MaveriQ 38 Napisano 2 godziny temu Musialam sie chwile zastanowic,jak mam na nick by zaogować się na laptopie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 26 Napisano 2 godziny temu To czas na herbatkę i odpoczynek w takim razie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaveriQ 38 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Koŕalgor napisał: To czas na herbatkę i odpoczynek w takim razie. Piję dużo wody z lodem i cytryną. 🧊 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 72 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, MaveriQ napisał: Musialam sie chwile zastanowic,jak mam na nick by zaogować się na laptopie. Ty taka pryncypialna i ganiąca za literówki stworzyłaś takiego posta? Jeśli to podszyw mrugnij dwa razy. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaveriQ 38 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Śliwka is Back napisał: Ty taka pryncypialna i ganiąca za literówki stworzyłaś takiego posta? Jeśli to podszyw mrugnij dwa razy. Przestań się mnie ciągle czepiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 154 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, MaveriQ napisał: Przestań się mnie ciągle czepiać. A pamiętasz jak ty ciągle chodzilas za innymi użytkownikami? Np za mną- z pytaniami jak odniosę się do mojego postu sprzed tygodnia, że bylem na wymyslonych wczasach, komentowałaś literówki itd? Mała hipokrytka Edytowano 2 godziny temu przez Doktor Hefner Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 72 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, MaveriQ napisał: Przestań się mnie ciągle czepiać. Ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaveriQ 38 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Doktor Hefner napisał: A pamiętasz jak ty ciągle chodzilas za innymi użytkownikami? Np za mną- z pytaniami jak odniosę się do mojego postu sprzed tygodnia, że bylem na wymyslonych wczasach, komentowałaś literówki itd? Mała hipokrytka Mała to jest twoja pała. Daj mi chłopie spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 154 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, MaveriQ napisał: Mała to jest twoja pała. Daj mi chłopie spokój. I ty nazywalas mnie wulgarnym? Hipokrytka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaveriQ 38 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Doktor Hefner napisał: I ty nazywalas mnie wulgarnym? Hipokrytka Ja nie opisuję obscenicznych ekscesów ani nie rzucam na nikgoogo obelżywej aury,a ty tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
say my name say my name 21 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) To rzeczywiscie sie kochana urobiłaś. Nasza pracowita mróweczka A kiedy podjęcie pracy zawodowej, by nieco odciążyć rodzicow? Czy ten temat i ściemy na jego temat już porzucony w obliczu różnych komprom?:) Edytowano 1 godzinę temu przez say my name say my name 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
say my name say my name 21 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, MaveriQ napisał: Mała to jest twoja pała. Daj mi chłopie spokój. Pedagog, humanistka, wychowawczyni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaveriQ 38 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, say my name say my name napisał: Pedagog, humanistka, wychowawczyni tutka paryska. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
say my name say my name 21 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, MaveriQ napisał: tutka pomorska. Przepraszam, zapomniałam dopisać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 860 Napisano 1 godzinę temu 25 minut temu, Śliwka is Back napisał: Ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 860 Napisano 1 godzinę temu 20 minut temu, MaveriQ napisał: Ja nie opisuję obscenicznych ekscesów ani nie rzucam na nikgoogo obelżywej aury,a ty tak. Ale ile można o tym wspominać. Litość miej dla wszystkich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaveriQ 38 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, murb napisał: Ale ile można o tym wspominać. Litość miej dla wszystkich. Przecież to on tu do mnie wyskoczył. A teraz ty próbujesz. Edytowano 1 godzinę temu przez MaveriQ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2421 Napisano 1 godzinę temu 48 minut temu, Koŕalgor napisał: To czas na herbatkę i odpoczynek w takim razie. Na kawę i pracę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 860 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, MaveriQ napisał: Przecież to on tu do mnie wyskoczył. A teraz ty próbujesz. Co próbuję? Nie chce mi się czytać ciągle tym samym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drapieżne cyce vodianova 7 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 30 minut temu, MaveriQ napisał: Ja nie opisuję obscenicznych ekscesów ani nie rzucam na nikgoogo obelżywej aury,a ty tak. Zaraz, a obleśne opisy pijackiego ozorowania, brzmiące dosłownie w stylu: "właśnie się przelizałam z dwoma muminami i jedna dziewczyną". Opisy, jak Cię jednorazowo wyłomotał przypadkowy mumin, a ty nie chcesz, bo teraz śpi w łóżku (wycie "mamo, ja nie chcę"). Opisy jak się walisz do wyra bez mycia, ogólnie jak chlejesz itd. Robiłaś to wszystko, będąc kobietą po 30-tce. Edytowano 1 godzinę temu przez drapieżne cyce vodianova 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drapieżne cyce vodianova 7 Napisano 1 godzinę temu 36 minut temu, MaveriQ napisał: Mała to jest twoja pała. Daj mi chłopie spokój. Rozumiem, teraz kiedy tobie wykruszył się hejterski zespolik albo cienko śpiewa, to teraz wszyscy inni mają dać ci spokój, bo ty się już nie bawisz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drapieżne cyce vodianova 7 Napisano 1 godzinę temu 47 minut temu, Śliwka is Back napisał: Ty taka pryncypialna i ganiąca za literówki stworzyłaś takiego posta? Jeśli to podszyw mrugnij dwa razy. Najlepsze, że polonistka "ów kobiety" nadal poprawia każdemu nawet literówki. Ona naprawdę powinna jakieś korepetycje wziąć (może rodzice jej opłacą), bo żadnej pracy w oświacie nie utrzyma, jak się zorientują, że ona nawet pisać poprawnie nie umie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
say my name say my name 21 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, drapieżne cyce vodianova napisał: Rozumiem, teraz kiedy tobie wykruszył się hejterski zespolik albo cienko śpiewa, to teraz wszyscy inni mają dać ci spokój, bo ty się już nie bawisz Co nie? I te oburzone pytania jak śmiemy interesować sie jej praca zawodowa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drapieżne cyce vodianova 7 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, say my name say my name napisał: Co nie? I te oburzone pytania jak śmiemy interesować sie jej praca zawodowa Mnie to fascynuje, ona chyba stworzyła sobie taką bańkę, w którą sama uwierzyła, że nic się złego nie dzieje. Jest nastolatką na wiecznych wakacjach szkolnych. Pewnie ketrel i regularne "buszki" ułatwiają jej unoszenie się w tym urojeniu bez ataków paniki, co dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drapieżne cyce vodianova 7 Napisano 1 godzinę temu Jedynym jej problemem jest "śniadanko". Nic się nie dzieje, zupełnie nic Fascynujące Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaveriQ 38 Napisano 1 godzinę temu Przykre jest to, co tu odwalacie. Paryska, gdzie twoja akcja stop hejt? A nie, ona tyczyła się tylko jednej osoby. Na wszystkich innych można pluć. A ta druga nie wiem po co próbujesz tu skakać, odwal się, bo nie chce mi się dyskutować z twoimi wynurzeniami wziętymi zdupy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żmija mynżołówka podparise 34 Napisano 59 minut temu Właściwie to czego te ludzie chca, żeby być nimi czy o co chodzi. A po Gieni widać że już nie pije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żmija mynżołówka podparise 34 Napisano 47 minut temu Mam bruksizm jak nimfetka huh chore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żmija mynżołówka podparise 34 Napisano 44 minuty temu (edytowany) Gienia moze sobie spokojnie zyc i egzystowac jak lubi bo to chyba nie jest portal randkowy ani przyjaciol nie szukacie (?) nie no chodzi o czepialstwo bo to rozrywka Edytowano 44 minuty temu przez żmija mynżołówka podparise Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach