Mr Awesome 5 Napisano 6 godzin temu ciągle udowadniać, że nie jestem robotem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mr Awesome 5 Napisano 6 godzin temu Babacar uetu, uetu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mr Awesome 5 Napisano 6 godzin temu Pogubiłam spineczki w tym moją ulubioną ważkę, ale kupie nową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drapieżne cyce vodianova 25 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Mr Awesome napisał: Pogubiłam spineczki w tym moją ulubioną ważkę, ale kupie nową. Musiało być ostro w nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mr Awesome 5 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, drapieżne cyce vodianova napisał: Musiało być ostro w nocy Odwal się w końcu ode mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drapieżne cyce vodianova 25 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Mr Awesome napisał: Odwal się w końcu ode mnie. No rozumiem, wypisujesz o mnie bzdury, nawet gdy nie piszę na forum aktualnie, a potem kiedy ci pasuje, to ty się już nie bawisz i proszę mi nie wypominać alkoholizmu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mr Awesome 5 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, drapieżne cyce vodianova napisał: No rozumiem, wypisujesz o mnie bzdury, nawet gdy nie piszę na forum aktualnie, a potem kiedy ci pasuje, to ty się już nie bawisz i proszę mi nie wypominać alkoholizmu. Nie infekuj jadem moich tematów plis. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drapieżne cyce vodianova 25 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Mr Awesome napisał: Nie infekuj jadem moich tematów plis. Tu już nic nie zaszkodzi w tych oparach etanolu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach