Makaron ...... 12 Napisano 2 godziny temu Jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 77 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 50 minut temu, Makaron ...... napisał: Chcecie newsa ? ... Boni odeszła stąd przez jedną osobę i nie jest to Malowany To oczywiste, że nie przez mnie Edytowano 2 godziny temu przez ilu_z_ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaveriQ 29 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 29 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Powietrze nie tak gęste , bo była toksyczną osobą. Jeszcze tylko paryskiej się pozbyć i blokerów jak parch namiotowy to będzie całkiem przyjemnie. Edytowano 2 godziny temu przez MaveriQ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 12 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, ilu_z_ja napisał: To oczywiste, że nie przez mnie Już nie szpanuj tak, ale lubiła Cię to fakt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 77 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Makaron ...... napisał: Już nie szpanuj tak, ale lubiła Cię to fakt Trochę tak. Może jeszcze wróci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 12 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Trochę tak. Może jeszcze wróci. Wiem, że tęsknisz, ale ja idę zapalić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 77 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Makaron ...... napisał: Wiem, że tęsknisz, ale ja idę zapalić Ja chyba drinka zrobię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 12 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Ja chyba drinka zrobię. Ja może piwko walnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 12 Napisano 1 godzinę temu Pijemy czy podrywamy Malowany ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 12 Napisano 1 godzinę temu Jak chcesz płakać, też mam na to sposób ... Wybór należy do Ciebie Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 12 Napisano 56 minut temu Nie śpij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 12 Napisano 2 minuty temu To tyle... na temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach