Baba 517 Napisano wczoraj o 19:07 ...i mi rozmowę zyeb... Przerwał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano wczoraj o 19:08 świrmok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano wczoraj o 19:08 Był tydzień spokoju i tematy miały po 51 stron. Czy to się kiedyś skończy? Czy nie ma na to lekarstwa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano wczoraj o 19:09 Można się przenieść na nerwicę, tam temat krejzi ma 500 stron Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano wczoraj o 19:09 1 minutę temu, Owsicki napisał: świrmok Cały czas tutaj myszkuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 517 Napisano wczoraj o 19:10 Młoda nie jestem, czas mnie nagli. Nie pozwólcie bym odeszła z tego świata bez niedomówień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano wczoraj o 19:10 Przed chwilą, Owsicki napisał: Można się przenieść na nerwicę, tam temat krejzi ma 500 stron Nigdy tam nie byłam. Przynajmniej moderacja tam działa i nie ma wyjeppane jak tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 5 Napisano wczoraj o 19:11 Daliby admina komuś normalnemu, kto tutaj często przesiaduje i byłoby spokojniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 517 Napisano wczoraj o 19:12 2 minuty temu, Owsicki napisał: Można się przenieść na nerwicę, tam temat krejzi ma 500 stron Dyndają mi inne fora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach