Zzosia 17 Napisano 2 Sierpień (edytowany) 2 minuty temu, Magical Mystery Siur napisał: A co to za skuter? Burgman 250cc silnik symbol yp250 Edytowano 2 Sierpień przez Zzosia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magical Mystery Siur 42 Napisano 2 Sierpień 2 minuty temu, Zzosia napisał: Burgman 250cc silnik symbol yp250 To nie można dać do salonu Suzuki żeby zrobili? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 208 Napisano 2 Sierpień 3 minuty temu, Zzosia napisał: Ig Ja glowicę wcześniej sam robiłem bo się wygiął zawur, po naprawie jeździł skuter, ale łancuszka nie zmienialem. Się zerwał przypuszczałem to akurat przez rozciagniety łańcuszek rozrzadu Tak trachnął przerwał się Nie na nitach tylko na blaszkach się rozerwały. Glowica przetrwała o dziwo tak jak naprawiłem czyli lux jest Cały jest cylinder No i jeszcze zobacz napinacze tego łańcuszka rozrządu i w moto zwykle od góry jest. Z byle czego chcesz coś zrobić i szkoda zdrowia, bo to powinno się wymienić na nowe podzespoły żeby później drugi raz nie robić. W tej sytuacji tylko zamienniki i prasa do łańcucha pił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 208 Napisano 2 Sierpień 1 minutę temu, Magical Mystery Siur napisał: To nie można dać do salonu Suzuki żeby zrobili? Można ale koszta będą że kupił by drugi silnik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 17 Napisano 2 Sierpień 1 minutę temu, Magical Mystery Siur napisał: To nie można dać do salonu Suzuki żeby zrobili? Idź daj niech wymienia ci oponę i klocki hamulcowe zapłacisz 1000 zł nie pisze coś mają innego zrobić np Ja umiem naprawic tylko to są koszta robię najmniejszym kosztem i tak go nie stać. Kupił myślał to kosztuje. Jak miał chińskie kibelki myślał to tak samo jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magical Mystery Siur 42 Napisano 2 Sierpień (edytowany) 2 minuty temu, Zzosia napisał: Idź daj niech wymienia ci oponę i klocki hamulcowe zapłacisz 1000 zł nie pisze coś mają innego zrobić np Ja umiem naprawic tylko to są koszta robię najmniejszym kosztem i tak go nie stać. Kupił myślał to kosztuje. Jak miał chińskie kibelki myślał to tak samo jest Tysiąc złotych to są duże koszta? To ty chyba nigdy auta nie serwisowałeś Edytowano 2 Sierpień przez Magical Mystery Siur Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 208 Napisano 2 Sierpień 13 minut temu, Onaaaa napisał: Tak dla ciebie tylko po co tak zmyśla o tym numerze no tragedia. Nie ma co traktować na serio jej majaków, a jeżeli ktoś to robi to ma w tym interes jeżeli salowa hejtuje tych których nie trawią. Lody społem mam znowu i te cappuccino najlepsze jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 208 Napisano 2 Sierpień 2 minuty temu, Zzosia napisał: Idź daj niech wymienia ci oponę i klocki hamulcowe zapłacisz 1000 zł nie pisze coś mają innego zrobić np Ja umiem naprawic tylko to są koszta robię najmniejszym kosztem i tak go nie stać. Kupił myślał to kosztuje. Jak miał chińskie kibelki myślał to tak samo jest Nie rozmawiaj z nim bo typ nie ma żadnego pojęcia o niczym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magical Mystery Siur 42 Napisano 2 Sierpień Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Nie rozmawiaj z nim bo typ nie ma żadnego pojęcia o niczym. Ty masz Czubert pojęcie o autach z dwulitrowymi silnikami w latach dwutysięcznychdwudziestych i podróżowaniu innymi drogami jak gminne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 17 Napisano 2 Sierpień (edytowany) 5 minut temu, Magical Mystery Siur napisał: Tysiąc złotych to są duże koszta? To ty chyba nigdy auta nie serwisowałeś Za wymianę opony i założenie klockòw na tylne koło opona twoja i klocki też. To mało? Ja kiedyś tak zapłaciłem nie miałem czasu Edytowano 2 Sierpień przez Zzosia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magical Mystery Siur 42 Napisano 2 Sierpień 4 minuty temu, Zzosia napisał: Za wymianę opony i założenie klockòw na tylne koło opona twoja i klocki też. To mało? Ja kiedyś tak zapłaciłem nie miałem czasu Ja jeśli chodzi o auta, to jak potrzebowałem w starej skodzie wymienić z tyłu łożysko w kole, czy w nowej klocki hamulcowe to po prostu jechałem do autoryzowanego serwisu , mówiłem proszę zrobić to i to… potem brałem taksówkę do pracy, a jak było gotowe to dzwonili, i wtedy albo taksoweczką albo znajomy z pracy mnie podwoził do serwisu, płatność zbliżeniowa zegarkiem, auto gotowe i jeszcze z zewnątrz częstokroć umyte karcherem i do przodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 2 Sierpień 9 godzin temu, Czarna kawa39 napisał: Ciężko Cię zrozumieć i pozostawię to bez komentarza Piłem dlatego ciężko sorry Magda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 17 Napisano 2 Sierpień 3 minuty temu, Magical Mystery Siur napisał: Ja jeśli chodzi o auta, to jak potrzebowałem w starej skodzie wymienić z tyłu łożysko w kole, czy w nowej klocki hamulcowe to po prostu jechałem do autoryzowanego serwisu , mówiłem proszę zrobić to i to… potem brałem taksówkę do pracy, a jak było gotowe to dzwonili, i wtedy albo taksoweczką albo znajomy z pracy mnie podwoził do serwisu, płatność zbliżeniowa zegarkiem, auto gotowe i jeszcze z zewnątrz częstokroć umyte karcherem i do przodu Wartość auta a naprawa koszt. Motory tak się nien starzeją jak samochody inna bajka. Samochòd ktòry ma 15 lat to się nadaje na złom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 2 Sierpień 4 minuty temu, Makaron ...... napisał: Piłem dlatego ciężko sorry Magda Malowany już zajęty wiec poszukaj innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magical Mystery Siur 42 Napisano 2 Sierpień Przed chwilą, Zzosia napisał: Wartość auta a naprawa koszt. Motory tak się nien starzeją jak samochody inna bajka. Samochòd ktòry ma 15 lat to się nadaje na złom. Zależy jak jest utrzymany. Miałem 15 letnie auto i wszystko w nim działało i było sprawne. Jak samochodem od nowości jeździ polaczek-janusz który groszem nie śmierdzi i nie robi przeglądów i nic nie naprawia to pewnie po 15 latach takiej eksploatacji podłoga jest jak u Flinstonów. Tak masz jak dbasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 2 Sierpień 9 minut temu, Mapet napisał: Malowany już zajęty wiec poszukaj innego Powiem to ostatni raz... Wypyerdalaj Patrycja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 2 Sierpień (edytowany) 7 minut temu, Czarna kawa39 napisał: Kiedy nie pijesz? Uj... ze mną Magda Edytowano 2 Sierpień przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 2 Sierpień Przed chwilą, Makaron ...... napisał: Powiem to ostatni raz... Wypyerdalaj Patrycja Przyjęłam już dawno. Tylko następnym razem nie tlumacz się że piłeś. Bajojajko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 2 Sierpień Przed chwilą, Mapet napisał: Przyjęłam już dawno. Tylko następnym razem nie tlumacz się że piłeś. Bajojajko Napisałaś mi wczoraj nie zaczepiaj mnie to Cię wkur.wo nie zaczepiam Ty to robisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 90 Napisano 2 Sierpień 19 minut temu, Makaron ...... napisał: Napisałaś mi wczoraj nie zaczepiaj mnie to Cię wkur.wo nie zaczepiam Ty to robisz Grzeczniej 🦫 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żmija mynżołówka podparise 46 Napisano 2 Sierpień etam i tak malo wyzywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 2 Sierpień 19 minut temu, Czarna kawa39 napisał: Po co wyzwiska? Sorry Magda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 2 Sierpień 3 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Grzeczniej 🦫 Ok 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żmija mynżołówka podparise 46 Napisano 2 Sierpień 2 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Ciebie w wyzwiskach nikt nie przebije swiety by was nie zarabal mlotkiem tak mysle ale taki los chlopa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 17 Napisano 2 Sierpień (edytowany) 1 godzinę temu, Magical Mystery Siur napisał: Zależy jak jest utrzymany. Miałem 15 letnie auto i wszystko w nim działało i było sprawne. Jak samochodem od nowości jeździ polaczek-janusz który groszem nie śmierdzi i nie robi przeglądów i nic nie naprawia to pewnie po 15 latach takiej eksploatacji podłoga jest jak u Flinstonów. Tak masz jak dbasz Przegląd jest obowiązkowy co roku, diagnosta nie dopuscil do ruchu. Zmieniać calą budę szpachlą? Czy jak Flinstony. Na złomie pojedziesz i kupisz i będziesz składał z 10 złomòw w 1. Edytowano 2 Sierpień przez Zzosia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 2 Sierpień 17 minut temu, Czarna kawa39 napisał: Już lepiej? Niestety nie, ale dzięki za troskę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 91 Napisano 2 Sierpień 1 godzinę temu, Magical Mystery Siur napisał: Ty masz Czubert pojęcie o autach z dwulitrowymi silnikami w latach dwutysięcznychdwudziestych i podróżowaniu innymi drogami jak gminne A czym teraz jezdzisz w tej New Zealand? Tylko nie pisz że Skodą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 91 Napisano 2 Sierpień 2 godziny temu, Lawless napisał: No raczej. Weź, obłudne te wszystkie babki srabki. Najpierw od urw łysych łbów i de/bili sie wyzywaja a za chwile sobie z dzióbków spijają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 17 Napisano 2 Sierpień 3 minuty temu, BellaS napisał: Weź, obłudne te wszystkie babki srabki. Najpierw od urw łysych łbów i de/bili sie wyzywaja a za chwile sobie z dzióbków spijają Do mnie piszą obrzydliwe ja chce się dowiedzieć jak obrzydliwe zapewne wiedzą a ja nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 2 Sierpień 14 minut temu, Czarna kawa39 napisał: Może się wygadaj i coś doradzimy? Nie badz matka Teresa dla dorosłego mężczyzny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach