ilu_z_ja 69 Napisano 1 godzinę temu Dużo uśmiechu i słońca dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 846 Napisano 1 godzinę temu Oraz słoneczka, bo pochmurno się zrobiło a tak było fajnie przy 39 stopniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 75 Napisano 1 godzinę temu Dzieńdoberek 4 minuty temu, murb napisał: Oraz słoneczka, bo pochmurno się zrobiło a tak było fajnie przy 39 stopniach. ja wracam do żywych po tej serii upałów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 69 Napisano 1 godzinę temu I już się czepiają, co za ludzie paskudne ble 3 minuty temu, BellaS napisał: Dzieńdoberek ja wracam do żywych po tej serii upałów Az tak grzało? Jeszcze trochę oraz koniec lata będzie 🥺 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 133 Napisano 1 godzinę temu Najlepsze jest to, że wszyscy skarżą się na upaly, a ja nie wiem co to jest. Gdybym nie wyjechał od wtorku do czwartku do Warszawy nic bym pewnie nie poczuł, chociaż w środę nad morzem podobno było ponad 30. Także cieszcie się tym gorącem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 75 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: Az tak grzało? Jeszcze trochę oraz koniec lata będzie 🥺 Nie zauważyłeś? Najgorsze że wybrałam umiarkowany klimat na wakacje, a tam też upały i pożary (!) gdybym chciala sie smażyć to wybrałabym Egipt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 69 Napisano 1 godzinę temu W czerwcu pamiętam, że były upały. Przez dwa tygodnie, dzień w dzień, słońce i gorąco. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaveriQ 20 Napisano 59 minut temu Teraz jest idealnie. Over 25°C i’m melting. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 69 Napisano 59 minut temu 1 minutę temu, BellaS napisał: Nie zauważyłeś? Najgorsze że wybrałam umiarkowany klimat na wakacje, a tam też upały i pożary (!) gdybym chciala sie smażyć to wybrałabym Egipt Jakoś mi to umknęło hmm. Pod koniec lipca pamiętam 38° C, ale to jeden jedź. Było gorąco, ale przeplatane z niższymi temperaturami, więc nie było to męczące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 69 Napisano 57 minut temu Trzeba coś zjeść. Zastanawiam się też nad drugą kawą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 75 Napisano 57 minut temu 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: Jakoś mi to umknęło hmm. Pod koniec lipca pamiętam 38° C, ale to jeden jedź. Było gorąco, ale przeplatane z niższymi temperaturami, więc nie było to męczące. u mnie dzisiaj pierwszy chłodniejszy dzień od tygodnia. A Ty jestes w PL czy DE? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 69 Napisano 55 minut temu Przed chwilą, BellaS napisał: u mnie dzisiaj pierwszy chłodniejszy dzień od tygodnia. A Ty jestes w PL czy DE? Pół dnia za granicą i pół dnia w Polsce, więc pół na pół 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 846 Napisano 49 minut temu 22 minuty temu, BellaS napisał: Dzieńdoberek ja wracam do żywych po tej serii upałów Wczoraj była masakra. Nawet niemiło mi się to wspomina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 846 Napisano 48 minut temu 8 minut temu, ilu_z_ja napisał: Trzeba coś zjeść. Zastanawiam się też nad drugą kawą Nie zastanawiaj się, tylko pij. Najmilsza chwila poranka, drugiej kawy filiżanka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 69 Napisano 48 minut temu Juz mam w głowie, że lato się powoli kończy, a ja jeszcze dopki w jeziorze nie moczylem i dopada mnie depresja jesienna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 846 Napisano 47 minut temu Czy też macie zablokowane powiadomienia? Ja mam po raz 1000 zablokowaną skrzynkę a od wczoraj też powiadomienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 69 Napisano 47 minut temu Przed chwilą, murb napisał: Nie zastanawiaj się, tylko pij. Najmilsza chwila poranka, drugiej kawy filiżanka. Woda już się gotuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 846 Napisano 46 minut temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Juz mam w głowie, że lato się powoli kończy, a ja jeszcze dopki w jeziorze nie moczylem i dopada mnie depresja jesienna. Zanim się lato skończy to jeszcze będzie piękny wrzesień i przynajmniej połowa października. No i jednak 3 tygodnie sierpnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaveriQ 20 Napisano 46 minut temu Przed chwilą, murb napisał: Czy też macie zablokowane powiadomienia? Ja mam po raz 1000 zablokowaną skrzynkę a od wczoraj też powiadomienia. Przez rotację kont na tym jeszcze tego nie uświadczyłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 69 Napisano 44 minuty temu 1 minutę temu, murb napisał: Czy też macie zablokowane powiadomienia? Ja mam po raz 1000 zablokowaną skrzynkę a od wczoraj też powiadomienia. Teraz akurat nie. Jak bloker jest i blokuje tematy, to przy okazji moje powiadomienia. Skrzynki się nie używa to ciul z nią, ale zablokowane powiadomienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 846 Napisano 39 minut temu 2 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Teraz akurat nie. Jak bloker jest i blokuje tematy, to przy okazji moje powiadomienia. Skrzynki się nie używa to ciul z nią, ale zablokowane powiadomienia Brak skrzynki mnie nie boli. Śmieszy mnie tylko, że co jakiś czas ktoś ją blokuje choć i tak nie działa. Ale ten brak powiadomień jest jednak upierdliwy. Kawa w szklance, filiżance, kubku? Jakie masz zwyczaje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 69 Napisano 36 minut temu 5 minut temu, murb napisał: Zanim się lato skończy to jeszcze będzie piękny wrzesień i przynajmniej połowa października. No i jednak 3 tygodnie sierpnia. Czy będzie piękny to się jeszcze okaże. Na pewno w sierpniu będzie pięknie i gorąco Dla mnie lato kończy się 31 sierpnia🥺 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 69 Napisano 30 minut temu 6 minut temu, murb napisał: Brak skrzynki mnie nie boli. Śmieszy mnie tylko, że co jakiś czas ktoś ją blokuje choć i tak nie działa. Ale ten brak powiadomień jest jednak upierdliwy. Kawa w szklance, filiżance, kubku? Jakie masz zwyczaje? Piję w kubku. W szklance jakoś mi nie pasuje. mógłbym też pić w filiżance, tylko nie wiem czy są większe. Większa filiżanka nie jest już filiżanką? Filiżanka, śmieszne brzmi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 846 Napisano 28 minut temu 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: Czy będzie piękny to się jeszcze okaże. Na pewno w sierpniu będzie pięknie i gorąco Dla mnie lato kończy się 31 sierpnia🥺 Pięknie będzie. Nie ma innej opcji. Na urlop idę więc nie może być inaczej. Namawiam, żebyś zweryfikował termin lata i przedłużył go przynajmniej do 30 września. To piękny miesiąc. Zwłaszcza w górach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaveriQ 20 Napisano 25 minut temu O czym ty piiertolisz? To już lepiej, jak chlałeś i ćpałeś, i prywatę wywalałeś, przynajmniej była inba. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 133 Napisano 21 minut temu 25 minut temu, murb napisał: Czy też macie zablokowane powiadomienia? Ja mam po raz 1000 zablokowaną skrzynkę a od wczoraj też powiadomienia. Tak, powiadomienia i skrzynkę, nie wbijesz się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 251 Napisano 20 minut temu 3 minuty temu, MaveriQ napisał: O czym ty piiertolisz? To już lepiej, jak chlałeś i ćpałeś, i prywatę wywalałeś, przynajmniej była inba. To już nie można spokojnie porozmawiać o pogodzie i kawie tylko trzeba się napierdzielać aż furczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 69 Napisano 17 minut temu 5 minut temu, murb napisał: Pięknie będzie. Nie ma innej opcji. Na urlop idę więc nie może być inaczej. Namawiam, żebyś zweryfikował termin lata i przedłużył go przynajmniej do 30 września. To piękny miesiąc. Zwłaszcza w górach. Teraz rozumiem przekonanie o pięknym wrześniu Dla mnie jest pięknie jak jest 30 stopni, zielono i jak są ciepłe noce. Może być pięknie we wrześniu, ale czuć już nadchodzą jesień i dookoła widać zmiany w przyrodzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 251 Napisano 16 minut temu Przed chwilą, Doktor Hefner napisał: Tak, powiadomienia i skrzynkę, nie wbijesz się. Szkoda, że nie mogę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 69 Napisano 14 minut temu 8 minut temu, MaveriQ napisał: O czym ty piiertolisz? To już lepiej, jak chlałeś i ćpałeś, i prywatę wywalałeś, przynajmniej była inba. Rozumiem, że tym żyjesz i ciekawsze to dla widowiska, ale dla mnie i drugiej osoby to nie było lepsze. Pewnie byś wolała temat o nazwie "witać tępe huye" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach