Zаwsze przychodzi noc 171 Napisano poniedziałek o 16:35 Przed chwilą, Czarna kawa39 napisał: Wiesz co to jest metafora? Bo twierdziłaś, że ją przeszłam. A kiedy ty ją przejdziesz? Złapałam twojego złodzieja i miłośnika kazirodztwa na blokowaniu tematów, a ty twierdzisz, że zezowaty pryszczaty nie ma z tym nic wspólnego. Masz swoją świętą trójce i dlaczego nadal gadasz o innych, a nie o swoich sprawach? Bo wydaje mi się, że to pokazuje, jak bardzo ważni tutaj jesteśmy. A teraz pilnuj zezowate szczęście, bo znowu wpadnie w szał i będzie blokował tematy amebo. Jedyne co złapałaś to za uja partnera twojej starej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2400 Napisano poniedziałek o 16:37 26 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Oprócz mnie wszyscy ci proponowali odklejo Nie uwierzę że proponowali no to niemożliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2400 Napisano poniedziałek o 16:41 4 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Wiesz co to jest metafora? Bo twierdziłaś, że ją przeszłam. A kiedy ty ją przejdziesz? Złapałam twojego złodzieja i miłośnika kazirodztwa na blokowaniu tematów, a ty twierdzisz, że zezowaty pryszczaty nie ma z tym nic wspólnego. Masz swoją świętą trójce i dlaczego nadal gadasz o innych, a nie o swoich sprawach? Bo wydaje mi się, że to pokazuje, jak bardzo ważni tutaj jesteśmy. A teraz pilnuj zezowate szczęście, bo znowu wpadnie w szał i będzie blokował tematy amebo. Metamorfoza to było powiedziane w metaforze W jaki sposób złapałaś? Widziałaś jak siedzi przy telefonie i blokuje i masz zdjęcie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 171 Napisano poniedziałek o 16:42 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie uwierzę że proponowali no to niemożliwe I każdemu kosza dała nawet tym którzy słowa z nią nie zamiennili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 171 Napisano poniedziałek o 16:44 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Metamorfoza to było powiedziane w metaforze W jaki sposób złapałaś? Widziałaś jak siedzi przy telefonie i blokuje i masz zdjęcie? Mam podejrzenia kto to blokował żeby było na mnie i pretekst do kręcenia afery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2400 Napisano poniedziałek o 16:44 1 minutę temu, Czarna kawa39 napisał: No widzisz i kto prowokuje zapchajdziuro? Nie masz swoich zainteresowań, że cięgle musisz o mnie? Czemu swoich tematów nie zakładasz ze złodziejem i tam nie pilnujesz grzędy? Bo nikt tam nie przyjdzie, a twojego lub swojego tematu złodziej nie zablokuje. Mam nadzieję, że zrozumiałaś to co napisałam metaforo Ty zaczynasz zawsze i jeszcze te przezwiska dodajesz ale widocznie ślepa jesteś i nie widzisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 171 Napisano poniedziałek o 16:46 3 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: No widzisz i kto prowokuje zapchajdziuro? Nie masz swoich zainteresowań, że cięgle musisz o mnie? Czemu swoich tematów nie zakładasz ze złodziejem i tam nie pilnujesz grzędy? Bo nikt tam nie przyjdzie, a twojego lub swojego tematu złodziej nie zablokuje. Mam nadzieję, że zrozumiałaś to co napisałam metaforo Słaby pretekst wręcz ułomny bo ty też nie zakładasz tylko pasożytujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2400 Napisano poniedziałek o 16:46 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Mam podejrzenia kto to blokował żeby było na mnie i pretekst do kręcenia afery Twierdzi że cie złapała i weź ty sie teraz wytłumacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 861 Napisano poniedziałek o 16:47 17 minut temu, BellaS napisał: ciebie też pupka szczypi? Nie dziwie sie, taka nabotoksowana mamucha sie ustawila a wy dalej ten sam shit Ale konkretnie co ma mnie szczypać? To, że za każdymi portkami na tym forum gonisz jak za ostatnim autobusem? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 171 Napisano poniedziałek o 16:48 Przed chwilą, Onaaaa napisał: Twierdzi że cie złapała i weź ty sie teraz wytłumacz Tak złapała jak tych wszystkich adoratorów którym kosza dała rzekomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 171 Napisano poniedziałek o 16:50 1 minutę temu, salix napisał: Ale konkretnie co ma mnie szczypać? To, że za każdymi portkami na tym forum gonisz jak za ostatnim autobusem? Gdzie goni jak to As jest w ogóle nikim niezainteresowana 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 71 Napisano poniedziałek o 16:50 2 minuty temu, salix napisał: Ale konkretnie co ma mnie szczypać? To, że za każdymi portkami na tym forum gonisz jak za ostatnim autobusem? w sensie że jak nie ubliżam im obelżywie w twoim i tytki stylu to ich podrywam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2400 Napisano poniedziałek o 16:52 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Tak złapała jak tych wszystkich adoratorów którym kosza dała rzekomo Nie miałbyś co robić tylko pół nocy blokować żeby rano wstać padnięty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 171 Napisano poniedziałek o 16:59 1 minutę temu, Czarna kawa39 napisał: Gina hejtuje z zazdrości Bo jest trochę przy kości Dziadku jej nie płacą Bo inne teraz bogacą To jest w ogóle inny poziom , bo tamta jest oczytana, a ty jazgoczesz bez sensu jak typowa baba ze wsi handlująca jajami. Podejrzewam nie chciała mnie hejtować i to też był punkt zapalny żeby ją znienawidzić. Teraz się będziesz przyklejać do tych którzy ją nie lubią żeby płynąć, ale to będzie fałszywy sojusz, bo pamiętasz jak cię gnoili i za kogo cię mieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 171 Napisano poniedziałek o 17:03 9 minut temu, Onaaaa napisał: Nie miałbyś co robić tylko pół nocy blokować żeby rano wstać padnięty Dodatkowo w taki upał i kto by mi konta zakładał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Blocked 18 Napisano poniedziałek o 17:06 6 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: To jest w ogóle inny poziom , bo tamta jest oczytana, a ty jazgoczesz bez sensu jak typowa baba ze wsi handlująca jajami. Podejrzewam nie chciała mnie hejtować i to też był punkt zapalny żeby ją znienawidzić. Teraz się będziesz przyklejać do tych którzy ją nie lubią żeby płynąć, ale to będzie fałszywy sojusz, bo pamiętasz jak cię gnoili i za kogo cię mieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magical Mystery Siur 30 Napisano poniedziałek o 18:42 8 godzin temu, BellaS napisał: Spoko, toyota ma swoje zalety 15-letni Yaris 1.3 z automatem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magical Mystery Siur 30 Napisano poniedziałek o 18:44 3 godziny temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Nie mam pojęcia gdzie zabijają nadmiar czasu , ale raczej nie na takiej kloace pisząc hejty , bo mają swoje towarzystwo . Wymyśliłeś sobie taki kostium to teraz ciągnij ten wóz jak koń Po tym ile bzdur i precli tutaj nawypisywałeś, poczynając od ściemniania o mieszkaniu w Jukonie w Kanadzie jak nie wiesz jak się tam samolotem leci a na podglądaniu dioda od telewizora, to jesteś Czubert ostatnią osobą która ma jakiekolwiek prawo rozliczać kogokolwiek z czegokolwiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach