się nie wyzywamy z Krejzi i jak widzisz da się. Można mi zarzucić wszystko, ale dane słowo potrafię dotrzymać Polecam ci taką przemianę, z przejściem w metaforę Ja nikogo nie wyzywam, więc nie muszę nic przechodzić. Ciekawa jestem twojej przyszłej relacji z carycą po tylu urwach ktore tu padly wzajemnie, pożyjemy zobaczymy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach