Lussesita 169 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Mówiłemwamcoś napisał: Jak mam być nim ? przecież to niemożliwe Nie nim a taki jak on. Bądź miły, uprzejmy, przesyłaj pozdrowienia, wstawiaj romantyczną muzykę. Kobiety lubią szarmanckich mężczyzn. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 379 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Będziemy bić kobiety? No trudno. Jak mus to mus. Zróbmy naradę, kto to może być? Ciebie i siebie wykluczam z kręgu podejrzanych. Wszyscy są podejrzani poza Tobą, bo przyznał że nic mu nie zrobiłaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 169 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Wszyscy są podejrzani poza Tobą, bo przyznał że nic mu nie zrobiłaś. Faktycznie. To się zabieram żeby Ciebie przesłuchać. Tak pro forma bo przecież wiadomo, że to nie o Ciebie chodzi. Ubierz się skromnie i chodź tu do mnie. Edytowano 2 godziny temu przez Lussesita Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no to patrz 3 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Lussesita napisał: Wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 379 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Lussesita napisał: Faktycznie. To się zabieram żeby Ciebie przesłuchać. Tak pro forma bo przecież wiadomo, że to nie o Ciebie chodzi. Nie mogę się doczekać, jeszcze nie wiem czy mam się przyznać czy wszystkiemu zaprzeczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 169 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, no to patrz napisał: Ustalmy kim jesteś i dlaczego się interesujesz tym co wiesz. Blokujesz czy jesteś w kręgu podejrzanych do obicia? na początek - jesteś kobietą czy mężczyzną? Może być pierwsza literka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 379 Napisano 2 godziny temu Jest emotka taki "jupi"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mówiłemwamcoś 0 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Lussesita napisał: Nie nim a taki jak on. Bądź miły, uprzejmy, przesyłaj pozdrowienia, wstawiaj romantyczną muzykę. Kobiety lubią szarmanckich mężczyzn. Próbowałem, pisałem pozytywnie i nic. On przyciąga kobiety ja je odpycham. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 169 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Nie mogę się doczekać, jeszcze nie wiem czy mam się przyznać czy wszystkiemu zaprzeczyć Zastosuj technikę mieszaną. Najpierw zaprzeczaj wszystkiemu a potem się przyznaj do jednej małej rzeczy, żeby nie było wiadomo, co z Tobą zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 169 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Mówiłemwamcoś napisał: Próbowałem, pisałem pozytywnie i nic. On przyciąga kobiety ja je odpycham. Trzeba być konsekwentnym i cierpliwym. Co nagle to po diable. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 379 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Zastosuj technikę mieszaną. Najpierw zaprzeczaj wszystkiemu a potem się przyznaj do jednej małej rzeczy, żeby nie było wiadomo, co z Tobą zrobić. Dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mówiłemwamcoś 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Lussesita napisał: Trzeba być konsekwentnym i cierpliwym. Co nagle to po diable. Ile mam być cierpliwym ? On jest diabłem ja betą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 379 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Mówiłemwamcoś napisał: Próbowałem, pisałem pozytywnie i nic. On przyciąga kobiety ja je odpycham. A probowałeś się nauczyć rzucać lassem? Bo wtedy wiesz zarzucasz i przyciągasz do siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 395 Napisano 2 godziny temu 17 minut temu, Mówiłemwamcoś napisał: Nie, ale ten makaron mnie wkur.wia yebany ciągle ma kobiety wokoło a ja nic. Skąd wiesz że ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 169 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Dobrze. Możemy zacząć po obiedzie czy trzeba po Ciebie wysłać rosłego policjanta? Ja bym wolała wariant z policjantem a może nawet strażakiem ale nie wiem czy to nie przesada. Nie! Będzie jeden i drugi. Przygotuj się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mówiłemwamcoś 0 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: A probowałeś się nauczyć rzucać lassem? Bo wtedy wiesz zarzucasz i przyciągasz do siebie. Próbowałem wszystiego i nigdy nie będę taki jak on. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 395 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Salowa pisała że woli wysokich i srakaron jest zapchajdziura która liczy na szczęście przy innych leszkach czasem się mu trafi jakaś zaniedbana przez swojego Mariana jak szrekszyla bo mu chooj zwiedl do niej i kwitnie przy innych Edytowano 2 godziny temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no to patrz 3 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Lussesita napisał: Ustalmy kim jesteś i dlaczego się interesujesz tym co wiesz. Blokujesz czy jesteś w kręgu podejrzanych do obicia? na początek - jesteś kobietą czy mężczyzną? Może być pierwsza literka. Malowany i ciekawi mnie co było pisane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 379 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Lussesita napisał: Możemy zacząć po obiedzie czy trzeba po Ciebie wysłać rosłego policjanta? Ja bym wolała wariant z policjantem a może nawet strażakiem ale nie wiem czy to nie przesada. Nie! Będzie jeden i drugi. Przygotuj się. Obowiązkowo, ze stalowymi zimnymi oczami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 169 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Mówiłemwamcoś napisał: Ile mam być cierpliwym ? On jest diabłem ja betą. Nie ma szklanej kuli i Ci przecież nie powiem, że w przyszłą środę będziesz miał sukces. Musisz robić próby i pamiętać, że grubiaństwem nic nie wskórasz. Potrafisz wstawiać muzykę? Najlepiej jakieś włoskie kawałki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mówiłemwamcoś 0 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, szmul napisał: Skąd wiesz że ma Widzę jak rozmawia na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 395 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Mówiłemwamcoś napisał: Widzę jak rozmawia na forum To o niczym nie świadczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 379 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Mówiłemwamcoś napisał: Próbowałem wszystiego i nigdy nie będę taki jak on. Musisz poćwiczyć z dobrze zawiązanych węzłów żadna się nie wywinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 169 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, no to patrz napisał: Malowany i ciekawi mnie co było pisane A nic nie było. Pan od blokownia napisał, że już nie będzie tego robił. Ale go ktoś wkurza. Szukamy z Pokraką tego kogoś, żeby go stłuc na kwaśne jabłko. Jesteśmy forumowe Walkirie. Ja udzielam też porad jak poderwać dziewczyną na tym forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mówiłemwamcoś 0 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Lussesita napisał: Nie ma szklanej kuli i Ci przecież nie powiem, że w przyszłą środę będziesz miał sukces. Musisz robić próby i pamiętać, że grubiaństwem nic nie wskórasz. Potrafisz wstawiać muzykę? Najlepiej jakieś włoskie kawałki. Umiem, ale piosenka nie załatwi sprawy. Gość wchodzi i ma jakąś magie, a ja blado wypadam cały czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 169 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, taka_pokraka napisał: Obowiązkowo, ze stalowymi zimnymi oczami. I kajdankami. Też ze stali, żeby było w konwencji. Strażak oczywiście będzie miał stalowy toporek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 379 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: I kajdankami. Też ze stali, żeby było w konwencji. Strażak oczywiście będzie miał stalowy toporek. Strażak mnie wyniesie na rękach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 395 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Mówiłemwamcoś napisał: Umiem, ale piosenka nie załatwi sprawy. Gość wchodzi i ma jakąś magie, a ja blado wypadam cały czas. Szrekszyla chciała se nim napompować ego bo jej chlop nie zadowalał ale podobno było kijowo i odprowadzała na lotnisko ritarda bo sam by nie trafił huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 169 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Mówiłemwamcoś napisał: Umiem, ale piosenka nie załatwi sprawy. Gość wchodzi i ma jakąś magie, a ja blado wypadam cały czas. Załóż sobie męskiego nicka z męskim awatarem. Ułóż play listę i nie kombinuj tylko zacznij. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 395 Napisano 1 godzinę temu To samo z Pioterem obgadywala tych chłopów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach