Bez emocji 12 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 🦫 Edytowano 2 godziny temu przez Bez emocji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 12 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 11 Napisano 1 godzinę temu Prawie 7 km przeszedniete wiec można się rozyebac jak ropucha tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 11 Napisano 1 godzinę temu Mogę napić się koli legalnie tera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 12 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, ẂywaloneJaja napisał: Mogę napić się koli legalnie tera Tak średnio. Wody się napij! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 11 Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, Bez emocji napisał: Tak średnio. Wody się napij! Zasluzylam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 12 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, ẂywaloneJaja napisał: Zasluzylam Zależy czy sie odchudzasz. Ja kiedyś jadłem paczek chipsów po bieganiu, bo też twierdziłem, że mi się należy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 12 Napisano 1 godzinę temu Jesteś w moim wątku z rysunkami na nerwicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 11 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Bez emocji napisał: Zależy czy sie odchudzasz. Ja kiedyś jadłem paczek chipsów po bieganiu, bo też twierdziłem, że mi się należy Haha to już oddzielny wątek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 11 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Bez emocji napisał: Jesteś w moim wątku z rysunkami na nerwicy Wrzuć link Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 12 Napisano 1 godzinę temu https://www.nerwica.com/topic/54187-malowany-olowek/page/2/#comment-2884068 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 12 Napisano 1 godzinę temu Od pierwszej strony weź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 11 Napisano 1 godzinę temu To lechtaczka czy jaja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 12 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, ẂywaloneJaja napisał: To lechtaczka czy jaja? Jaja wywalone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 11 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Bez emocji napisał: Jaja wywalone Niby podobna ale tak nijaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 11 Napisano 1 godzinę temu Mogłeś mnie przedstawić lepiej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 12 Napisano 1 godzinę temu Zobacz jak Madzie, a jak Ciebie 🥺 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 11 Napisano 1 godzinę temu Liczę że namalujesz mnie jak michal anioł jednak a nie picasso tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 12 Napisano 59 minut temu (edytowany) Ale to muszę ołówkiem. Jutro zrobię Edytowano 59 minut temu przez Bez emocji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 11 Napisano 58 minut temu Postaraj się tam i zrob mi jakiś wyjściowy ryj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach