młody książę 1 Napisano 14 minut temu 2 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: Na mnie robiła piersza plazma sony 42" w sony center drozsza od dziedka mieszkania o 12tys huh Jak miałeś 6 lat to podniecales się TV? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
młody książę 1 Napisano 12 minut temu 3 minuty temu, BożeKnurzysko napisał: Na dzieciach zawsze. Gdyby miała dziecko to zabawki i wszystko dla siebie bym kupowała tak naprawdę xD Lalkę Barbie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeKnurzysko 3 Napisano 11 minut temu Przed chwilą, młody książę napisał: Lalkę Barbie ? Ogólnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
młody książę 1 Napisano 7 minut temu 3 minuty temu, BożeKnurzysko napisał: Ogólnie Widziałem Furby za 1200 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeKnurzysko 3 Napisano 6 minut temu Przed chwilą, młody książę napisał: Widziałem Furby za 1200 zł Pamiętam ten szał. Ja nie miałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeKnurzysko 3 Napisano 6 minut temu Pamiętam jak zazdrościłam fioletowego teletubisia jakiemuś dzieciakowi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 22 Napisano 5 minut temu 2 minuty temu, młody książę napisał: Jak miałeś 6 lat to podniecales się TV? No tak ciężko stwierdzić czy 5lat to mnie wciągnął komputer dos kuzyna głównie prehistorik 2, chodziłem na swietlice projektowac poziomy Mama chciała kupić od tej drugiej ciotki tego pceta mi za 500 to nie chciała się zgodzić tylko 1000 Później zaczeli reklamowac pegasus video gejm to był potem zakup A na komunie telewizor chciałem sony 14" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 22 Napisano 2 minuty temu 1 minutę temu, BożeKnurzysko napisał: Pamiętam jak zazdrościłam fioletowego teletubisia jakiemuś dzieciakowi U mnie typ przyszedł ze statkiem piratow takim za 8 stow i to skladal A inny miał gamboya Jak tak myślę o tamtych czasach to brakowało mi pceta na komunie, koledzy dostali mieli takie monitory philips fajnie to swiecilo nawet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeKnurzysko 3 Napisano 1 minutę temu 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: U mnie typ przyszedł ze statkiem piratow takim za 8 stow i to skladal A inny miał gamboya Jak tak myślę o tamtych czasach to brakowało mi pceta na komunie, koledzy dostali mieli takie monitory philips fajnie to swiecilo nawet Ja dostałam odtwarzac cd i na kasety xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
młody książę 1 Napisano przed chwilą 4 minuty temu, BożeKnurzysko napisał: Pamiętam ten szał. Ja nie miałam. Ja tak średnio. To była typowo dziewczęca zabawka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeKnurzysko 3 Napisano przed chwilą Naprawdę żyliśmy sto lat temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach