Dziwolong 44 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Makaron ...... napisał: Czym się podniecam ? Nikt sobie wzrostu nie wybiera, więc jak masz hejcić, to hejć dalej idjotko bez logiki. Nawet nie wiem ile Magda ma wzrostu I znowu mnie wyzywasz pierwszy bez żadnego powodu tak naprawdę. Zawsze tak skaczesz do ludzi gdy śmią zwrócić ci uwagę? Nie dziwię się że skończyłeś na kafeterii grając przeboje z dùpy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Makaron ...... napisał: Jesteś zwyklą hejterą bez klasy i bez niczego, jedyne co masz to morde niewyparzoną jak alkuska z osiedlowego bloku z lat 90 tych Mam coś czego ty nigdy nie będziesz miał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie w areszcie tylko ty robisz obiad Dobrze, a do ''paki'' przywieziesz mi nagrodę skoro wygrałem Edytowano 7 godzin temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 53 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Makaron ...... napisał: Jesteś zwyklą hejterą bez klasy i bez niczego, jedyne co masz to morde niewyparzoną jak alkuska z osiedlowego bloku z lat 90 tych Powiedział typ, który wyłapał blokadę za bluzgi w stanie upojenia. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Dziwolong napisał: I znowu mnie wyzywasz pierwszy bez żadnego powodu tak naprawdę. Zawsze tak skaczesz do ludzi gdy śmią zwrócić ci uwagę? Nie dziwię się że skończyłeś na kafeterii grając przeboje z dùpy Na kafeterii to Ty siedzisz całe dnie i narzekasz, a miałaś odejść 1 sierpnia podobno. Ja przez ten czas zwiedzilem sporo terenu i dobrze się bawiłem aż za dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 53 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, ZbanowanaKawa napisał: U mnie prawdziwy facet zaczyna się od 185 cm wzrostu i wyżej. Sama jestem wysoka i nie wyobrażam sobie założyć buty na obcasie i garbić się przy niższym facecie. Wiedziałam dziś filmik ze ślubu Sharon Tate i Polańskiego. Przepiękna kobieta, a Pan Roman bardzo mały przy niej nie znasz się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: Powiedział typ, który wyłapał blokadę za bluzgi w stanie upojenia. To trol z tej samej stajni co papjezak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 53 Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, ZbanowanaKawa napisał: mnie prawdziwy facet zaczyna się od 185 cm wzrostu i wyżej. Sama jestem wysoka i nie wyobrażam sobie założyć buty na obcasie i garbić się przy niższym facecie. A po co byś się miała garbić? Lincze uliczne się urządza gdy facet jest w parze niższy? Konstytucja zabrania małżeństw z niższymi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Dziwolong napisał: Mam coś czego ty nigdy nie będziesz miał. Wiem, czerwony szlafrok i zaczepki jak tania hejtera z kowbojek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Makaron ...... napisał: Na kafeterii to Ty siedzisz całe dnie i narzekasz, a miałaś odejść 1 sierpnia podobno. Ja przez ten czas zwiedzilem sporo terenu i dobrze się bawiłem aż za dobrze To gratuluję i winszuję ale co mnie to obchodzi? Każdy robi co lubi i zyje jak lubi. Mam się porównywać do ciebie? Mi jest dobrze. Zreszta nie będę się trolisku tłumaczyć żyjącemu fejkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Makaron ...... napisał: Wiem, czerwony szlafrok i zaczepki jak tania hejtera z kowbojek Mam honor i godność człowieka. Może kiedyś pojmiesz co to znaczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, Makaron ...... napisał: Spoko, u mnie od 160 do 170 maks także Cię rozumiem Magda Każdy ma swój typ, u mnie wysoki i koniecznie niebieskie oczyska 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: nie znasz się Znam i wiem, że jesteś niski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Dziwolong napisał: To gratuluję i winszuję ale co mnie to obchodzi? Każdy robi co lubi i zyje jak lubi. Mam się porównywać do ciebie? Mi jest dobrze. Zreszta nie będę się trolisku tłumaczyć żyjącemu fejkiem No kur.wa nie obchodzi Cię, a zaczepiasz mnie hejtujesz i jeszcze masz do mnie pretensje, Masz Ty rozum czy ćpasz jak Narcyzjusz ? Edytowano 7 godzin temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Caryca żelkowa napisał: A po co byś się miała garbić? Lincze uliczne się urządza gdy facet jest w parze niższy? Konstytucja zabrania małżeństw z niższymi? Widocznie czuje sie niekomfortowo i ma do tego prawo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Makaron ...... napisał: Wiem, czerwony szlafrok i zaczepki jak tania hejtera z kowbojek Umów się z Boni na randkę i dajcie sobie na wstrzymanie, bo tu aż od miłości po nienawiść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Dziwolong napisał: Mam honor i godność człowieka. Może kiedyś pojmiesz co to znaczy. Ciebie nei sposób pojąć Boni. Jesteś dla mnie zwykłą hejterką zrozum to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Makaron ...... napisał: No kur.wa nie obchodzi Cię, a zaczepiasz mnie hejtujesz i jeszcze masz do mnie pretensje, Masz Ty rozum czy ćpasz jak Narcyzjusz ? Udaj się na terapię skoro nie jesteś w stanie udźwignąć prawdy na swój temat i wszędzie widzisz hejt. Albo napjerdol się w rowie. Ewentualnie troluj dalej ze swoją krėtynka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 7 godzin temu Wolna wola rzecz święta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 53 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Dziwolong napisał: Widocznie czuje sie niekomfortowo i ma do tego prawo No ja rozumje, ale z tym garbieniem to dejta spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2447 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, ZbanowanaKawa napisał: Znam i wiem, że jesteś niski Nie znasz bo co ma wzrost do tego czy prawdziwy facet? Prawdziwy ma być sympatyczny i opiekuńczy i by bronił i pomagał i chciał dla ciebie jak najlepiej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: No ja rozumje, ale z tym garbieniem to dejta spokój. Nie nosze obcasów od wielu lat więc nie pamiętam już co to znaczy górować nad typami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Każdy ma swój typ, u mnie wysoki i koniecznie niebieskie oczyska Widzisz, Ty protrafisz się kulturalnie wypowiedzieć i o to chodzi, a mój szatynka lub brunetka oczy nieistotne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 53 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: A co znaczy prawdziwy facet? Ten który ma 175 cm jest nie prawdziwy? cicho! teraz przynajmniej faceci poniżej 185 są bezpieczni 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nie znasz bo co ma wzrost do tego czy prawdziwy facet? Prawdziwy ma być sympatyczny i opiekuńczy i by bronił i pomagał i chciał dla ciebie jak najlepiej. Napisałam jaki mam typ faceta, a ty się ciskasz. Lubię wysokich, ty kochasz złodziei i szafa gra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Dziwolong napisał: Udaj się na terapię skoro nie jesteś w stanie udźwignąć prawdy na swój temat i wszędzie widzisz hejt. Albo napjerdol się w rowie. Ewentualnie troluj dalej ze swoją krėtynka Ty się udaj o Choroszczy najlepiej, bo gadać się z Tobą kulturalnie nie da. Bierz przykład z Magdy to normalna kobieta nie to co Ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2447 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, Makaron ...... napisał: Dobrze, a do ''paki'' przywieziesz mi nagrodę skoro wygrałem Idziesz do paki? Wygrałeś i przywiozę ci żelki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 53 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Caryca żelkowa napisał: A po co byś się miała garbić? Lincze uliczne się urządza gdy facet jest w parze niższy? Konstytucja zabrania małżeństw z niższymi? cicho tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Nie wiedziałam, że podaniem tutaj ideału wzrostu wzbudze obrazę majestatu. I bardzo dobrze Edytowano 7 godzin temu przez ZbanowanaKawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie znasz bo co ma wzrost do tego czy prawdziwy facet? Prawdziwy ma być sympatyczny i opiekuńczy i by bronił i pomagał i chciał dla ciebie jak najlepiej. Szkoda że niższy nie jestem bo był miał święty spokój i bezpieczny ze strony tej wariatki łysej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach