Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Kazamate

Infekcje intymne co pomoże

Polecane posty

Kochane szukam kosmetyków, które pomogą na nawracające infekcje intymne.

Co Wam pomaga? Co jest skuteczne? 

Powiem co mi pomoglo, bo mam podobna czarna serie za soba:) Uzbrojenie sie w cierpliwość, duza systematyczność i najlepiej wstrzemięźliwość keksualna przez jakiś czas niestety. Wszelkie globulki lecznicze niestety mega wysuszaja i podrazniania blony śluzowe. Przez co ja np jak juz bylam zdrowa nadal czulam ogromny dyskomfort jak przy chorobie. Po kazdej kuracji musisz zadbac o regeneracje czyli np stosujac globulki cicatridina (ja stosowalam naprzemiennie z ginoflor, ale jest na receptę). Po drugie dobry probiotyk na infekcje intymne (np.health labs intime) po trzecie codziennie rano i wieczorem smarowanie zelem na przywrocenie odpowiedniego PH. Poza tym ja np mam dwa rodzaje płynu do mycia : pianka Lavu  https://carebylavu.com/products/pianka-myjaca-do-pielegnacji-intymnej  i emulsja mucovagin i to polaczenie najlepiej mi sie sprawdza oczywiście - bawelniana bielizna, oddzielne (najlepiej jednorazowe reczniki) mniej slodyczy w diecie i przewiewne ciuchy. Musisz pamietac, ze na efekty trzeba trochę poczekac

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować