Caryca żelkowa 14 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Teraz każdy ma łazienkę w domu nawet na twojej wiosce , bo to nie są jakieś kosmiczne koszta Ale masz z oknem i wietrzysz kupę? Bo nie wiem skąd ten strach przed amoniakiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 160 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, ilu_z_ja napisał: W podróż za kraty Sis jest i Matylda w razie czego , a ja zawsze wracam na azyl jak po własnych śladach 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 521 Napisano 7 godzin temu 24 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Bo chodzisz na ryby i oglądasz siatkówkę Ja też nie znam Na ryby jeżdżę 3/4 razy w miesiącu, siatkówka się skończyła. Wiem, zaczął się tenis, ale moje życie nie kręci się tylko wokół lenistwa i kibicowaniu przy tv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2394 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: Przez chorobę, to chyba co innego. Ja schudłam 2 kg przez tydzień ale właściwie nie waże sie I to przypadkiem zerkam. W lecie chyba sie chudnie też bo sie mniej je albo praktycznie wcale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 160 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: Ale masz z oknem i wietrzysz kupę? Bo nie wiem skąd ten strach przed amoniakiem. Wiadomo że wentylacja wszędzie jest tylko nie czaje po co kombinować zamiast kupić bezpieczny środek na grzyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2394 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, KatalizatorKrzysztof napisał: Jak pachnie kobieta? Jak jeż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 14 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Wiadomo że wentylacja wszędzie jest tylko nie czaje po co kombinować zamiast kupić bezpieczny środek na grzyba Ale środki na grzyba ze sklepu mają np.chlor czyli też nic zdrowego i pachnącego do wdychania. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KatalizatorKrzysztof 2 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jak jeż Co to znaczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magical Mystery Siur 30 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Zależy ile tego grzyba masz, bo jak użyjesz setkę amoniaku to trzeba z chałupy uciekać Ale po co mam używać setki tego amoniaku na raz? Ty widmok w lesie mieszkasz i podcierasz się łopianem? Widziałeś kiedyś współczesną łazienkę i grzyb na silikonie? Bo z tego co gadasz to wychodzi że myjesz się w misce a potrzeby fizjologiczne załatwiasz w krzakach za chalupą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 160 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: U mnie też i by zaglądał ale to dodatkowy kłopot dla kogoś a poza tym zwierzaczki tęsknią i piszczą strasznie. Ale później jak się cieszą gdy się wróci do nich , a tymczasowe rozłąki są nieuniknione . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 59 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Sis jest i Matylda w razie czego , a ja zawsze wracam na azyl jak po własnych śladach Fajnie, że ma kto się zająć zwierzętami, jak idziesz siedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 59 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, KatalizatorKrzysztof napisał: Co to znaczy? A da się określić ten zapach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 160 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Magical Mystery Siur napisał: Ale po co mam używać setki tego amoniaku na raz? Ty widmok w lesie mieszkasz i podcierasz się łopianem? Widziałeś kiedyś współczesną łazienkę i grzyb na silikonie? Bo z tego co gadasz to wychodzi że myjesz się w misce a potrzeby fizjologiczne załatwiasz w krzakach za chalupą Ale po co używać niebezpiecznego środka skoro można użyć bezpieczny . Jesteś nielogiczny i z ciebie taki naukowiec jak ze mnie papież skoro nie wiesz że za pomocą amoniaku można robić komory gazowe i było o tym na chemi w gimnazie tępaku bez szkoły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2394 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Ale później jak się cieszą gdy się wróci do nich , a tymczasowe rozłąki są nieuniknione . Mój jamnik jak wyjechałam do wawy tam mieszkać to przestał jeść i tylko piszczał. Musiałam wrócić po niego i go zabrać do siebie. Napewno się cieszą i pewnie liżą po buzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2394 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, KatalizatorKrzysztof napisał: Co to znaczy? Każda kobieta pachnie inaczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 160 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Fajnie, że ma kto się zająć zwierzętami, jak idziesz siedzieć. Nie zanosi się jeżeli będę trzymał się pracy i o siedemnastej w domu bez większych wybryków rzucających się w oczy Tak praca czyni wolnym przyjacielu mojej kozy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magical Mystery Siur 30 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Ale po co używać niebezpiecznego środka skoro można użyć bezpieczny . Jesteś nielogiczny i z ciebie taki naukowiec jak ze mnie papież skoro nie wiesz że za pomocą amoniaku można robić komory gazowe i było o tym na chemi w gimnazie tępaku bez szkoły Kto robi komory gazowe amoniakiem widmok? Może jakbyś się w tej szkole uczył to potem nie musiałbyś palić tego świadectwa Amoniak może nie jest najzdrowszy do inhalacji ale to nie sarin czy v gazy - on jest głównie drażniący, ale lotny i łatwy do wywietrzenia, albo zmycia wodą, bo się w niej rozpuszcza. Zresztą jakbyś w tym gimnazjum uważał to byś wiedział o jakim amoniaku mówię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 521 Napisano 7 godzin temu 25 minut temu, ilu_z_ja napisał: Jesteś matką, żoną, to zawsze masz coś do roboty Moje maleństwo już mi nie siada na kolanach, nie chce słuchać opowieści, nie pozwala myć sobie pleców. Ba, mieszka osobno. Dziwny się zrobił. Każdy facet po 30 tce tak ma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2394 Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Sis jest i Matylda w razie czego , a ja zawsze wracam na azyl jak po własnych śladach Ty masz być grzeczny a nie w razie czego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 160 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Mój jamnik jak wyjechałam do wawy tam mieszkać to przestał jeść i tylko piszczał. Musiałam wrócić po niego i go zabrać do siebie. Napewno się cieszą i pewnie liżą po buzi Moje też strajkowały ale na początku tylko i skusiły się na mięso zawsze. Ciuchy od razu do prania po przywitaniu się z nimi po dłuższej rozłące Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2394 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Moje maleństwo już mi nie siada na kolanach, nie chce słuchać opowieści, nie pozwala myć sobie pleców. Ba, mieszka osobno. Dziwny się zrobił. Każdy facet po 30 tce tak ma? Tak mają już stając sie nastolatkami oprócz mieszkania osobno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KatalizatorKrzysztof 2 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Każda kobieta pachnie inaczej. Czym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MissBehavin 1 Napisano 7 godzin temu 32 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Tutka czy śliwkowy zwyrolek To wieczorne barachło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 59 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Ale po co używać niebezpiecznego środka skoro można użyć bezpieczny . Jesteś nielogiczny i z ciebie taki naukowiec jak ze mnie papież skoro nie wiesz że za pomocą amoniaku można robić komory gazowe i było o tym na chemi w gimnazie tępaku bez szkoły Z niego żaden naukowiec, ja się nie znam na rybach, śliwka to chłop i nie mieszka w Warszawie, jprdl ale ty masz naybene pod kopułą. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 160 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Magical Mystery Siur napisał: Kto robi komory gazowe amoniakiem widmok? Może jakbyś się w tej szkole uczył to potem nie musiałbyś palić tego świadectwa Amoniak może nie jest najzdrowszy do inhalacji ale to nie sarin czy v gazy - on jest głównie drażniący, ale lotny i łatwy do wywietrzenia, albo zmycia wodą, bo się w niej rozpuszcza. Zresztą jakbyś w tym gimnazjum uważał to byś wiedział o jakim amoniaku mówię Nie człowiek nie może tego wdychać i doinformuj się zanim zaczniesz tym niwelować grzyba w chałupie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 521 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tak mają już stając sie nastolatkami oprócz mieszkania osobno. Wiem. Mój post miał być zabawny. Znowu nie wyszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 160 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, MissBehavin napisał: To wieczorne barachło. A toto nieszczęsne jeszcze choruje na mnie "Eksperyment Filadelfia” z 1984 widziałaś, bo Ty lubisz te klimatyczne filmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żmija mynżołówka podparise 16 Napisano 7 godzin temu w teledysku lejdi gagi byl przepis jak zrobic w trucizne, ten co densuje i tany tany w wiezieniu robi z bijons Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 59 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Baba napisał: Moje maleństwo już mi nie siada na kolanach, nie chce słuchać opowieści, nie pozwala myć sobie pleców. Ba, mieszka osobno. Dziwny się zrobił. Każdy facet po 30 tce tak ma? To tylko jedno masz? To już nie maleństwo i chyba dobrze, że nie siada ci na kolanach i nie musisz mu myć pleców 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2394 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Moje też strajkowały ale na początku tylko i skusiły się na mięso zawsze. Ciuchy od razu do prania po przywitaniu się z nimi po dłuższej rozłące Ty masz ich dużo to takie przywitanie trochę trwa. Naszczeście często nie wyjeżdżasz bo by sie zapłakały do prania i po praniu można chodzić a przy szczurach to było gorzej bo robiły dziury w ubraniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach