ẂywaloneJaja 4 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Lubię się wygłupiać, ale nie drwię z uczuć ludzi. Często wytykamy tu innym wywyższanie się. Czy drwienie z Iskry właśnie tym nie jest? A czym bylo jej moralizatorstwo jakby miała przed sobą nierządnice babilońskie jeśli nie wywyższaniem się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 6 godzin temu Poza tym jeśli robisz szopkę z własnych i cudzych uczuć to licz się z drwinami i zegnam ozięble. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 577 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Ponury Książe napisał: Kto to jest iskra? Iskra potrafi wzniecić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 8 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, ẂywaloneJaja napisał: Piszę co myślę i bajojajo co ja ci będę ściemniac perelko Nie mam z tym problemu. Nie było żadnego stękania, tylko namawianie do oporu i wykorzystanie braku asertywności. Mam prawo się wkur.. i mieć z nim do pogadania z czy nie? Idę spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 127 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, manekin napisał: Podbijał do niej i namawiał na ero, kiedy była ze mną emocjonalnie związana? Co cię teraz dziwi??? a skad on mial wiedziec ze ta swiruska udajaca tu 16 latke byla z toba "emocjonalnie zwiazana" poza tym dorosla jest wiec mogla mu napisac zeby wy...lal a nie sapac do sluchawki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 8 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Ponury Książe napisał: Kto to jest iskra? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 577 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, ẂywaloneJaja napisał: A czym bylo jej moralizatorstwo jakby miała przed sobą nierządnice babilońskie jeśli nie wywyższaniem się? Nasze wypociny też się nie nadają do pamiętnika dla potomnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, manekin napisał: Nie mam z tym problemu. Nie było żadnego stękania, tylko namawianie do oporu i wykorzystanie braku asertywności. Mam prawo się wkur.. i mieć z nim do pogadania z czy nie? Idę spać To nie jest uposledzona kobieta chyba więc nie bierz na siebie odpowiedzialności za głupotę cudzą. Spij slodko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Nasze wypociny też się nie nadają do pamiętnika dla potomnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ponury Książe 20 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, manekin napisał: Nie mam z tym problemu. Nie było żadnego stękania, tylko namawianie do oporu i wykorzystanie braku asertywności. Mam prawo się wkur.. i mieć z nim do pogadania z czy nie? Idę spać Szkoda. Liczyłem, że pogadamy. Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 8 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: a skad on mial wiedziec ze ta swiruska udajaca tu 16 latke byla z toba "emocjonalnie zwiazana" poza tym dorosla jest wiec mogla mu napisac zeby wy...lal a nie sapac do sluchawki Bo mu mówiła? Ale on był nagrzany po czymś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 8 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Ponury Książe napisał: Szkoda. Liczyłem, że pogadamy. Dobranoc. Jak napisałem, że idę spać? Od godziny cię cytuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, manekin napisał: Bo mu mówiła? Ale on był nagrzany po czymś Aha czyli on winny że dala się wykorzystać i zmanipulować. Oj misiu jaki ty naiwny xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 8 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, ẂywaloneJaja napisał: To nie jest uposledzona kobieta chyba więc nie bierz na siebie odpowiedzialności za głupotę cudzą. Spij slodko No chyba już po słodkim śnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ponury Książe 20 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, manekin napisał: Jak napisałem, że idę spać? Od godziny cię cytuję Myślę, że razem możemy wiele. Ale idź jak musisz. No trudno już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, manekin napisał: No chyba już po słodkim śnie A daj se spokój z tą wariatka i wywal jaja chlopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 68 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, manekin napisał: Bo mu mówiła? Ale on był nagrzany po czymś Czy ty się dobrze czujesz? Wyobrażasz sobie, że byś tu teraz kogoś namówił do sapania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 127 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, manekin napisał: Bo mu mówiła? Ale on był nagrzany po czymś a moze tobie mowial ze jemu mowila a on nie przestawal wiec ona biedna robila co chcial na koncu wybrala jego nie ciebie to tez o czyms swiadczy zachowujesz sie jak ameby widmokowe i masz klapy na oczach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 8 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, ẂywaloneJaja napisał: Aha czyli on winny że dala się wykorzystać i zmanipulować. Oj misiu jaki ty naiwny xD Z nią wszytko wyjaśniłem w tym temacie i skończyło się jak się skończyło, a z nim nie miałem okasjiy. Nie gadaj mi o naiwności słońce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 127 Napisano 6 godzin temu malowany powinienes dolaczyc do tematu chwiluni i makarona i tam czekac na iskre wszyscy trzej macie ten sam defekt jakis i nie dociera do was rzeczywistosc w trójkę będzie wam razniej moze jeszcze lex tam wpadnie i akurat beda dwie pary do szlochania wspolnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 21 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, Baba napisał: Lubię się wygłupiać, ale nie drwię z uczuć ludzi. Często wytykamy tu innym wywyższanie się. Czy drwienie z Iskry właśnie tym nie jest? Weź lepiej nie mieć zęba niż być alkoholiczką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 8 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Caryca żelkowa napisał: Czy ty się dobrze czujesz? Wyobrażasz sobie, że byś tu teraz kogoś namówił do sapania? O czym ty mówisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 19 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: malowany powinienes dolaczyc do tematu chwiluni i makarona i tam czekac na iskre wszyscy trzej macie ten sam defekt jakis i nie dociera do was rzeczywistosc w trójkę będzie wam razniej moze jeszcze lex tam wpadnie i akurat beda dwie pary do szlochania wspolnie Cały dzień mnie obgadujesz Libed, coś Ci się poprzestawiało, czy szukasz zaczepki ? Nigdy kosy nie mieliśmy przypominam Ci Edytowano 6 godzin temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, manekin napisał: O czym ty mówisz? No o tym o czym piszemy. Czy ja zawsze muszę robić za chlopa? Idz spac bo dramatyzujesz a to tylko Iskra sapionca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 68 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, manekin napisał: O czym ty mówisz? O biednej ofierze molestowania. Jedzie mi tu czołg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 6 godzin temu Wiecznie musze wam studzić łby histerycy oesu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 8 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: malowany powinienes dolaczyc do tematu chwiluni i makarona i tam czekac na iskre wszyscy trzej macie ten sam defekt jakis i nie dociera do was rzeczywistosc w trójkę będzie wam razniej moze jeszcze lex tam wpadnie i akurat beda dwie pary do szlochania wspolnie Skąd możesz wiedzieć jak wygląda rzeczywistość? Masz tylko część info, a cała reszta to niczym niepoparte domysły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, manekin napisał: Skąd możesz wiedzieć jak wygląda rzeczywistość? Masz tylko część info, a cała reszta to niczym niepoparte domysły Widzieliśmy wystarczająco by se wyrobić opinie i już się uspokój tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 8 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: O biednej ofierze molestowania. Jedzie mi tu czołg? Głupi i naiwny jestem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 8 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, ẂywaloneJaja napisał: Widzieliśmy wystarczająco by se wyrobić opinie i już się uspokój tak. Wam łatwiej. Ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach