Kinia1 23 Napisano 2 godziny temu (edytowany) i dlaczego włazi na profil? Edytowano 2 godziny temu przez Kinia1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny sprzedawca klapków 9 Napisano 2 godziny temu musialas sie brzydko zachowywac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 914 Napisano 2 godziny temu Ja wchodzę na profile, żeby zobaczyć co, ludzie do mnie piszą w zablokowanych tematach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny sprzedawca klapków 9 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 9 minut temu, murb napisał: Ja wchodzę na profile, żeby zobaczyć co, ludzie do mnie piszą w zablokowanych tematach. jak dobrze pamietam to akurat ta osoba o ktora pyta zawsze lapanki na moderatora pracujacego za darmochę robila, wiec pewnie cos przeskrobala albo nick podobny bo tam jakies dziwne znaczki byly a tamten byl chyba valkyrie a drugi to skafander z literowka pisany Edytowano 2 godziny temu przez obwoźny sprzedawca klapków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 914 Napisano 2 godziny temu Na mój profil też wchodziła. Brzydko się zachowywałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny sprzedawca klapków 9 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Na mój profil też wchodziła. Brzydko się zachowywałam. ile masz tych profili o na tym nie widze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 914 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, obwoźny sprzedawca klapków napisał: ile masz tych profili o na tym nie widze Zniknęło. Była przed Siurem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2447 Napisano 2 godziny temu Na moim profilu tez była i jakis alan 5. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 914 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Na moim profilu tez była i jakis alan 5. U mnie był Libed. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 101 Napisano 2 godziny temu 50 minut temu, Kinia1 napisał: i dlaczego włazi na profil? To chyba ta emigrantka z nerwicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 101 Napisano 2 godziny temu Bada teren Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2447 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, murb napisał: U mnie był Libed. Ja nie miałam takiej przyjemności go u mnie widzieć a ty to masz szczęście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach