kriejzi 0 Napisano 1 godzinę temu Cycki mi sie spociły aż co tam slychac na rejonie kafeteryjnym ? Qwecia znowu o mnie cos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriejzi 0 Napisano 1 godzinę temu Haaaloooo nie spimy Łonaa widze cie wylaz z krzakow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriejzi 0 Napisano 1 godzinę temu Pimpusia a co to za piekne wiadomosci mi wysylasz ''Jesteś kûrwa do ssania druta Wynocha pod latarnie'' prawdziwe elokwencje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriejzi 0 Napisano 1 godzinę temu A tytul wiadomosci ''zabij się ściero'' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 16 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Serio takie wiadomości od dumb pusi? No grubo Ciekawe za co ta ból i nienawiść XD Edytowano 1 godzinę temu przez Pejsar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
turbo krejzolek 0 Napisano 1 godzinę temu krejzi wszystkie inne mnie zdradzily ale wiem ze nam sie jeszcze uda kiedyss pojedziemy sobie na wakacje huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
turbo krejzolek 0 Napisano 1 godzinę temu 23 minuty temu, kriejzi napisał: Cycki mi sie spociły aż co tam slychac na rejonie kafeteryjnym ? Qwecia znowu o mnie cos? pokazesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 38 Napisano 35 minut temu Nie pokazuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koto 3 Napisano 31 minut temu (edytowany) To ma być niby fikuśne że się staremu grubemu facetowi cycki spociły? Edytowano 30 minut temu przez koto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach