ilu_z_ja 99 Napisano 3 Sierpień Pogryziony przez komary. Żegnajcie echhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KatalizatorKrzysztof 2 Napisano 3 Sierpień Też bym wolała umrzeć ale niestety to nie jest wskazane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KatalizatorKrzysztof 2 Napisano 3 Sierpień Do jutra bombelku tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 99 Napisano 3 Sierpień 1 minutę temu, KatalizatorKrzysztof napisał: Do jutra bombelku tak Ty mi nie wciskaj, że o 23 idziesz spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KatalizatorKrzysztof 2 Napisano 3 Sierpień Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Ty mi nie wciskaj, że o 23 idziesz spać. Idę. Już jestem na derze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 99 Napisano 3 Sierpień Czuję jak jad komara paraliżuje mi kończyny. Juz jest po mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KatalizatorKrzysztof 2 Napisano 3 Sierpień Do jutra dożyjesz. Pa bo odlatuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasty z kafeterii 8 Napisano 3 Sierpień Przed chwilą, KatalizatorKrzysztof napisał: Idę. Już jestem na derze w jakiej wiosce używa się takiego określenia? podkarpackiej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 99 Napisano 3 Sierpień Przed chwilą, KatalizatorKrzysztof napisał: Idę. Już jestem na derze Śpij dobrze słoneczko, a ja będę sobie tutaj umieral w samotności. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KatalizatorKrzysztof 2 Napisano 3 Sierpień Przed chwilą, pasty z kafeterii napisał: w jakiej wiosce używa się takiego określenia? podkarpackiej? W Sosnowcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 99 Napisano 3 Sierpień Przed chwilą, pasty z kafeterii napisał: w jakiej wiosce używa się takiego określenia? podkarpackiej? W srakiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KatalizatorKrzysztof 2 Napisano 3 Sierpień Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Śpij dobrze słoneczko, a ja będę sobie tutaj umieral w samotności. Każdy umiera w samotnością 🫶 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 99 Napisano 3 Sierpień Przed chwilą, Czarna kawa39 napisał: Nic Ci nie będzie. Ani jeden komar mnie nie ugryzł Suplementuj dietę z grupy B. Swędzi mnie, to koniec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasty z kafeterii 8 Napisano 3 Sierpień 4 minuty temu, KatalizatorKrzysztof napisał: W Sosnowcu i wszystko jasne. przestaje dziwić to patologiczne otoczenie z twoich licznych wynurzeń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 99 Napisano 3 Sierpień Umarłem och, ach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 261 Napisano 3 Sierpień 8 minut temu, pasty z kafeterii napisał: w jakiej wiosce używa się takiego określenia? podkarpackiej? To grypsera taki zamiennik na koc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 99 Napisano 3 Sierpień Ale się zaraz ułożę na łóżku brzuszkiem do góry jak boberek i będę spał w nieskończoność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 99 Napisano 3 Sierpień 2 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Co z tamtym tematem? Widmo czy karzeł zablokował? Nie mam pojęcia. 1 minutę temu, kwicu napisał: Jezu jeżowa to taki krindz z tym jej potulnym unizonym flircikiem 50latki między pociskami na i widmoka. Tylko ja odczuwam ciary zenady jak widze jak ta baba sie upadla? Ja nie chcę na nią wjeżdżać i już nawet tego nie komentuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach