ZbanowanaKawa 42 Napisano 5 godzin temu Ciekawe, czy następnej amebie Ksyś przedstawi się jako amerykański żołnierz lub kapitan statku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 557 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, ZbanowanaKawa napisał: ,...bo jesteś bardzo głupia... Więc dobrze wybrała forum. Jest wśród swoich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 113 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, ZbanowanaKawa napisał: Ciekawe, czy następnej amebie Ksyś przedstawi się jako amerykański żołnierz lub kapitan statku mysle ze zolnierzem juz byl nie raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 557 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, ZbanowanaKawa napisał: Ciekawe, czy następnej amebie Ksyś przedstawi się jako amerykański żołnierz lub kapitan statku Daj spokój. Każdy facet kłamie. Mój też. Przed ślubem obiecał mi życie jak w bajce i dotrzymał słowa. Zrobił ze mnie Kopciuszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 29 Napisano 5 godzin temu No cóż. Nie każda bajka jest o śpiącej królewnie czy coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 557 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Dziwolong napisał: No cóż. Nie każda bajka jest o śpiącej królewnie czy coś. "se la vi" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 29 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: "se la vi" Tak i konczysz z kulom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 113 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Dziwolong napisał: Tak i konczysz z kulom u nogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 29 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: u nogi U nogi w glowie w odbycie to już indywidualnje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 557 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Dziwolong napisał: Tak i konczysz z kulom Jeszcze nie umieram. Chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 29 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Jeszcze nie umieram. Chyba A tego nie wie prawie nikt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 29 Napisano 5 godzin temu Może żyjemy ostatnim a nic nie wiemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 391 Napisano 5 godzin temu Z oczkiem w glowie kakaowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 557 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Dziwolong napisał: A tego nie wie prawie nikt Dlatego napisałam -chyba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach