młody książę 4 Napisano 5 Sierpień (edytowany) Edytowano 5 Sierpień przez młody książę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żmija mynżołówka podparise 49 Napisano 5 Sierpień Bloker zbanowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żmija mynżołówka podparise 49 Napisano 5 Sierpień Ej ale ta Dalila to cała ekipę gromadzi sobie ostatnio pisała że jej brakuje koleżanki bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WyebaneJaja Napisano 5 Sierpień 1 minutę temu, żmija mynżołówka podparise napisał: Ej ale ta Dalila to cała ekipę gromadzi sobie ostatnio pisała że jej brakuje koleżanki bardzo To zgłoś się i będzie spokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa <3 10 Napisano 5 Sierpień No Dalilcia podobno samotna troche jest, pisała, że jej się kontakty pouruwały z ludźmi, dobrze że fifi jej nic nie zrobił i nadal rzyje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 49 Napisano 5 Sierpień Ja wróciłem z restauracji właśnie huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WyebaneJaja Napisano 5 Sierpień Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: Ja wróciłem z restauracji właśnie huh Opisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Blocked 23 Napisano 5 Sierpień Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: Ja wróciłem z restauracji właśnie huh Co w końcu zamówiłeś z menu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 49 Napisano 5 Sierpień 1 minutę temu, Śliwka is Blocked napisał: Co w końcu zamówiłeś z menu? Schabowy ziemniaczki z koperek i marchewka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 49 Napisano 5 Sierpień 2 minuty temu, WyebaneJaja napisał: Opisz Niestety siostra nie zlapala bakcyla na cykl giełdzie myślałem że wejdzie na sto tysięcy złotych lub funtów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WyebaneJaja Napisano 5 Sierpień Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: Niestety siostra nie zlapala bakcyla na cykl giełdzie myślałem że wejdzie na sto tysięcy złotych lub funtów Kto placil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 49 Napisano 5 Sierpień Cóż taka rodzina moglibyśmy dużo zarobić ja bym mógł zagrać mieszkaniem ona czymś i milionerzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 49 Napisano 5 Sierpień Przed chwilą, WyebaneJaja napisał: Kto placil Siostra bo zapraszala ale ja wydalem 7zl w zabce bo się spoznila a zapomniałem zapalniczki i bylo goraco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 49 Napisano 5 Sierpień 1 minutę temu, WyebaneJaja napisał: Kto placil Jeszcze dwa mam na wynos mi wcisnela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 49 Napisano 5 Sierpień 5 minut temu, Śliwka is Blocked napisał: Co w końcu zamówiłeś z menu? O pracy mi truli jak wy cały obiad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 49 Napisano 5 Sierpień Ja im jak zarobić 600tys £ inwestując 100 i taka gadla z dwie godziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WyebaneJaja Napisano 5 Sierpień 2 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: Jeszcze dwa mam na wynos mi wcisnela Schabowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 49 Napisano 5 Sierpień Przed chwilą, WyebaneJaja napisał: Schabowe? Wybralem pierogi z czymś i gulasz z czymś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WyebaneJaja Napisano 5 Sierpień Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: Wybralem pierogi z czymś i gulasz z czymś Czyli siostra jednak nie widzi w tobie milionerczi skoro zal jej ciebie że obiady na wynos ci sponsoruje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa <3 10 Napisano 5 Sierpień wiecie rze malowany wpadl na nerwice do krejzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 49 Napisano 5 Sierpień Przed chwilą, WyebaneJaja napisał: Czyli siostra jednak nie widzi w tobie milionerczi skoro zal jej ciebie że obiady na wynos ci sponsoruje Nikt nie widzi muszę sam widzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 49 Napisano 5 Sierpień 7 minut temu, WyebaneJaja napisał: widzi w tobie Mówiła że młodo wyglądam wgl nie na 38 i że mam ladnom cere Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Blocked 23 Napisano 5 Sierpień (edytowany) 14 minut temu, VenusHorizon44 napisał: O pracy mi truli jak wy cały obiad My już ci nie trujemy i jak oceniasz schaboszczaka w porównaniu ze swoją domową kuchnią? Edytowano 5 Sierpień przez Śliwka is Blocked Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WyebaneJaja Napisano 5 Sierpień 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: Mówiła że młodo wyglądam wgl nie na 38 i że mam ladnom cere To dobrze. Tera pewnie się zobaczycie na pogrzebie ciotki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żmija mynżołówka podparise 49 Napisano 5 Sierpień 28 minut temu, WyebaneJaja napisał: To zgłoś się i będzie spokój Ja jestem stara głupia baba to jakieś dziedzko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WyebaneJaja Napisano 5 Sierpień 1 minutę temu, żmija mynżołówka podparise napisał: Ja jestem stara głupia baba to jakieś dziedzko Śle byłby spokój i ja z leżakiem tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WyebaneJaja Napisano 5 Sierpień Czasami z młodymi lepiej się dogadać bo starzy mają już gadzi na pełnej włączony zazwyczaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 49 Napisano 5 Sierpień 2 minuty temu, WyebaneJaja napisał: To dobrze. Tera pewnie się zobaczycie na pogrzebie ciotki Albo moim no cóż po spotkaniu trzeba się będzie wziąć za robotę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WyebaneJaja Napisano 5 Sierpień Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: Albo moim no cóż po spotkaniu trzeba się będzie wziąć za robotę Nie chciałam już tego pisać ale tak może byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 49 Napisano 5 Sierpień Trochę się wybilem z rytmu tydzień żyłem tym spotkaniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach