Makaron ...... 3 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Więcej Cię nie ocenie, masz moje słowo Oby, bo ja Cię nie oceniam ja Gina Dobanoc Magda Edytowano 3 godziny temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 54 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Makaron ...... napisał: Oby, bo ja Cię nie oceniam ja Gina Dobanoc Magda Zabieram swoją miotłę i odlatuje daleko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 4 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Mapet napisał: Boje się o salowa Chyba grzeczna jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 78 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Bez emocji napisał: Chyba grzeczna jest? Przez balkon ma wylecieć a to jednak nienormalne. Nwm pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 3 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Czarna kawa39 napisał: Zabieram swoją miotłę i odlatuje daleko Oby, bo serial jest długi i męczyący, ale miłość wieczna ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 4 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, Mapet napisał: Przez balkon ma wylecieć a to jednak nienormalne. Nwm pa Nie czytam już. buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 3 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Bez emocji napisał: Nie czytam już. buziaki Non stop o Tobie myślę nie ma dnia to mnie wkurza ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 4 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Makaron ...... napisał: Non stop o Tobie myślę nie ma dnia to mnie wkurza ... Na pewno o mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żmija mynżołówka podparise 8 Napisano 2 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki10 3 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Makaron ...... napisał: Non stop o Tobie myślę nie ma dnia to mnie wkurza ... Przestań chlać skurrwysynu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 3 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Bez emocji napisał: Na pewno o mnie? Śpij z szopem i nie kozacz, ale możesz się dla niej pociąć Edytowano 2 godziny temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Makaron ...... napisał: Śpij z szopem i nie kozacz, al możesz się dla niej pociąć Nie kozacz? Oj makaronu połóż się lulu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 3 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Owsicki10 napisał: Przestań chlać skurrwysynu Spoko, a co Ty sobą reprezentujesz tutaj na kafe i w realu w piwnicy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 4 Napisano 2 godziny temu Makaron zrobił coming out Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 4 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, Makaron ...... napisał: Non stop o Tobie myślę nie ma dnia to mnie wkurza ... Ja o tobie też misiu 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 3 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Bez emocji napisał: Nie kozacz? Oj makaronu połóż się lulu Potnij się desperacie dla kobiety widzę to, bo Ci brakuje, a ja wypierdalam i mam was wszystkich na kafe w uju Możesz mnie obrażać do rana, a Misia ? no tyle na twój temat ... postaraj się Edytowano 2 godziny temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Makaron ...... napisał: Potnij się desperacie dla kovbiety widzę to, bo Ci brakuje, a ja wypiedalam i mam was wszystkich na kafe w uju Możęsz mnie obrażać do rana, a Misia ? no tyle na twój temat ... postaraj się Ale co to kur jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 3 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Bez emocji napisał: Ale co to kur jest? Ty kurde nie śpisz ? gdybyś był kobietą nie dostałbyś zna,ku zapytania, więc ... kurde idź spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 4 Napisano 2 godziny temu Idę pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach