Baba 539 Napisano 1 godzinę temu Co to za woda? Pisz szybko nim zablokują. Skrawki waszych wypowiedzi czytałam na profilach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 873 Napisano 1 godzinę temu Idź do ro ssmana, tam są perfumki bezmarkowe w każdym zapachu świata. Ja kupiłam sobie o zapachu malinyowe. Fajne są na lato i upał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 355 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Baba napisał: Co to za woda? Pisz szybko nim zablokują. Skrawki waszych wypowiedzi czytałam na profilach. Nike Chic & Cool Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 539 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, murb napisał: Idź do ro ssmana, tam są perfumki bezmarkowe w każdym zapachu świata. Ja kupiłam sobie o zapachu malinyowe. Fajne są na lato i upał. Mam przepełniony koszyk na Hebe i erli Nie powiem ile flaszek mam już w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 873 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Nike Chic & Cool Widziałaś co pisałam o smaku banana w piwie kraftowym? Strzeż się piwoszy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 873 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Baba napisał: Mam przepełniony koszyk na Hebe i erli Nie powiem ile flaszek mam już w domu To małe opakowanie. Spokojnie znajdziesz miejsce a koszt ich jest żaden. Są tańsze niż rogal świętomarciński. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 355 Napisano 1 godzinę temu Mam jeszcze Nike Woman #Yummy Musk to jest znowu mandarynka i gruszka. Mają ciekawe zapachy i w promce za 5 dych mozna kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 355 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Widziałaś co pisałam o smaku banana w piwie kraftowym? Strzeż się piwoszy! Dzięki, będę uważać bo figura nawet przypominam kufel. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 539 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Nike Chic & Cool Nie miałam. Przerzuciłam się na arabskie zapachy. Mam ich najwięcej, ale jest jedną woda która kupiłam online i mogę śmiało polecić. E.Arden biała herbata. Pachnie cały dzień, nie ciągnie się za nami kilometr i nie męczy ludzi siedzących obok nas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 873 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) W drogerii Natura są zapachy stylizowane na dubajskie. Nie wiem jak się to coś nazywa ale ma przeboski zapach wiśni. Flakonik ma przezłocony ale można go w ostateczności owinąć papierem. Edytowano 1 godzinę temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 873 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Dzięki, będę uważać bo figura nawet przypominam kufel. Takie kształty lubię najbardziej! Nie zniechęcisz mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 355 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Baba napisał: Nie miałam. Przerzuciłam się na arabskie zapachy. Mam ich najwięcej, ale jest jedną woda która kupiłam online i mogę śmiało polecić. E.Arden biała herbata. Pachnie cały dzień, nie ciągnie się za nami kilometr i nie męczy ludzi siedzących obok nas. Mi się arabskie zawsze wydawały za ciężkie, lubię lekkie owocowe i słodkawe. Nie jestem słodka to niech chociaż pachnę słodko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 539 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, murb napisał: W drogerii Natura są zapachy stylizowane na dubajskie. Nie wiem jak się to coś nazywa ale ma przeboski zapach wiśni. Flakonik ma przezłocony ale można go w ostateczności owinąć papierem. Jeśli wybieramy owoc, to mandarynka, cytryna itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 873 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Baba napisał: Nie miałam. Przerzuciłam się na arabskie zapachy. Mam ich najwięcej, ale jest jedną woda która kupiłam online i mogę śmiało polecić. E.Arden biała herbata. Pachnie cały dzień, nie ciągnie się za nami kilometr i nie męczy ludzi siedzących obok nas. Używałam. Mam teraz zieloną herbatę z ogórkiem. Po pierwszym psiknięciu nie jest miło ale się dobrze rozwija i pachnie długo. Z tym, że pierwsze wrażenie może zniechęcić. Trzeba dać temu zapachowi szansę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 355 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, murb napisał: Takie kształty lubię najbardziej! Nie zniechęcisz mnie. a dziś mam ...enkę w czerwone kwiaty wyglądam strasznie ale mi się podobał materiał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 873 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, Baba napisał: Jeśli wybieramy owoc, to mandarynka, cytryna itd. Ja nie przepadam za zapachem wiśni ale ten jest bardzo ok. I wyznam Wam coś. Używam też męskich zapachów. Edytowano 1 godzinę temu przez murb 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 873 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: a dziś mam ...enkę w czerwone kwiaty wyglądam strasznie ale mi się podobał materiał Pociąga mnie Twój intelekt. Też! Na szczęście. Edytowano 1 godzinę temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 539 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: Mi się arabskie zawsze wydawały za ciężkie, lubię lekkie owocowe i słodkawe. Nie jestem słodka to niech chociaż pachnę słodko Każda marka ma lekkie i ciężkie zapachy. Ja czytam skład nim wrzucę do koszyka. Kupuję mniejsze flakony i wybieram na erli takie gdzie dodają gratisy (zazwyczaj 2 próbki). Z Hebe też dostałam gratisy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 873 Napisano 1 godzinę temu Jeść mi się chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 539 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, murb napisał: Używałam. Mam teraz zieloną herbatę z ogórkiem. Po pierwszym psiknięciu nie jest miło ale się dobrze rozwija i pachnie długo. Z tym, że pierwsze wrażenie może zniechęcić. Trzeba dać temu zapachowi szansę. W punkt. Takie właśnie są. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 355 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, murb napisał: Pociąga mnie Twój intelekt. Też! Na szczęście. Błyskotliwy Bystry jak woda w klozecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 539 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, murb napisał: Ja nie przepadam za zapachem wiśni ale ten jest bardzo ok. I wyznam Wam coś. Używam też męskich zapachów. Ja też podbieram staremu Sama mu kupiłam 4 flaszeczki dubajskich unisex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 873 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Błyskotliwy Bystry jak woda w klozecie A klozet można też tym specyfikiem hydrofobowym potraktować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 355 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Baba napisał: W punkt. Takie właśnie są. Jak zachęcacie to dam szansę. A teraz już idę. Miłego dnia dziewczyny! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 873 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Baba napisał: Ja też podbieram staremu Sama mu kupiłam 4 flaszeczki dubajskich unisex Jest takie coś co pachnie jak szarlotka. Zniewiliło mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 873 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Jak zachęcacie to dam szansę. A teraz już idę. Miłego dnia dziewczyny! Ciał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 355 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, murb napisał: A klozet można też tym specyfikiem hydrofobowym potraktować? Jak osuszysz to pewnie tak bo powierzchni musi być czysta i sucha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 873 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Jak osuszysz to pewnie tak bo powierzchni musi być czysta i sucha A to chyba będzie trudno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 539 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Jak zachęcacie to dam szansę. A teraz już idę. Miłego dnia dziewczyny! Też uciekam. Miłego wzajemnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 539 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Jest takie coś co pachnie jak szarlotka. Zniewiliło mnie. Kupiłam taki olejek. Będę szczera. Nie podchodzi mi w ogóle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach