Dziwolong 37 Napisano 1 godzinę temu Hejt piękne słowo płatków śniegu. Zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 721 Napisano 1 godzinę temu No hej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 52 Napisano 1 godzinę temu Duplantis jest ładny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 721 Napisano 1 godzinę temu Nie wiemy, czy pasuję trochę nie moje klimaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 912 Napisano 1 godzinę temu Widziałam go na żywo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 240 Napisano 1 godzinę temu Zaraz lipedo wam da dzień bez hejtu jak wjedzie niczym strażnik obozów koncentracyjnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 52 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Widziałam go na żywo. Gdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach