Kazamate 0 Napisano 3 Sierpień Kochane szukam kosmetyków, które pomogą na nawracające infekcje intymne. Co Wam pomaga? Co jest skuteczne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pellina 0 Napisano 3 Sierpień Powiem co mi pomoglo, bo mam podobna czarna serie za soba:) Uzbrojenie sie w cierpliwość, duza systematyczność i najlepiej wstrzemięźliwość keksualna przez jakiś czas niestety. Wszelkie globulki lecznicze niestety mega wysuszaja i podrazniania blony śluzowe. Przez co ja np jak juz bylam zdrowa nadal czulam ogromny dyskomfort jak przy chorobie. Po kazdej kuracji musisz zadbac o regeneracje czyli np stosujac globulki cicatridina (ja stosowalam naprzemiennie z ginoflor, ale jest na receptę). Po drugie dobry probiotyk na infekcje intymne (np.health labs intime) po trzecie codziennie rano i wieczorem smarowanie zelem na przywrocenie odpowiedniego PH. Poza tym ja np mam dwa rodzaje płynu do mycia : pianka Lavu https://carebylavu.com/products/pianka-myjaca-do-pielegnacji-intymnej i emulsja mucovagin i to polaczenie najlepiej mi sie sprawdza oczywiście - bawelniana bielizna, oddzielne (najlepiej jednorazowe reczniki) mniej slodyczy w diecie i przewiewne ciuchy. Musisz pamietac, ze na efekty trzeba trochę poczekac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach