Makaron ...... 14 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Karzeł narcyzjusz z metra cięty ... co tam proszków na stole brakuje ? Edytowano 4 godziny temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 4 godziny temu 178 to też nie jest duzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2447 Napisano 4 godziny temu Napewno to Hubert zablokował jak zawsze podobno 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Dziwolong napisał: 178 to też nie jest duzo Kto ma taki wzrost? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Dziwolong napisał: 178 to też nie jest duzo Wiem Patrycja, ale przy 160 - czy 150 to jednak sporo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Makaron ...... napisał: Wiem Patrycja, ale przy 160 - czy 150 to jednak sporo Tak się pocieszać można Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Napewno to Hubert zablokował jak zawsze podobno Tak nowa ksywa mega ... Hubert i Matylda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, ZbanowanaKawa napisał: Kto ma taki wzrost? Makaron Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2447 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, ZbanowanaKawa napisał: Kto ma taki wzrost? To ty nie wiesz? Wstyd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Przed chwilą, Dziwolong napisał: Tak się pocieszać można Masz z tym problem ? Ja nie narzekam na brak powodzenia nie wiem jak Ty Spójrz ile ma Tom Cruise i co ma, więc nie hejć i trzymaj fason Edytowano 4 godziny temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2447 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Makaron ...... napisał: Tak nowa ksywa mega ... Hubert i Matylda Tak rozgryzłeś nas ty pierwszy i wygrywasz nagrodę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Napewno to Hubert zablokował jak zawsze podobno Złośnica i nie znałem Cię z tej strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Makaron ...... napisał: Masz z tym problem ? Ja nie narzekam na brak powodzenia nie wiem jak Ty Spójrz ile ma Tom Cruise i co ma, więc nie hejć i trzymaj fason No chyba ty skoro innemu ciśniesz od karłów a jak ci ktoś wytknie twoj wzrost to od razu się rzucasz z ryjem. Nie mam bo co mnie obchodzi wzrost obcego typa? Dla mnie możesz być i karłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tak rozgryzłeś nas ty pierwszy i wygrywasz nagrodę Jaką ... byl nie pobyt w areszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Dziwolong napisał: No chyba ty skoro innemu ciśniesz od karłów a jak ci ktoś wytknie twoj wzrost to od razu się rzucasz z ryjem. Nie mam bo co mnie obchodzi wzrost obcego typa? Dla mnie możesz być i karłem Narcyzjusza ćpuna bronisz ? to zyep, ale skoro lubisz takich, to spoko, pierwszy zaczyna dostaje ode mnie czy innych po wirtualnym ryju proste Edytowano 4 godziny temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2447 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Złośnica i nie znałem Cię z tej strony Zawsze możesz poznać z różnych stron a im więcej tym lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Dziwolong napisał: Makaron U mnie prawdziwy facet zaczyna się od 185 cm wzrostu i wyżej. Sama jestem wysoka i nie wyobrażam sobie założyć buty na obcasie i garbić się przy niższym facecie. Wiedziałam dziś filmik ze ślubu Sharon Tate i Polańskiego. Przepiękna kobieta, a Pan Roman bardzo mały przy niej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Zawsze możesz poznać z różnych stron a im więcej tym lepiej Ciągle poznaje i końca nie widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Makaron ...... napisał: Narcyzjusza ćpuna bronisz ? to zyep, ale skoro lubisz takich, to spoko, pierwszy zaczyna dostaje ode mnie czy innych po wirtualnym ryju proste Tlumacz se jak chcesz. Po prostu sam masz wsrost lichy więc się nie przypjerdalaj innych a jak ci wypomni inny to miej pokorę a nie z morda bo się ośmieszasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 4 godziny temu Mam wyebane w was obu chyba oczywiste ale slepa nie jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: U mnie prawdziwy facet zaczyna się od 185 cm wzrostu i wyżej. Sama jestem wysoka i nie wyobrażam sobie założyć buty na obcasie i garbić się przy niższym facecie. Wiedziałam dziś filmik ze ślubu Sharon Tate i Polańskiego. Przepiękna kobieta, a Pan Roman bardzo mały przy niej Spoko, u mnie od 160 do 170 maks także Cię rozumiem Magda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Dziwolong napisał: Tlumacz se jak chcesz. Po prostu sam masz wsrost lichy więc się nie przypjerdalaj innych a jak ci wypomni inny to miej pokorę a nie z morda bo się ośmieszasz. Nie będziesz mi mowić jak mam i co do kogo pisać hejterko za trzy grosze z kamienic w Wawie Licha To jesteś Ty , a ja wolę normalne kobiety niż idjotki twojego pokroju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Makaron ...... napisał: Spoko, u mnie od 160 do 170 maks także Cię rozumiem Magda To po co się nią podniecasz skoro jesteście równi? Logiczne wyjaśnienie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2447 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Makaron ...... napisał: Jaką ... byl nie pobyt w areszcie Nie w areszcie tylko ty robisz obiad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2447 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Ciągle poznaje i końca nie widać I jeszcze to trochę potrwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Makaron ...... napisał: Nie będziesz mi mowić jak mam i co do kogo pisać hejterko za trzy grosze z kamienic w Wawie Licha To jesteś Ty , a ja wolę normalne kobiety niż idjotki twojego pokroju. Zrozumiałabym twoje teksty że wolisz inne gdybym stała w kolejce po twoje wdzięki plaszczac się. Chcesz pokazać że jestem poyebana czy że ty taki zayebisty? Haha weź zejdź na ziemię narcyziku alkusie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Dziwolong napisał: To po co się nią podniecasz skoro jesteście równi? Logiczne wyjaśnienie? Czym się podniecam ? Nikt sobie wzrostu nie wybiera, więc jak masz hejcić, to hejć dalej idjotko bez logiki. Nawet nie wiem ile Magda ma wzrostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2447 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, ZbanowanaKawa napisał: U mnie prawdziwy facet zaczyna się od 185 cm wzrostu i wyżej. Sama jestem wysoka i nie wyobrażam sobie założyć buty na obcasie i garbić się przy niższym facecie. Wiedziałam dziś filmik ze ślubu Sharon Tate i Polańskiego. Przepiękna kobieta, a Pan Roman bardzo mały przy niej A co znaczy prawdziwy facet? Ten który ma 175 cm jest nie prawdziwy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 4 godziny temu Zajmij się swoją luba jeżowa i brajanem którego spłodziłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Dziwolong napisał: Zrozumiałabym twoje teksty że wolisz inne gdybym stała w kolejce po twoje wdzięki plaszczac się. Chcesz pokazać że jestem poyebana czy że ty taki zayebisty? Haha weź zejdź na ziemię narcyziku alkusie Jesteś zwyklą hejterą bez klasy i bez niczego, jedyne co masz to morde niewyparzoną jak alkuska z osiedlowego bloku z lat 90 tych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach