Makaron ...... 12 Napisano 5 godzin temu Jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 77 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 50 minut temu, Makaron ...... napisał: Chcecie newsa ? ... Boni odeszła stąd przez jedną osobę i nie jest to Malowany To oczywiste, że nie przez mnie Edytowano 5 godzin temu przez ilu_z_ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaveriQ 29 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 29 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Powietrze nie tak gęste , bo była toksyczną osobą. Jeszcze tylko paryskiej się pozbyć i blokerów jak parch namiotowy to będzie całkiem przyjemnie. Edytowano 5 godzin temu przez MaveriQ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 12 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, ilu_z_ja napisał: To oczywiste, że nie przez mnie Już nie szpanuj tak, ale lubiła Cię to fakt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 77 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Makaron ...... napisał: Już nie szpanuj tak, ale lubiła Cię to fakt Trochę tak. Może jeszcze wróci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 12 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Trochę tak. Może jeszcze wróci. Wiem, że tęsknisz, ale ja idę zapalić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 77 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Makaron ...... napisał: Wiem, że tęsknisz, ale ja idę zapalić Ja chyba drinka zrobię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 12 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Ja chyba drinka zrobię. Ja może piwko walnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 12 Napisano 4 godziny temu Pijemy czy podrywamy Malowany ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 12 Napisano 4 godziny temu Jak chcesz płakać, też mam na to sposób ... Wybór należy do Ciebie Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 12 Napisano 4 godziny temu Nie śpij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 12 Napisano 3 godziny temu To tyle... na temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 77 Napisano 2 godziny temu Ja podrywam, ale nie tu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach