kriejzi 0 Napisano 3 godziny temu Cycki mi sie spociły aż co tam slychac na rejonie kafeteryjnym ? Qwecia znowu o mnie cos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriejzi 0 Napisano 3 godziny temu Haaaloooo nie spimy Łonaa widze cie wylaz z krzakow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriejzi 0 Napisano 2 godziny temu Pimpusia a co to za piekne wiadomosci mi wysylasz ''Jesteś kûrwa do ssania druta Wynocha pod latarnie'' prawdziwe elokwencje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriejzi 0 Napisano 2 godziny temu A tytul wiadomosci ''zabij się ściero'' 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 16 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Serio takie wiadomości od dumb pusi? No grubo Ciekawe za co ta ból i nienawiść XD Edytowano 2 godziny temu przez Pejsar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
turbo krejzolek 0 Napisano 2 godziny temu krejzi wszystkie inne mnie zdradzily ale wiem ze nam sie jeszcze uda kiedyss pojedziemy sobie na wakacje huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
turbo krejzolek 0 Napisano 2 godziny temu 23 minuty temu, kriejzi napisał: Cycki mi sie spociły aż co tam slychac na rejonie kafeteryjnym ? Qwecia znowu o mnie cos? pokazesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 38 Napisano 2 godziny temu Nie pokazuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koto 3 Napisano 2 godziny temu (edytowany) To ma być niby fikuśne że się staremu grubemu facetowi cycki spociły? Edytowano 2 godziny temu przez koto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 46 Napisano 58 minut temu Still nie ja pozdrawiam niekumatych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 6 Napisano 16 minut temu 41 minut temu, krezji napisał: Still nie ja pozdrawiam niekumatych O dzięki, bo trochę przysypiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 60 Napisano 15 minut temu Ciekawe kto słonia Dumbo próbuje wrobić w aferę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 57 Napisano 9 minut temu 47 minut temu, krezji napisał: Still nie ja pozdrawiam niekumatych Na tym też bym się wylożyla, ale 3 posty zapalily mi czerwoną lampkę. Dziś ktoś usilnie się stara, pewnie z tych, dla ktorych zrobienie podszywa to oficjalnie oznaka choroby psychicznej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żmija mynżołówka podparise 3 Napisano 2 minuty temu (edytowany) Może qwerty bo się oburzyla jak napisałam jakiemuś nickowi że jest dziadem z wypadającym 0dbytem że taka subtelna eteryczna jestem i że tylko pozazdrościć Libedowi znaczy pomyliła mnie z krejzi Edytowano 1 minutę temu przez żmija mynżołówka podparise Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach