ilu_z_ja 57 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Miałbym przepraszać za swój styl który jest celowy ,gdzie tu logika i pokarz ten wpis bo może mnie z kimś pomyliłeś. Nie pomyliłem. Mniejsza z tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magical Mystery Siur 29 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Ale jest faktem że z roboty kradłeś i pewnie załapałeś żeby nie przyznawać się do innych kradzieży . Czyli co pracownik uczelni wynosi z roboty amoniak żeby zlikwidować grzyba w chałupie i łazi za ludźmi na forum żeby im dowalić i dowartościować się Tak widmok, bo jak ci się gdzieś zrobi taki czarny zaciek od grzyba na silikonie pod prysznicem to wacik z amoniaku załatwia to w 15 minut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 153 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, KatalizatorKrzysztof napisał: Tutka czy śliwkowy zwyrolek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KatalizatorKrzysztof 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Tutka czy śliwkowy zwyrolek Maj nejm iż Kritofer from Kanada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 57 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: A alkohol już nie pomaga i jako stworzenie stadne ciągnie cię do ludzi Ograniczyłem alko. Dobrze, że mam szopa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 153 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Magical Mystery Siur napisał: Tak widmok, bo jak ci się gdzieś zrobi taki czarny zaciek od grzyba na silikonie pod prysznicem to wacik z amoniaku załatwia to w 15 minut Gdyby to było bezpieczne to w sklepach by sprzedawali i może ty komorę gazową robiłeś jak sobie uroiłeś, że jesteś naukowcem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KatalizatorKrzysztof 1 Napisano 1 godzinę temu Prison iz maj lajf 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 153 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, ilu_z_ja napisał: Nie pomyliłem. Mniejsza z tym. No nie przypominam sobie takiej akcji i ja tam nie chciałem pisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 153 Napisano 59 minut temu 5 minut temu, ilu_z_ja napisał: Ograniczyłem alko. Dobrze, że mam szopa. A czemu nie coś żywego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 57 Napisano 59 minut temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: No nie przypominam sobie takiej akcji i ja tam nie chciałem pisać Nie wiem, czy zauważyłes, ale ty nie przypominasz sobie żadnej żadnej twojej kompromitującej akcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 57 Napisano 59 minut temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: A czemu nie coś żywego Bo sra i śmierdzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magical Mystery Siur 29 Napisano 58 minut temu 3 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Gdyby to było bezpieczne to w sklepach by sprzedawali i może ty komorę gazową robiłeś jak sobie uroiłeś, że jesteś naukowcem A co w tym niebezpiecznego - nikt ci nie każe ulomie tego wdychać, aplikujesz, odczekujesz i potem wietrzysz - czego nie rozumiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 153 Napisano 57 minut temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Bo sra i śmierdzi. No tak żywe zwierzęta to obowiązek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 57 Napisano 56 minut temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: No tak żywe zwierzęta to obowiązek No, a ja nie mam czasu się wyspać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2391 Napisano 56 minut temu 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: A czemu nie coś żywego Bo jak wyjeżdżałam to nie miałam co zrobić ze zwierzątkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 153 Napisano 55 minut temu 1 minutę temu, Magical Mystery Siur napisał: A co w tym niebezpiecznego - nikt ci nie każe ulomie tego wdychać, aplikujesz, odczekujesz i potem wietrzysz - czego nie rozumiesz? Ale po co ktoś miałby wdychać ten syf i robić komorę gazową z domu , a wietrzenie tego też kłopotliwe jakby nie można było kupić coś normalnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 14 Napisano 55 minut temu Człowiek wchodzi styrany po całym dniu a tu znowu Jukon. Ziew. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 57 Napisano 55 minut temu Sory, ale nie macie piersi, farfeluny i pisanie z wami nie sprawia mi przyjemności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KatalizatorKrzysztof 1 Napisano 55 minut temu 3 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Bo sra i śmierdzi. Tak jak kobieta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 14 Napisano 54 minuty temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Ale po co ktoś miałby wdychać ten syf i robić komorę gazową z domu , a wietrzenie tego też kłopotliwe jakby nie można było kupić coś normalnego Dlatego ty Krzysztofie nie robisz w łazience komory gazowej tylko oddajesz stolec w sławojce. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magical Mystery Siur 29 Napisano 53 minuty temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Ale po co ktoś miałby wdychać ten syf i robić komorę gazową z domu , a wietrzenie tego też kłopotliwe jakby nie można było kupić coś normalnego Ale skąd wiesz czy wietrzenie jest kłopotliwe skoro przy twoim intelekcie nie masz tak naprawdę pojęcia o czym piszesz, a ciężko zrobić komorę gazową w domu jednym wacikiem z amoniakiem który znajduje się w łazience Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 153 Napisano 53 minuty temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Bo jak wyjeżdżałam to nie miałam co zrobić ze zwierzątkiem U mnie to by ktoś zaglądał gdybym udał się w podróż. To kwestia logistyki i zaplecza Matyldo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 153 Napisano 52 minuty temu 1 minutę temu, Caryca żelkowa napisał: Dlatego ty Krzysztofie nie robisz w łazience komory gazowej tylko oddajesz stolec w sławojce. Teraz każdy ma łazienkę w domu nawet na twojej wiosce , bo to nie są jakieś kosmiczne koszta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 57 Napisano 52 minuty temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: U mnie to by ktoś zaglądał gdybym udał się w podróż. To kwestia logistyki i zaplecza Matyldo W podróż za kraty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2391 Napisano 51 minut temu 22 minuty temu, ilu_z_ja napisał: 8 kg w miesiąc, więc jak siedzący? Ja cały czas jestem w ruchu, aż mi czasu brakuje na sen. Kolega 20 w miesiąc i niestety okazało się że jest bardzo chory a najpierw sie cieszył ze chudnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 57 Napisano 51 minut temu 3 minuty temu, KatalizatorKrzysztof napisał: Tak jak kobieta. Bez przesady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 153 Napisano 50 minut temu 2 minuty temu, Magical Mystery Siur napisał: Ale skąd wiesz czy wietrzenie jest kłopotliwe skoro przy twoim intelekcie nie masz tak naprawdę pojęcia o czym piszesz, a ciężko zrobić komorę gazową w domu jednym wacikiem z amoniakiem który znajduje się w łazience Zależy ile tego grzyba masz, bo jak użyjesz setkę amoniaku to trzeba z chałupy uciekać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KatalizatorKrzysztof 1 Napisano 50 minut temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Bez przesady Jak pachnie kobieta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 57 Napisano 49 minut temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Kolega 20 w miesiąc i niestety okazało się że jest bardzo chory a najpierw sie cieszył ze chudnie. Przez chorobę, to chyba co innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2391 Napisano 49 minut temu 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: U mnie to by ktoś zaglądał gdybym udał się w podróż. To kwestia logistyki i zaplecza Matyldo U mnie też i by zaglądał ale to dodatkowy kłopot dla kogoś a poza tym zwierzaczki tęsknią i piszczą strasznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach