eRCe 163 Napisano 1 godzinę temu Za 10 minut zaczynamy. Liga Mistrzów porwaca! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 636 Napisano 1 godzinę temu Temat wisi 5 minut i jedno wyświetlenie. Moje. To jest drugie. Jesteś niepoprawnym optymistą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 163 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Baba napisał: Temat wisi 5 minut i jedno wyświetlenie. Moje. To jest drugie. Jesteś niepoprawnym optymistą A widział ktoś chociaż jeże co wrzuciłem, czy też jedno wyświetlenie było? ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 636 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, eRCe napisał: A widział ktoś chociaż jeże co wrzuciłem, czy też jedno wyświetlenie było? ... Ja widziałam. Oceniłam. Teraz czytam tu i tam i czuję, że temat piłki nożnej przegra z nawalanką. Ja też nic nie pisze o meczu Sabalenki z Noskovą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 163 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Baba napisał: Ja widziałam. Oceniłam. Teraz czytam tu i tam i czuję, że temat piłki nożnej przegra z nawalanką. Ja też nic nie pisze o meczu Sabalenki z Noskovą Niech się nawalają jak muszą... My sportowi wiemy co lepsze. Leje deszcz, będzie trudna gra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 636 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, eRCe napisał: Niech się nawalają jak muszą... My sportowi wiemy co lepsze. Leje deszcz, będzie trudna gra. Ja nie oglądam piłki. To już wiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 163 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, Baba napisał: Ja nie oglądam piłki. To już wiesz. Wiem, wiem... Za duże emocje i Halaand obciął się na... Jeża właśnie... Temu kobiety rezygnują. xD Edytowano 1 godzinę temu przez eRCe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 636 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, eRCe napisał: Wiem, wiem... Za duże emocje i Halaand obciął się na... Jeża właśnie... Temu kobiety rezygnują. xD Widziałam foty w necie. Jego też kojarzę bo czasem przysiadam przed TV jak mój kibicuje. Nie jest w moim typie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 296 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, eRCe napisał: Wiem, wiem... Za duże emocje i Halaand obciął się na... Jeża właśnie... Temu kobiety rezygnują. xD Z jeżem jest ładniejszy. Edytowano 1 godzinę temu przez beziks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 636 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, beziks napisał: Odpadasz z "gry"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 296 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Baba napisał: Odpadasz z "gry"? Piłka mnie nudzi niestety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 163 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, beziks napisał: Z mężem jest ładniejszy. Męża ma Haaland? A z taką ładną dziewczyną go pokazują ciągle... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 132 Napisano 1 godzinę temu Bunkruje sie na temacie. Jak wyniki meczu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 636 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, beziks napisał: Piłka mnie nudzi niestety. Mnie też. Pytam czy się żegnasz z forum teraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 296 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, eRCe napisał: Męża ma Haaland? A z taką ładną dziewczyną go pokazują ciągle... Poprawiłam na jeża ale za późno. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 296 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Baba napisał: Mnie też. Pytam czy się żegnasz z forum teraz. Dawałam znak, że jestem, ale rzeczywiście spadek robię. Czuję przesyt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 636 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Koŕalgor napisał: Bunkruje sie na temacie. Jak wyniki meczu? Nie wiem, ale tamtych tematów nie da się czytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 163 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Baba napisał: Widziałam foty w necie. Jego też kojarzę bo czasem przysiadam przed TV jak mój kibicuje. Nie jest w moim typie Umówmy się, wątpliwa aparycja ani Haalandowi, ani Yamalowi nie przeszkodzą z kobietami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 636 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, beziks napisał: Dawałam znak, że jestem, ale rzeczywiście spadek robię. Czuję przesyt. Mogę mieć maleńką prośbę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 636 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, eRCe napisał: Umówmy się, wątpliwa aparycja ani Haalandowi, ani Yamalowi nie przeszkodzą z kobietami. Yamala też kojarzę. Nawet bardziej. Mój nadal kibicuje FC Barcelonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 163 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Koŕalgor napisał: Bunkruje sie na temacie. Jak wyniki meczu? 0:0 ale dopiero 14 minuta. Wrzucaj TVP1 lub Canal+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 296 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Baba napisał: Mogę mieć maleńką prośbę? W zasadzie możesz. Za dużo buziek z uśmiechem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 163 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Przed chwilą, Baba napisał: Mój nadal kibicuje FC Barcelonie. Też lubię blaugranę. Edytowano 1 godzinę temu przez eRCe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 636 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, beziks napisał: W zasadzie możesz. Za dużo buziek z uśmiechem? Jeśli poczujesz potrzebę to kąsaj dalej w białych rękawiczkach. Przeciwwaga musi być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 636 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, eRCe napisał: Też lubię blaugranę. Jutro chyba grają? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 163 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Baba napisał: Jutro chyba grają? Tak, z Feyenordem. Klub który też lubię, no ale jak trzeba wybrać, to trzymam kciuki za Barcę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 636 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, eRCe napisał: Też lubię blaugranę. Przeholowałeś z r i edytowałeś. To zemsta Brum za męża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 163 Napisano 1 godzinę temu Ale miastowi mieli okazję... Było blisko jak cholera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 296 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Baba napisał: Jeśli poczujesz potrzebę to kąsaj dalej w białych rękawiczkach. Przeciwwaga musi być Ja mam takie poczucie humoru. Ludzie z kijem w duupie odczytują to jak hejt. To cała tajemnica. Mam luźną gumę i wiele osób rozpala to do czerwoności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach