murb 883 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Ponury chyba nie bez kozery wspomniał o "Panu". Ty chyba naprawdę lubisz takie klimaty. On wspominał o Panu, to czemu ja niby miałabym lubić takie klimaty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 356 Napisano 5 godzin temu Musze zmywać naczynia, a szkoda bo fajnie się zaczęło rozmawiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 883 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Nie świruj! Brzozowy gaj leży sześć kilometrów na północ. A co to za przeszkoda? Kondukt będzie szedł. Wiatr będzie wiał. Skowronki będą śpiewały. Słońce przesłoni chmura. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1036 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Baba napisał: Nawet nie wiesz jak ciebie rozumiem. Dla mnie odpoczynek i wyjazd kojarzy się z odpoczynkiem, lenistwem, kawiarniami Na dodatek serwują świetne prosię z rożna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 543 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Na dodatek serwują świetne prosię z rożna. Zaczynają blokować Czas się ewakuować. Miłego 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1036 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: A co to za przeszkoda? Kondukt będzie szedł. Wiatr będzie wiał. Skowronki będą śpiewały. Słońce przesłoni chmura. Porę roku też już sobie wybrałyście? Szacun! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1036 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Przed chwilą, Baba napisał: Zaczynają blokować Czas się ewakuować. Miłego Pa Edytowano 5 godzin temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1036 Napisano 4 godziny temu Też się teleportuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 883 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Porę roku też już sobie wybrałyście? Szacun! Przeprowadzimy się do miejsca gdzie będzie wieczna wiosna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 883 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Też się teleportuję. No cóż... Adję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 91 Napisano 3 godziny temu 6 godzin temu, BellaS napisał: Kafeterio! Jak zbiore 100 lajków to wrzucę najs focie z wakajek A i chyba nie muszę dodawać że u mnie na obiad tapas, a na wakajkach nie liczę białka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 18 Napisano 28 minut temu 2 godziny temu, BellaS napisał: A i chyba nie muszę dodawać że u mnie na obiad tapas, a na wakajkach nie liczę białka Sama sobie odpowiedziałaś na własny post Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach