ZbanowanaKawa 50 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, Makaron ...... napisał: Spoko, w nic Cię nie wciągam, też mi pisałaś o swoich problemach tutaj. Prywatnie nie mam z nią kontaktu i na kawę nie pójdziemy, bo za niski w uszach jestem Nie sądziłam, że podanie ideału wzrostu i pisanie o zapłaceniu mandatu, może wzbudzić takie poruszenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2447 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Stresujące jak zjedzenie bułki z masłem, bo co to dla Ciebie Dobra nocka i nie chce nawet myśleć, że będziesz smutna zwłaszcza przed snem, bo widmo bezradny wtedy, a jak śmiejesz się to mogę udać się na spoczynek. Nie jestem smutna Dobranoc Hubercie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 19 minut temu, ZbanowanaKawa napisał: Nie sądziłam, że podanie ideału wzrostu i pisanie o zapłaceniu mandatu, może wzbudzić takie poruszenie Na mnie nie, bo pisałaś z kulturą nie to co Patrycja, ale ogólnie spoko, bo ja też mam swój typ i wykracza poza kafe Edytowano 5 godzin temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
say my name say my name 41 Napisano 5 godzin temu 28 minut temu, Onaaaa napisał: Nie jestem smutna Dobranoc Hubercie Czubert jednak nie spi tylko mąci na równoległym zdziwiona amebko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2447 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, say my name say my name napisał: Czubert jednak nie spi tylko mąci na równoległym zdziwiona amebko? Niech nie śpi wolno mu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, say my name say my name napisał: Czubert jednak nie spi tylko mąci na równoległym zdziwiona amebko? Zablokował tematy Malowanego, bo się w nim zakochał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 5 godzin temu Znowu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach