TymczasowaFarfeluna 6 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, ẂywaloneJaja napisał: A co mam wiecznie skakać na ogonie. Ja spokojny człowiek jestem Dostałam dziś dwie blokady konta, bo zgłosiła mnie Jeżowa 🫢 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 8 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, TymczasowaFarfeluna napisał: Dostałam dziś dwie blokady konta, bo zgłosiła mnie Jeżowa 🫢 Yebac kur..u i ameby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 8 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, ẂywaloneJaja napisał: A co mam wiecznie skakać na ogonie. Ja spokojny człowiek jestem Może na wikend wyskoczymy poskakać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, manekin napisał: Może na wikend wyskoczymy poskakać? A dokad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 914 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: juz sie widmok ze.srales ? Takie mięso z galaretka jak konserwa można sobie w domu w słoikach zrobić, jest o wiele lepsze niż sklepowe. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 127 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: Takie mięso z galaretka jak konserwa można sobie w domu w słoikach zrobić, jest o wiele lepsze niż sklepowe. wiem nawet kiedys byly jakies szynkowary czy jak to sie nazywa ale ja tam wole krakusa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 8 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, ẂywaloneJaja napisał: A dokad Mi obojętnie, byleby z tobą 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 938 Napisano 6 godzin temu 2 godziny temu, manekin napisał: Wyszło po raz kolejny i zablokował Tępy dzid to męska wersja tępej dzidy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 914 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: wiem nawet kiedys byly jakies szynkowary czy jak to sie nazywa ale ja tam wole krakusa Ja nie cierpię sto lat tego nie jadłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 6 godzin temu Szynkowary a co to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 70 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, ẂywaloneJaja napisał: Szynkowary a co to subskrypcji na google nie opłaciłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 577 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, salix napisał: Takie mięso z galaretka jak konserwa można sobie w domu w słoikach zrobić, jest o wiele lepsze niż sklepowe. To prawda. Wiesz co tam dodajesz i przyprawiasz według swojego smaku. Mąż tak czasem robi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 8 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, murb napisał: Tępy dzid to męska wersja tępej dzidy? A czy ty się czasami nie żegnałas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 6 godzin temu Wyświetliły mi się jednorazowe osłonki na język wtf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: subskrypcji na google nie opłaciłaś? Nie bądź taki madry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 8 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, ẂywaloneJaja napisał: Wyświetliły mi się jednorazowe osłonki na język wtf Może jak jedziesz na jagodzianki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, manekin napisał: Może jak jedziesz na jagodzianki Obrzydliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 938 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, manekin napisał: A czy ty się czasami nie żegnałas? Przepraszam. Oczywiście powinnam się powitać. Stoję w kolejce i mi się nudzi. Edytowano 6 godzin temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 70 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, ẂywaloneJaja napisał: Obrzydliwe za pieniądze jakoś się przemogą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: za pieniądze jakoś się przemogą To raczej do wersji odwrotnej chyba że się znasz na zigolakach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 8 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, ẂywaloneJaja napisał: Obrzydliwe Bleeee, ale tak na serio to do czego to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, manekin napisał: Bleeee, ale tak na serio to do czego to. Napisane zeby nie czuć gorzkiego od chińskich specyfikow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 6 godzin temu W sumie te same błędy i pozerstwo pasujo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 914 Napisano 6 godzin temu 16 minut temu, Baba napisał: To prawda. Wiesz co tam dodajesz i przyprawiasz według swojego smaku. Mąż tak czasem robi. Nawet pomijajac przyprawy to te sklepowe konserwy mają taki specyficzny posmak chyba od konserwantów, a może od tych puszek. Nie wiem skąd się to bierze, ale domowe jednak smakują zupełnie inaczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 577 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, salix napisał: Nawet pomijajac przyprawy to te sklepowe konserwy mają taki specyficzny posmak chyba od konserwantów, a może od tych puszek. Nie wiem skąd się to bierze, ale domowe jednak smakują zupełnie inaczej. Tak. Konserw w puszce nie kupujemy, ale to mięsiwo w słoiku tak. Bardzo możliwe, że opakowanie na wpływ na smak końcowy. Prosty przykład. Mleko ze szklanej butelki na inny smak niż to z plastiku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 8 Napisano 6 godzin temu 15 minut temu, ẂywaloneJaja napisał: W sumie te same błędy i pozerstwo pasujo Nom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach