ẂywaloneJaja 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, manekin napisał: Wam łatwiej. Ok Masz poglaszcz na uspokojenie 🦦 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 68 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, manekin napisał: Głupi i naiwny jestem? Nom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 8 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, ẂywaloneJaja napisał: Masz poglaszcz na uspokojenie 🦦 Po prostu potrzebuje jeszcze czasu. Może ktoś wykorzystał moją naiwności i ale czy to o mnie źle świadczy. Po brzuszku mogę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 127 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Makaron ...... napisał: Cały dzień mnie obgadujesz Libed, coś Ci się poprzestawiało, czy szukasz zaczepki ? Nigdy kosy nie mieliśmy przypominam Ci ty byles tylko dodatkiem do dyskusji z chwilunia ale masz racje niepotrzebnie cie umieszczalem w tym zyjesz se po swojemu to se zyj nie mnie oceniac co sie waszej babie podobalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 127 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, manekin napisał: Skąd możesz wiedzieć jak wygląda rzeczywistość? Masz tylko część info, a cała reszta to niczym niepoparte domysły stad co piszesz teraz o biednej skrzywdzonej iskrze i zlym lexie ktory ja zbalamucił a ona biedna nie chcial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 8 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Caryca żelkowa napisał: Nom. Brałem taką opcję pod uwagę, ale chyba za bardzo chciałem żeby było inaczej i wypierałem takie myśli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, manekin napisał: Po prostu potrzebuje jeszcze czasu. Może ktoś wykorzystał moją naiwności i ale czy to o mnie źle świadczy. Po brzuszku mogę? Nie wiem czy źle ale bycie naiwnym w pewnym wieku jest czysta głupota i ja w dobrej wierze ciebie bije prętem metalowym tak. Mozesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 8 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: stad co piszesz teraz o biednej skrzywdzonej iskrze i zlym lexie ktory ja zbalamucił a ona biedna nie chcial A to że wybrała jego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 6 godzin temu Wybrala jak wybrała i nadal jest staro panno we wsi. No i kurtyna. Ale to nie twój biznes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 19 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: ty byles tylko dodatkiem do dyskusji z chwilunia ale masz racje niepotrzebnie cie umieszczalem w tym zyjesz se po swojemu to se zyj nie mnie oceniac co sie waszej babie podobalo Spoko usłyszałem co nieco, jednego plusa masz za to, że faktycznie pisałeś dużo prawdy, ale Moon wolał Cię mieć za głupka jak wielu tutaj Edytowano 6 godzin temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 8 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, ẂywaloneJaja napisał: Nie wiem czy źle ale bycie naiwnym w pewnym wieku jest czysta głupota i ja w dobrej wierze ciebie bije prętem metalowym tak. Mozesz Ja ludzi nie robię w hüja i ciężko mi pojąć, że ktoś tak może. Dziękuję. Skończony temat i niepotrzebnie do tego wracałem. To jak grzebanie w niezagojonych ranach. Idę stąd w pisdü Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 8 Napisano 6 godzin temu Możecie się ze mnie śmiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, manekin napisał: Ja ludzi nie robię w hüja i ciężko mi pojąć, że ktoś tak może. Dziękuję. Skończony temat i niepotrzebnie do tego wracałem. To jak grzebanie w niezagojonych ranach. Idę stąd w pisdü Jak już pojmiesz ze owszem ludzie tak mogom to jakbyś się narodził na nowo tak. Przeczytałam w niezagojonych jajach. Weź szopa i spij bo w dùpe dam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 8 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, ẂywaloneJaja napisał: Jak już pojmiesz ze owszem ludzie tak mogom to jakbyś się narodził na nowo tak. Przeczytałam w niezagojonych jajach. Weź szopa i spij bo w dùpe dam Uhm 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 127 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, manekin napisał: A to że wybrała jego? no a gdzie ona jest ? udaje koralgola a do ciebei sie nie odzywa i lexowi pewnie dalej jeczy do sluchawki bo tez zniknal. w czym sie myle ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 68 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, manekin napisał: Możecie się ze mnie śmiać. Po co? Masz wytłumaczone, teraz klepnięcie między łopatki i jedziemy dalej z pitu pitu na multikontach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 8 Napisano 6 godzin temu Na Hui mi to było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 127 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, manekin napisał: Możecie się ze mnie śmiać. szkoda dobijac kogos kto sam sie dobija iskra to wariatka kiedys sam to dostrzesz ona naprawde jest chora raz miala jaksi atak schizofrenii jak tu pisala Edytowano 6 godzin temu przez pełnokrwisty koń beskidzki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 6 godzin temu Ja się nie smieje bo każdy był dėbilem na jakimś etapie. Lezak kawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 8 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: no a gdzie ona jest ? udaje koralgola a do ciebei sie nie odzywa i lexowi pewnie dalej jeczy do sluchawki bo tez zniknal. w czym sie myle ? Juz nic nie gadam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 8 Napisano 6 godzin temu Chcę zapalić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, manekin napisał: Chcę zapalić A wiesz ze ja też. Raz na 2 3 lata wypalam cała paczke naraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 8 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, ẂywaloneJaja napisał: A wiesz ze ja też. Raz na 2 3 lata wypalam cała paczke naraz Aż tak to nie, ale cho na jednego pomilczec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, manekin napisał: Aż tak to nie, ale cho na jednego pomilczec Ale to muszę być na przestrzeni otwartej bo potem smrut. Nie mówiąc już o palcach. Dobra idziemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 8 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, ẂywaloneJaja napisał: Ale to muszę być na przestrzeni otwartej bo potem smrut. Nie mówiąc już o palcach. Dobra idziemy No ja inaczej nie palę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, manekin napisał: No ja inaczej nie palę Ogólnie mnie to brzydzi na co dzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 8 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, ẂywaloneJaja napisał: Ogólnie mnie to brzydzi na co dzien Ja 2-3 fajki dziennie, ale muszę to rzucić w pisdu, bo nie lubię jak ktoś, coś, ma nade mną kontrolę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, manekin napisał: Ja 2-3 fajki dziennie, ale muszę to rzucić w pisdu, bo nie lubię jak ktoś, coś, ma nade mną kontrolę I śmierdzisz patologiom więc rzuć w ...u 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 8 Napisano 5 godzin temu Ale lubie o 3 w nocy do kawy przed wyjazdem do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 127 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, manekin napisał: Ja 2-3 fajki dziennie, ale muszę to rzucić w pisdu, bo nie lubię jak ktoś, coś, ma nade mną kontrolę nie dosc ze pijesz to jeszcze palisz ? masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach