Dziwolong 46 Napisano 2 minuty temu Haha gjena to największy trol ewer xD pjerdoli jak potłuczona a potem udaje mirafiori dama dekadencje jak smerfeczi xD hahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 55 Napisano 2 minuty temu 6 minut temu, ZbanowanaKawa napisał: Kolejny udawana milionerka na forum myślisz, że w galeriach handlowych ubierają się milionerzy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 55 Napisano 2 minuty temu 1 minutę temu, Zzosia napisał: Poznał twoja mamę będzie szedł w konkubiny. ZGŁOSZONE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 2 minuty temu (edytowany) 5 minut temu, Dziwolong napisał: Pewnie sysio albo makaron który nawet palcem nie kiwnął w onucy gdy jeżowa ci cisnie xD to jest to A dlaczego mam cisnąć Magdzie Jeż to nie moja wojna tylko ich ja szanuje jedną i drugą kobietę bo kosy nie mamy Edytowano przed chwilą przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vvolbet 4 Napisano 2 minuty temu 2 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: A u was Murzynów biją! ja bym chętnie pobił jakiegoś, ale tylko jak pierwszy by się do mnie rzucał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 46 Napisano 1 minutę temu 1 minutę temu, ZbanowanaKawa napisał: Lewe ucho, to chyba chłop myśli. Może ten prywatny masażysta o niebieskich oczach? To co on ci masuje ze widzisz oczy. Najlepiej masujom slepi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
say my name say my name 43 Napisano 1 minutę temu Przed chwilą, Mr Awesome napisał: Wystawiasz sobie laurkę. Nie to ty wystawiasz sobie pisząc o tym jak biłaś sie z menelami w nowy rok, kleiłaś podpaski do parapetu, dymalas za wódkę i wnusiowalas starcom za bliki. I to wszystko wiemy dzieki tobie gdy napjerdolona jak szpadel urządzasz sobie z Kafe pamietniczek. Ty jesteś wiecznie nayebana czy już tak zniszczona mózgowo ze nie widzisz ze rzucając sie tu do ludzi mając taki pr i background robisz z siebie kompletna kreetynke, big czoło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 109 Napisano 1 minutę temu (edytowany) 8 minut temu, say my name say my name napisał: Ale za co konkretnie zgłaszasz? Za prawde? Jesli o wulgaryzm chodzi to przepraszam poprawie sie i od dziś będziesz prostytutka pomorska, w końcu jesteś dama która doceniają dojrzali mężczyźni a nie jakies tam kuurwisko zwykle Nazywaj ją tutką śledziową i pracownicą pigalaka. To dla niej nie jest wulgarne. Tylko nie dodawaj "prosty", bo się popłacze i poleci do moderatora. Edytowano przed chwilą przez Śliwka is Back Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 248 Napisano 1 minutę temu 15 minut temu, Onaaaa napisał: Ja mam wiecej haków na ciebie także ten A tam z hakami i lepiej pomyśl żeby na dożynki przyjechać, bo ja nie mogę opuszczać swojej lokacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2449 Napisano przed chwilą 8 minut temu, ZbanowanaKawa napisał: Poznałeś matkę i syna Jeżowej? I kogo jeszcze miał poznać? Ducha Świętego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 46 Napisano przed chwilą 1 minutę temu, Makaron ...... napisał: A dlaczego mam cisnąć Magdzie Jeż to nie moja wojna tylko ich ja szanuje jedną i drugą kobietę Jesteś śmieszny. Ale taka już twoja rola. No co ja poradze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
say my name say my name 43 Napisano przed chwilą Przed chwilą, Śliwka is Back napisał: Nazywaj ją tutką śledziową i pracownicą pigalaka. To dla niej nie jest wulgarne. A gdzie w Gdańsku zbierają sie tanie kuurwy? Bo pigalak nie pasuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 570 Napisano przed chwilą 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Markowe są na targowisku i paragon dają Pytam kolejny raz. O jakiej marce mówimy? Tej, która zalewa bazar w Stambule i dociera hurtem do nas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach