murb 938 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, ẂywaloneJaja napisał: To zapytaj kolegę. Ty zapytaj. Ja się wstydzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, manekin napisał: O jakim skakaniu mówisz? Na ogonie przez podnieconom elokwencjom klex iskre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 8 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, ẂywaloneJaja napisał: Dobra już uspokój emocje bo wychodzi z ciebie knur boży pobudzony innym samcem z obcego stada A co się dziwisz? Juz czil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Ty zapytaj. Ja się wstydzę. To musisz żyć w niewiedzy bo ja nie zapytam. To nie mój absztyfikant Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, manekin napisał: A co się dziwisz? Juz czil No dziwie się że cię jakaś szczerbatka olala a ty skaczesz do jej elokwencja boja. To jakby wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 938 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, ẂywaloneJaja napisał: To musisz żyć w niewiedzy bo ja nie zapytam. To nie mój absztyfikant Podobno Iskry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Podobno Iskry. A wygląda jak twoj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 70 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, ẂywaloneJaja napisał: No dziwie się że cię jakaś szczerbatka olala a ty skaczesz do jej elokwencja boja. To jakby wiesz two retards fighting part II Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 8 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, ẂywaloneJaja napisał: No dziwie się że cię jakaś szczerbatka olala a ty skaczesz do jej elokwencja boja. To jakby wiesz Mało wiesz, a tłumaczył ci nie będę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: two retards fighting part II Masz na myśli twojego jeża i waszego kochanka Krzysztofa czy siebie i konkurenta od szafy grającej i walkę o pachnidło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 938 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, ẂywaloneJaja napisał: A wygląda jak twoj Kamuflaż pewnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 8 Napisano 6 godzin temu Komary mnie gryzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, manekin napisał: Mało wiesz, a tłumaczył ci nie będę. A na wuj mi ta wiedza. Wystarczy mi co widzialam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 577 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, ẂywaloneJaja napisał: No dziwie się że cię jakaś szczerbatka olala a ty skaczesz do jej elokwencja boja. To jakby wiesz Zazdrość? A co w tym nagannego? Czy z powodu braku zęba nie możemy być przez kogoś lubiani? Kochani? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, manekin napisał: Komary mnie gryzo Mje też pogryzły i jeszcze w pokrzywy wjechalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ponury Książe 20 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, murb napisał: A bo ja wiem dlaczego. Ty mi powiedz. W sumie to mnie to już nie interesuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 938 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, manekin napisał: Mało wiesz, a tłumaczył ci nie będę. To mi wytłumacz jak się robi dzieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 938 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, manekin napisał: Komary mnie gryzo W co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 8 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: two retards fighting part II Nie ma mowy o walce, bo struś chowa głowę w piasek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Zazdrość? A co w tym nagannego? Czy z powodu braku zęba nie możemy być przez kogoś lubiani? Kochani? Nie jesteś w temacie i nie znasz chyba kontekstu. Whateva Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 938 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Ponury Książe napisał: W sumie to mnie to już nie interesuje. I bardzo dobrze, bo jest teraz inne zadanie rzeczywistości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 8 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: W co? W nogi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 577 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, ẂywaloneJaja napisał: Nie jesteś w temacie i nie znasz chyba kontekstu. Whateva Myślę (zdarza mi się), że wiem co w trawie piszczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Myślę (zdarza mi się), że wiem co w trawie piszczy. Pewnie rozjechane jeze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 8 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, ẂywaloneJaja napisał: A na wuj mi ta wiedza. Wystarczy mi co widzialam Podbijał do niej i namawiał na ero, kiedy była ze mną emocjonalnie związana? Co cię teraz dziwi??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, manekin napisał: Podbijał do niej i namawiał na ero, kiedy była ze mną emocjonalnie związana? Co cię teraz dziwi??? I tak mu sapala do sluchawki waląc konia na odległość więc naprawdę chyba szkoda nerw na takie ladaco zgrywajace święto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 6 godzin temu Piszę co myślę i bajojajo co ja ci będę ściemniac perelko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 577 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, ẂywaloneJaja napisał: Pewnie rozjechane jeze Lubię się wygłupiać, ale nie drwię z uczuć ludzi. Często wytykamy tu innym wywyższanie się. Czy drwienie z Iskry właśnie tym nie jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ponury Książe 20 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Lubię się wygłupiać, ale nie drwię z uczuć ludzi. Często wytykamy tu innym wywyższanie się. Czy drwienie z Iskry właśnie tym nie jest? Kto to jest iskra? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 127 Napisano 6 godzin temu 15 minut temu, manekin napisał: Dobra, huy z nim, nie chcę mi się do tego wracać. Chyba nikt nie uwierzył, że taki jest zajęty, że nie ma chwili wolnego czasu, żeby wejść tutaj z telefonu. Malowany zakończył mu tutaj karierę i wielki czad musi tułac się po kafe na innych nikach. Koniec przedstawienia. raczej elka zawsze bajerowal chore iskry a elka moze powiedziala za godzine za kamienica i nie wiedzial co powiedziec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach