Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MaveriQ

Urobiłam się

Polecane posty

1 godzinę temu, MaveriQ napisał:

Ja nie opisuję obscenicznych ekscesów ani nie rzucam na nikgoogo obelżywej aury,a ty tak. 

Oczywiście.  Ty opisujesz jak chlasz, bijesz się i rzucasz pi.zdami. 

47 minut temu, drapieżne cyce vodianova napisał:

Zaraz, a obleśne opisy pijackiego ozorowania, brzmiące dosłownie w stylu: "właśnie się przelizałam z dwoma muminami i jedna dziewczyną". Opisy, jak Cię jednorazowo wyłomotał przypadkowy mumin, a ty nie chcesz, bo teraz śpi w łóżku (wycie "mamo, ja nie chcę"). Opisy jak się walisz do wyra bez mycia, ogólnie jak chlejesz itd. Robiłaś to wszystko, będąc kobietą po 30-tce. 

O ku...rzeczywiście tak było. Prawie zapomniałem. 

32 minuty temu, MaveriQ napisał:

Przykre jest to, co tu odwalacie. Paryska, gdzie twoja akcja stop hejt? A nie, ona tyczyła się tylko jednej osoby. Na wszystkich innych można pluć. A ta druga nie wiem po co próbujesz tu skakać, odwal się, bo nie chce mi się dyskutować z twoimi wynurzeniami wziętymi zdupy. 

Gdzie akcja stop hejt? Odrzuciłaś dwukrotnie a później pochlipiwalas rymowi jak to nie było to tobie proponowane 😉

ponawiam pytanie - gdzie rozum i mozg?;) 

poza tym pojasnianie twoich farmazonów to nie jeszcze nie hejt, koteczku 

33 minuty temu, MaveriQ napisał:

Przykre jest to, co tu odwalacie. Paryska, gdzie twoja akcja stop hejt? A nie, ona tyczyła się tylko jednej osoby. Na wszystkich innych można pluć. A ta druga nie wiem po co próbujesz tu skakać, odwal się, bo nie chce mi się dyskutować z twoimi wynurzeniami wziętymi zdupy. 

A jak przyjaznilas się z Madzią to ci wynurzenia z du.py nie przeszkadzaly. Ona tak chodzila za nami kilka lat. Może w końcu zrozumiesz 

16 minut temu, żmija mynżołówka podparise napisał:

Gienia moze sobie spokojnie zyc i egzystowac jak lubi bo to chyba nie jest portal randkowy ani przyjaciol nie szukacie (?) nie no chodzi o czepialstwo bo to rozrywka

Powiedziała szlora z której kilka miesięcy wylewało sie szambo i propozycje samobooja do innych, która tez 2 dni temu przeszła katharsis i teraz mediacyjnie pojaśnia.

2 gracje, pojasnione i skonfrontowane z goownem, które sie z nich wylewalo nagle optują za stop hejt 😃

z cyklu ‚ ja jebje’.

Edytowano przez say my name say my name

2 minuty temu, say my name say my name napisał:

Powiedziała szlora z której kilka miesięcy wylewało sie szambo i propozycje samobooja do innych, która tez 2 dni temu przeszła katharsis i teraz mediacyjnie pojaśnia.

2 gracje, pojasnione i skonfrontowane z goownem, które sie z nich wylewalo nagle optują za stop hejt 😃

z cyklu ‚ ja jebje’.

mozecie sie teraz produkowac ze chora łania i alkoholiczka i olaboga jak to wam poprawi humor bo dobrych intencji to wy nie macie i az was rozsadza zeby sie nad niom poznecac i byscie caly czas chcieli zeby byla na dnie bo boicie sie ze wyrwie waszych chlapciow i lipedow bo jest niepelnosprawna umyslowo blablabla no zaprezentujcie swoja dobroc

• Like 1

7 minut temu, żmija mynżołówka podparise napisał:

wlasciwie to co ma zrobic taka gienia zebys sie od niej odwalil? jakies pomysły

Dzwoniła dzwoniła i sie dodzwoniła.

rozumiem, ze teraz wg twojej teorii należałoby nadstawić drugi policzek, bo hejtera w obliczu braku ‚teamu’ bądź w obliczu teamu którym jest widmok jednak sobie uświadomiła, ze nie tedy droga.

😃🤦‍♀️

czy potrzebujesz jeszcze może do tego frytek?

53 minuty temu, drapieżne cyce vodianova napisał:

żadnej pracy w oświacie nie utrzyma, jak się zorientują, że ona nawet pisać poprawnie nie umie. 

Masz nieadekwatne do rzeczywistości przekonanie o oświacie...

3 minuty temu, żmija mynżołówka podparise napisał:

mozecie sie teraz produkowac ze chora łania i alkoholiczka i olaboga jak to wam poprawi humor bo dobrych intencji to wy nie macie i az was rozsadza zeby sie nad niom poznecac i byscie caly czas chcieli zeby byla na dnie bo boicie sie ze wyrwie waszych chlapciow i lipedow bo jest niepelnosprawna umyslowo blablabla no zaprezentujcie swoja dobroc

Gdyby ta kreetynka o mnie nie wypisywała bzdur, miałabym ja w zadzie.

zarowno ty jak i ona wycierałyście sobie mną gębę w momencie, jak mnie tu w ogóle nie było, nazywając prostytutka itd.

ty okazałaś sie nawet większa piizda, bo to była twoja zaplata za dobry stosunek do ciebie zawsze.

I jeszcze jaśni pani konińska ma oczekiwania teraz 😃puknij sie w łeb, tyle możesz oczekiwać szambiaro.

Edytowano przez say my name say my name

1 minutę temu, say my name say my name napisał:

Gdyby ta kreetynka o mnie nie wypisywała bzdur, miałabym ja w zadzie.

zarowno ty jak i ona wycierałyście sobie mną gębę w momencie, jak mnie tu w ogóle nie było, nazywając prostytutka itd.

ty okazałaś sie nawet większa piizda, bo to była twoja zaplata za dobry stosunek do ciebie zawsze.

I jeszcze jaśni pani konińska ma oczekiwania teraz 😃puknij sie w łeb, tyle możesz oczekiwać szambiaro.

Madzia to byl taki poczciwy babofon co sie zdawalo ze ma niespelniony instynkt madkowy a to szuja a Gienia poczebuje mamusi najwidoczniej bo nie czyta was dokladnie i wy myslicie ze kazdemu chce sie was dokladnie czytac i analizowac wasze bole doopy takiej osobie

Miłego bolu doopy

21 minut temu, żmija mynżołówka podparise napisał:

Gienia moze sobie spokojnie zyc i egzystowac jak lubi bo to chyba nie jest portal randkowy ani przyjaciol nie szukacie (?) nie no chodzi o czepialstwo bo to rozrywka

Pewnie nikt by się jej nie czepiał gdyby sobie tu normalnie gadała o dupje Maryni. Ale ilekroć ją widzę, to jest zajęta defekowaniem na kogoś. Wokół niej unosi się smrodek agresji, czepialstwa i braku poczucia humoru. Naburmuszona nastolatka z patośrodowiska.

• Like 1

Przed chwilą, żmija mynżołówka podparise napisał:

Madzia to byl taki poczciwy babofon co sie zdawalo ze ma niespelniony instynkt madkowy a to szuja a Gienia poczebuje mamusi najwidoczniej bo nie czyta was dokladnie i wy myslicie ze kazdemu chce sie was dokladnie czytac i analizowac wasze bole doopy takiej osobie

Miłego bolu doopy

Skoncz sie ośmieszać i kopiować czepek. 

Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał:

Pewnie nikt by się jej nie czepiał gdyby sobie tu normalnie gadała o dupje Maryni. Ale ilekroć ją widzę, to jest zajęta defekowaniem na kogoś. Wokół niej unosi się smrodek agresji, czepialstwa i braku poczucia humoru. Naburmuszona nastolatka z patośrodowiska.

jeszcze musi z niej madzia wywietrzyc i zeby sobie mogli ludzie pisac o pioseneczkach i o gieldzie to by od razu byli milsi

1 minutę temu, Caryca żelkowa napisał:

Maryska zryła jej banie. Nie pierwszej nie ostatniej. Stad mało kuma, nie analizuje dodać do tego agresję i taka ogólna antypatycznosc i mamy co mamy.

13 minut temu, say my name say my name napisał:

z cyklu ‚ ja jebje’.

Że co? Bambo teraz udaje gołąbka pokoju?

1 minutę temu, say my name say my name napisał:

Nie zesraj sie. Get a life. Jesteś śmieszna uświadom to sobie sobie 

a czy mozna byc smiesznym ja lubie byc smieszna bo nie jestem seksowna dżesika szukajaca mynza lipeda tylko smieszna jestem

3 minuty temu, żmija mynżołówka podparise napisał:

a czy mozna byc smiesznym ja lubie byc smieszna bo nie jestem seksowna dżesika szukajaca mynza lipeda tylko smieszna jestem

Swoje kompleksy obgadaj z terapeuta, mnie one nie interesują.

aha i następnym razem jak będziesz agitowała za stop hejt polecam zmienić do tego nick 🤣🤣🤣

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się