ẂywaloneJaja 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Spoko zapłacę. Taka kobieta to skarb jak się zapomni że ma dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2455 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: ja za 4 dychy Ja też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Makaron ...... napisał: Właśnie, a tak jesteś kobietą w czerwieni To nie mój kolor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 19 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, TymczasowaFarfeluna napisał: Nie jestem cwaniarą i zostaw ambony w spokoju. Uwierz mi, że wiem co piszesz o ambonach Magda także zluzuj stringi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2455 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, ẂywaloneJaja napisał: Taka kobieta to skarb jak się zapomni że ma dziecko Nie zapomnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 395 Napisano 3 godziny temu adwokaty diabła bo to straszna psychopatka od razu widac :x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nie zapomnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 19 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, ẂywaloneJaja napisał: To nie mój kolor Spoko, nie będę pytał jaki lubisz domyślam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2455 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, TymczasowaFarfeluna napisał: Nie jestem cwaniarą i zostaw ambony w spokoju. Jesteś cwaniarą na ambonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Makaron ...... napisał: Spoko, nie będę pytał jaki lubisz domyślam się To ciekawe bo ja nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 19 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Jesteś cwaniarą na ambonie Cytowałaś mnie, ale nie ma postu ... powtórz Magi jak chcesz Edytowano 3 godziny temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 19 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, ẂywaloneJaja napisał: To ciekawe bo ja nie wiem Niebieski smerfetko to chyba jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Makaron ...... napisał: Niebieski smerfetko to chyba jasne Dużo tych smerfetkow w twojej glowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 6 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Makaron ...... napisał: Uwierz mi, że wiem co piszesz o ambonach Magda także zluzuj stringi Nie noszę stringów. Chodzę bez majtek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, TymczasowaFarfeluna napisał: Nie noszę stringów. Chodzę bez majtek Nie malpuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 19 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, ẂywaloneJaja napisał: Dużo tych smerfetkow w twojej glowie Widzisz, aż 997 ich jest Patrycja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 6 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Jesteś cwaniarą na ambonie Widzisz, nie potrafisz mnie unikać, tylko musisz cytować. Zazdrosna jesteś, że ktoś jest lepszy od ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Makaron ...... napisał: Widzisz, aż 997 ich jest Patrycja I jeden gargamel niezła orgia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 19 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, TymczasowaFarfeluna napisał: Nie noszę stringów. Chodzę bez majtek Całe szczęście, że tylko szpilki wystarczy z Ciebie zdjąć Edytowano 3 godziny temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2455 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, TymczasowaFarfeluna napisał: Widzisz, nie potrafisz mnie unikać, tylko musisz cytować. Zazdrosna jesteś, że ktoś jest lepszy od ciebie? Tak zazdroszczę ci ambony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 19 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, ẂywaloneJaja napisał: I jeden gargamel niezła orgia Umów się na randkę z Malowanym macie się ku sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2455 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Makaron ...... napisał: Cytowałaś mnie, ale nie ma postu ... powtórz Magi jak chcesz Nie pamiętam już ale chyba coś o tym że masz swój mózg i nie będziesz słuchał salowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Makaron ...... napisał: Umów się na randkę z Malowanym macie się ku sobie Może jak rzuci palenie to się umówimy. No i musi zapomnieć o szczerbatej najpierw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 6 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tak zazdroszczę ci ambony Przerażasz obsesją, niczym karetkowy. Ale on obecnie jest patronem myśliwych, więc w pewnym sensie jakby pozyskałaś ambonę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 70 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, TymczasowaFarfeluna napisał: Nie noszę stringów. Chodzę bez majtek przysłać ci paczkę? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 19 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie pamiętam już ale chyba coś o tym że masz swój mózg i nie będziesz słuchał salowej Lubię Magde chociaż ma swoje jazdy jak każdy z znas tutaj, ale swoją racje też, więc nie kozacz Jeżowa istoto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2455 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, TymczasowaFarfeluna napisał: Przerażasz obsesją, niczym karetkowy. Ale on obecnie jest patronem myśliwych, więc w pewnym sensie jakby pozyskałaś ambonę Nie karetkowy a Hubert. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 2 godziny temu A gdzie Anal? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 19 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, ẂywaloneJaja napisał: Może jak rzuci palenie to się umówimy. No i musi zapomnieć o szczerbatej najpierw Pewnie, spoko gość, bo potafi się przyznać do błędu. O course, bo chyba nadal o niej myśli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2455 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Makaron ...... napisał: Lubię Magde chociaż ma swoje jazdy jak każdy z znas tutaj, ale swoją racje też, więc nie kozacz Jeżowa istoto Wiemy że lubisz ale za niski jesteś dla niej 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach