beziks 260 Napisano 2 godziny temu Książę - uprawiasz seks? Tak behawioralnie. Taka myśl mnie naszła po przeczytaniu wpisu o Twojej drodze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 82 Napisano 2 godziny temu cóż za bezpośredniość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 260 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BellaS napisał: cóż za bezpośredniość To wbrew pozorom kluczowa informacja w moim procesie układania puzzli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ponury Książe 5 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, beziks napisał: Książę - uprawiasz seks? Tak behawioralnie. Taka myśl mnie naszła po przeczytaniu wpisu o Twojej drodze. Przypominam, że przyznałaś jak wyobrażasz sobie mnie pod prysznicem. Za dużo sobie wyobrażasz i nie wiem, czy chce odpowiadać na to pytanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 260 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Ponury Książe napisał: Przypominam, że przyznałaś jak wyobrażasz sobie mnie pod prysznicem. Za dużo sobie wyobrażasz i nie wiem, czy chce odpowiadać na to pytanie. Ciebie o do prysznicem to pół biedy. Ja sobie wyobrażam szczegóły techniczne. Ok. Tyle mi wystarczy. Nie spodziewałam się prostego "tak". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ponury Książe 5 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, beziks napisał: Ciebie o do prysznicem to pół biedy. Ja sobie wyobrażam szczegóły techniczne. Ok. Tyle mi wystarczy. Nie spodziewałam się prostego "tak". Nuda. Liczyłem na więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 260 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Ponury Książe napisał: Nuda. Liczyłem na więcej. Najgorzej to jak się zderzą oczekiwania z realnością. Człowiek się nastawić, zapali na ucztę intelektualną a tu klopsiki. Znam ten ból. Edytowano 2 godziny temu przez beziks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach