Owsicki 84 Napisano 1 Sierpień 1 minutę temu, Zzosia napisał: Potrzebuje tibia żetony. Możesz mi kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 254 Napisano 1 Sierpień Przed chwilą, Owsicki napisał: dobra dobra ale nikt nie pytał cię o zdanie Blokowanie tematów jak nie dostajesz atencji też jest normalne , albo jak hejtujesz kogo popadnie tja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano 1 Sierpień Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Blokowanie tematów jak nie dostajesz atencji też jest normalne , albo jak hejtujesz kogo popadnie tja to twoja klaudia blokuje, bo ją skrzywdziłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 21 Napisano 1 Sierpień 1 minutę temu, Owsicki napisał: Możesz mi kupić Nie ma zetonòw nici z ślubu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 254 Napisano 1 Sierpień 1 minutę temu, Owsicki napisał: to twoja klaudia blokuje, bo ją skrzywdziłeś Nie znam żadnej Klaudi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 1 Sierpień Pokażcie stupki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 1 Sierpień Przed chwilą, Czarna kawa39 napisał: Mam tylko nudesy i zachód słońca Pokaz farfeluna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawless 11 Napisano 1 Sierpień 3 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Mam tylko nudesy i zachód słońca Wieczorna jedyna chętna, by to zobaczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 1 Sierpień Urocza jesteś gjeniu. A niedawno byli Madziu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 8 Napisano 1 Sierpień Przed chwilą, Mapet napisał: Urocza jesteś gjeniu. A niedawno byli Madziu A nawet słońce! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 1 Sierpień Przed chwilą, Bez emocji napisał: A nawet słońce! Ale masz pseudo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawless 11 Napisano 1 Sierpień 2 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Jaka zazdrosc i ból dópy Jest co pokazać, więc pokaże, a tobie nie do tego tania rolko Nie mam czego ci zazdrościć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 122 Napisano 1 Sierpień 28 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Oddawanie moczu pod siebie i sprzedawanie prywaty jest normalne tja Mieszkanie w Polsce i myślenie 10 lat że to Kanada jest najnormalniejsze. Odezwał się nieschizol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 169 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Mówiłemwamcoś napisał: 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 169 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Mówiłemwamcoś napisał: Kończę bawcie się Już? Tak szybko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 379 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Już? Tak szybko? Gorzej, że poblokował mi powiadomienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 169 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Gorzej, że poblokował mi powiadomienia Wyślij to niego emotkę z serduszkiem. Lubi to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 169 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Mówiłemwamcoś napisał: Nie zrobiłaś mi nic złego To, że zablokuje całe kafe nic nie zmieni Skąd Cię nagle naszła taka refleksja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 169 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Mówiłemwamcoś napisał: Nie ja sorry I tak Cię lubimy. Mi powiadomienia nie są potrzebne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 379 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Mówiłemwamcoś napisał: Nie ja sorry Ty cytując moje posty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 379 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Mówiłemwamcoś napisał: Nie zrobiłaś mi nic złego A kto Ci zrobił tu coś złego? Podaj nick łobuza rozprawimy się z tym krzywdzicielem ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 8 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Mówiłemwamcoś napisał: Nie zrobiłaś mi nic złego To, że zablokuje całe kafe nic nie zmieni Myślisz, że moderator nie widzi skąd klikasz? Ale musisz mieć podłe i smutne życie, że robisz to co robisz. Krzycz, blokuj, wyrzygaj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 169 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Mówiłemwamcoś napisał: Po prostu odpuszczam krucjate i tyle Miłego dnia dla Ciebie i koleżanki Chciałeś zmienić świat przez blokowanie forum? Ciekawy pomysł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 169 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: A kto Ci zrobił tu coś złego? Podaj nick łobuza rozprawimy się z tym krzywdzicielem ludzi. Ja wezmę tego urwisa z karata! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 169 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, TymczasowaFarfeluna napisał: Myślisz, że moderator nie widzi skąd klikasz? Ale musisz mieć podłe i smutne życie, że robisz to co robisz. Krzycz, blokuj, wyrzygaj się Napisał, że odpuszcza krucjatę, należy szanować jego wolę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 379 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Ja wezmę tego urwisa z karata! Tak! będą zespołowe bęcki. Jak zaczniemy bić to jeszcze się ktoś przyłączy, tu się zawsze ktoś przyłącza do bicia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 8 Napisano 6 godzin temu Niech zgadnę, kto ma lekką obsesje na punkcie Malowanego i odświeża wszystkie jego tematy? Kogo wczoraj skompromitował Libed screenami, aż zmiękła rura? Widmo do ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 169 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Tak! będą zespołowe bęcki. Jak zaczniemy bić to jeszcze się ktoś przyłączy, tu się zawsze ktoś przyłącza do bicia. Tylko musimy wiedzieć komu nastukać. Ja mam gotowość do działania. Niech tylko kolega wskaże osobę. Inni się przyłączą w trakcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 169 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, TymczasowaFarfeluna napisał: Niech zgadnę, kto ma lekką obsesje na punkcie Malowanego i odświeża wszystkie jego tematy? Kogo wczoraj skompromitował Libed screenami, aż zmiękła rura? Widmo do ty? To ja dziś odświeżałam tematy. Wybierałam na szybko te bez żadnych wpisów, żeby kolega miał co blokować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach