Mr Awesome 23 Napisano 16 Sierpień Nie mogłam się zarejestrować, ale się udało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mr Awesome 23 Napisano 16 Sierpień Temponary maile odrzucało, ale jak ktoś jest sprytny to sobie poradzi hihi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drapieżne cyce vodianova 25 Napisano 16 Sierpień Kafe życzy długiego i owocnego ciągu (w bijatyki i ozory) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mr Awesome 23 Napisano 16 Sierpień 7 minut temu, drapieżne cyce vodianova napisał: Kafe życzy długiego i owocnego ciągu (w bijatyki i ozory) Idź zrób obchód w oborze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drapieżne cyce vodianova 25 Napisano 16 Sierpień 2 minuty temu, Mr Awesome napisał: Idź zrób obchód w oborze. Dopij się z rana, bo coś niemiła jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mr Awesome 23 Napisano 16 Sierpień 2 minuty temu, drapieżne cyce vodianova napisał: Dopij się z rana, bo coś niemiła jesteś To ty dzwonisz larwo jak zwykle zreszta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drapieżne cyce vodianova 25 Napisano 16 Sierpień Przed chwilą, Mr Awesome napisał: To ty dzwonisz larwo jak zwykle zreszta. Twoje zapicie nie zostanie przemilczane, nie zasłużyłaś na współczucie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drapieżne cyce vodianova 25 Napisano 16 Sierpień A schodząc z poziomu beki, zgłoś się na terapię, serio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 133 Napisano 16 Sierpień Juz wlazla plaska i kreci gow.noburze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mr Awesome 23 Napisano 16 Sierpień 18 minut temu, drapieżne cyce vodianova napisał: Twoje zapicie nie zostanie przemilczane, nie zasłużyłaś na współczucie. Twoja geriatryczna również nie będzie przemilczana szumowino. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drapieżne cyce vodianova 25 Napisano 16 Sierpień Przed chwilą, Mr Awesome napisał: Twoja geriatryczna również nie będzie przemilczana szumowino. Ciąża to powód do dumy, pościanówo Zostawiam z wyliniałym kolegą, tylko nie chuchaj mu za bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 133 Napisano 16 Sierpień 1 minutę temu, Mr Awesome napisał: Twoja geriatryczna również nie będzie przemilczana szumowino. Sluchaj nie ma sensu widzisz ze ona tutaj wchodzi tylko upuscic negatywne emocje i Ci doslownie psuje krew, to sa pijawki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mr Awesome 23 Napisano 16 Sierpień 1 minutę temu, drapieżne cyce vodianova napisał: Ciąża to powód do dumy, pościanówo Zostawiam z wyliniałym kolegą, tylko nie chuchaj mu za bardzo Wczoraj coś tam cię zaorali dosyć mocno, prawie cale forum. Nawet żałosne stęki chlapcia nie pomogły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mr Awesome 23 Napisano 16 Sierpień Przed chwilą, Koŕalgor napisał: Sluchaj nie ma sensu widzisz ze ona tutaj wchodzi tylko upuscic negatywne emocje i Ci doslownie psuje krew, to sa pijawki. Kobieta w wieku średnim pełna frustracji życiowej siedzi na wsi i się nudzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 133 Napisano 16 Sierpień Przed chwilą, Mr Awesome napisał: Kobieta w wieku średnim pełna frustracji życiowej siedzi na wsi i się nudzi. No tak, ale zobacz na cala jej dzialalnosc po co dawac atencje komus kto nie umie rozmawiac z ludzmi tylko wlazi cos pie.rdolic o bogactwie albo przyp.ierdalac sie do ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drapieżne cyce vodianova 25 Napisano 16 Sierpień (edytowany) 3 minuty temu, Mr Awesome napisał: Wczoraj coś tam cię zaorali dosyć mocno, prawie cale forum. Nawet żałosne stęki chlapcia nie pomogły. Domyślam się, że to zaoranie na forum, na którym w porywach jest 10 osób, jest teraz z tobą w jadącym wódą pokoju Poza tym każdy ma prawo do opinii, także ludzie, którym nie poświęcam żadnej uwagi zazwyczaj. A z kolei opinie twoje i twojego kółka z Choroszczy o mnie, czy Krejzi, to sama wiesz Edytowano 16 Sierpień przez drapieżne cyce vodianova Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 62 Napisano 16 Sierpień 4 godziny temu, Mr Awesome napisał: Nie mogłam się zarejestrować, ale się udało. Znowu nie potrafisz zrobić konta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 62 Napisano 16 Sierpień Ale zapiekło kogoś dópsko i zablokował 9 stron Ciekawe, czy będziesz taki mądry, jak cię w końcu złapią i każą zapłacić za straty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koto 22 Napisano 16 Sierpień 2 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Ale zapiekło kogoś dópsko i zablokował 9 stron Ciekawe, czy będziesz taki mądry, jak cię w końcu złapią i każą zapłacić za straty No chore to jest jakbyś potrafiła blokować to bym ciebie na pierwszym miejscu podejrzewał o bloki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mr Awesome 23 Napisano 16 Sierpień 1 godzinę temu, ZbanowanaKawa napisał: Znowu nie potrafisz zrobić konta? Myślę, że potrafię więcej w życiu od ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 62 Napisano 16 Sierpień Przed chwilą, koto napisał: No chore to jest jakbyś potrafiła blokować to bym ciebie na pierwszym miejscu podejrzewał o bloki Napisałam ci w nocy, że zgłoszę twoje IP za blokowanie forum, uporczywe nękanie, stalking i hejty... Nie jesteś tutaj bezkarny i to by było na tyle mały. Są sposoby na takich jak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 142 Napisano 16 Sierpień 4 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Ale zapiekło kogoś dópsko i zablokował 9 stron Ciekawe, czy będziesz taki mądry, jak cię w końcu złapią i każą zapłacić za straty Ciekawe kto miał w tym interes niech pomyślę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 152 Napisano 16 Sierpień 4 godziny temu, Mr Awesome napisał: Kobieta w wieku średnim pełna frustracji życiowej siedzi na wsi i się nudzi. Czy ty się przyznałaś na zablokowanym temacie że prosiłaś tu kogoś o paczkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 62 Napisano 16 Sierpień 3 minuty temu, BellaS napisał: Ciekawe kto miał w tym interes niech pomyślę Mnie nie obchodzi gdzie kto jeździ i nawet nie zabierałam głosu odnośnie wczasów. Urlop na Kaszubach też może być przyjemny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mr Awesome 23 Napisano 16 Sierpień 1 minutę temu, Śliwka is Back napisał: Czy ty się przyznałaś na zablokowanym temacie że prosiłaś tu kogoś o paczkę? Nie, to było nawiązanie do kłamstw łysej. Raz twierdzi, że z litości chciała mi robić paczki, innym razem, że sama o nie prosiłam. Nie błyszczysz intelektem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 141 Napisano 16 Sierpień 1 minutę temu, Mr Awesome napisał: Nie, to było nawiązanie do kłamstw łysej. Raz twierdzi, że z litości chciała mi robić paczki, innym razem, że sama o nie prosiłam. Nie błyszczysz intelektem. Albo ty masz problemy z czytelnym wysławianiem jak by to widmok określił. Albo się przypadkiem wkopałaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 152 Napisano 16 Sierpień 1 minutę temu, Mr Awesome napisał: Nie, to było nawiązanie do kłamstw łysej. Raz twierdzi, że z litości chciała mi robić paczki, innym razem, że sama o nie prosiłam. Nie błyszczysz intelektem. Ty za to błyszczysz i w mig zorientowałaś się, że mogłam przeczytać tylko pierwszą linijkę posta,, bo przecież temat zablokowany. Dziękuję za resztę odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mr Awesome 23 Napisano 16 Sierpień 1 minutę temu, Śliwka is Back napisał: Ty za to błyszczysz i w mig zorientowałaś się, że mogłam przeczytać tylko pierwszą linijkę posta,, bo przecież temat zablokowany. Dziękuję za resztę odpowiedzi. Kwintesencja. Nie doczytasz, i dopowiesz swoje. Kloaka intelektualna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach