Bardzo.ciekawski26 0 Napisano 1 Sierpień Witam serdecznie nazywam się Mateusz mam 26 lat od dziecka jestem osobą niepełnosprawną poruszającą się na wózku inwalidzkim w sumie od dzieciństwa interesowała mnie tamatyka ciąży i sprawy z tym związane moim Marzeniem jest porozmawiac chwilkę z kobietą która obecnie jest w ciąży chciałbym popytać jak to jest itp Zaznaczę że nie Mam złych intencji po prostu ciekawość pomyślałem że napiszę tutaj z uszanowaniem Mateusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marysienka 6 Napisano 4 Sierpień Część Mateusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bardzo.ciekawski26 0 Napisano 6 Sierpień Witam serdecznie i Dziękuję pani za Odpowiedź Czy mogę z panią porozmawiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marysienka 6 Napisano 16 Sierpień Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bardzo.ciekawski26 0 Napisano 20 Sierpień Interesuje mnie tematyka ciąży jest pani w ciąży ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach